KONIN 2007 – wrażenia ze Zlotu Wiosennego
Witam Kochani. Cieszę się, że wszyscy wrócili do domków w doskonałych nastrojach i z ogromem wrażeń.
Zlot naprawdę super i gdyby nie pogoda
to byłoby fantastycznie. Ludzie jak zwykle nie zawiedli, było mi bardzo miło zobaczyć się ze starymi znajomymi i poznać nowe osoby. Żałuję jednak, że nie udało mi się zostać na wieczornej imprezie i musieliśmy wracać do domu. Ale następnym razem nie odpuszczę sobie takich baletów
Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom.
Zlot naprawdę super i gdyby nie pogoda

Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom.
- Od: 29 cze 2006, 15:36
- Auto: 323 f (BA) 2,0 V6
Bimbak napisał(a):ehh szkoda że mnie tam nie było
no zaluj zaluj Bimbo

ale cale szczescie Twoj sobowtor "Puszek Okruszek" dawal rade i stanal na wysokosci zadania

a tak na marginesie jak zwykle bylo rewelacyjnie
Piotrus WIELKIE GRATKI za tak rewelacyjne spiecie wszystkiego "do kupy"
Witam
Zlot naprawdę bardzo udany – no może z wyjątkiem pogody – ale cała reszta na bardzo wysokim poziomie – gratuluję organizatorom.
Do zobaczenia następnym razem...
Zlot naprawdę bardzo udany – no może z wyjątkiem pogody – ale cała reszta na bardzo wysokim poziomie – gratuluję organizatorom.
Do zobaczenia następnym razem...
ZAMIAST MAZDY 6 – AUDI A6
poprzednie auto : XEDOS 9
poprzednie auto : XEDOS 9
- Od: 18 paź 2005, 18:48
- Auto: AUDI A6 1,9 TDI 110PS 99r.
widzę, że jak zawsze wszycy zadowoleni, a szczególnie z nocnej imprezy
ja podziękuję za ogrom wrażeń jakie dostarczył mi brii chyba do końca życia zapamiętam te trzy magiczne cyfry
chociaż dzisiaj moje "wrażenie" powoli opada i chce mi się jeszcze
brii jeszcze raz dziękuję!
oczywiście dołączam również gratki dla organizatorów
ja podziękuję za ogrom wrażeń jakie dostarczył mi brii chyba do końca życia zapamiętam te trzy magiczne cyfry
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
brii jeszcze raz dziękuję!
oczywiście dołączam również gratki dla organizatorów

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Teraz dopiero doszedłem do końca do siebie
Dziękuję wszystkim za udaną imprezę i jak zwykle bardzo miło spędzony czas
Szkoda, że następny duży zlot dopiero w sierpniu
Dziękuję wszystkim za udaną imprezę i jak zwykle bardzo miło spędzony czas
Szkoda, że następny duży zlot dopiero w sierpniu
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
No dobrze, odespałem ostatnie 2 dni, mój głos także ma się coraz lepiej...
(...)
Chciałbym w PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI podziękować za obecność WSZYSTKIM uczestnikom Zlotu Wiosennego. To Wy tworzycie ten Klub. To dzięki Waszej fantastycznej postawie takie eventy mogą się odbywać! Dziękuję!
Na drugi ogień idzie mój bydgoski fąfel Fiveopac, z którym organizowanie czegokolwiek i gdziekolwiek zawsze jest, było i będzie świetną zabawą. To on jest zdolny zrezygnować ze snu w nocy, aby dopiąć wszystko na ostatni guzik. Poza tym kawał z niego chłopa, wygrywa konkursy na Strongmen'ów a ja czuje się w jego towarzystwie bezpiecznie
Dzięki stary!
Ogromne podziękowania dla wielkiego człowieka tego klubu, bez którego pomocy nie wyobrażam sobie tego zlotu. On czasem jak skrupulatny księgowy sprowadzał mnie na ziemię, kiedy puszczałem wodze fantazji i bujałem w obłokach
Współpraca z nim to czysta przyjemność. Dzięki ravo!
Dziękuję XsiX'owi, jednemu z założycieli tego Klubu, dzięki niemu i jego kontaktom cieszymy się koszulkami, naklejkami okolicznościowymi, naklejkami w formie identyfikatorów. Osoba zawsze gotowa do pomocy. Tak samo jak jego żona Mila. Dziekuję Wam!
Serdeczne podziękowania, dla naszego nadwornego artysty-plastyka letkoletkiego! To on trzyma pieczę nad sprawami projektów graficznych, logotypów i innych spraw wizualnych, z obsługą fotograficzną włącznie. Wielki człowiek z ekipy włocławskiej! Dziękuję Zbyszek!
Dziękuję xANDy'emu, naszemu kapelanowi klubowemu, który nigdy nie zawodzi. Dzięki niemu Bóg zawsze podkręca ostrość w lornetce, którą obserwuje zlot i złe moce opuszczają jego teren. Nie ma stłuczek, nie ma nieszczęść. Dzięki boski pośredniku!
szkodnik_byd – dziękuję za ogarnięcie tematu logistyki sobwooferów, ogólnie spraw transportowych. Nooooo i..... całkiem silny z Ciebie koleś
Dziękuję poznańskim PR'om, historycznemu i tym obecnym, za pomoc w organizacji konkurencji wyścigów równoległych, za sprzęt, za czas, oraz za chęci pomocy zawsze, gdy jest ona potrzebna. SimoneuS, Bimbak, Winetou... Dziękuję!
Ekipa z Włocławka! mX-MEN, Jacol, 88ET, letkoletki, mazdatb! Wielkie dzięki za pomoc! Na Was zawsze mogę liczyć, ja to wiem.
Wrocław, a tam oprócz ravo, marakus i Marco81. Dziękuję za pomoc. Następnym razem ja muszę z Wami pobawić się na wieczornych baletach!
Dziękuję mojej narzeczonej Marzenie, dziewczynie Fiveopac'a – Ani oraz malutkiej, Dziewczyny jesteście super!
Podziękowania dla karasia, namiot rozstawił pierwszorzędnie, jeszcze go przywiózł i zabrał z powrotem... a na wieczornej imprezie był duszą towarzystwa
Dziękuję też dziewczynom z towarzystwa Jacky'iego K (mam nadzieję, że dobrze napisałem nick)
Poznaliśmy się dość nieoczekiwanie (pomyliłem pokoje w hotelu), natomiast spontaniczna chęć współpracy organizatorskiej przyniosła efekt! Dziękuję dziewczyny!
Jeżeli kogoś pominąłem w podziękowaniach..... na pewno zrobiłem to specjalnie!
...a już niedługo, już za moment, na bydgoskim lotnisku:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35184
Serdecznie Zapraszamy!
Piotruś
(...)
Chciałbym w PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI podziękować za obecność WSZYSTKIM uczestnikom Zlotu Wiosennego. To Wy tworzycie ten Klub. To dzięki Waszej fantastycznej postawie takie eventy mogą się odbywać! Dziękuję!
Na drugi ogień idzie mój bydgoski fąfel Fiveopac, z którym organizowanie czegokolwiek i gdziekolwiek zawsze jest, było i będzie świetną zabawą. To on jest zdolny zrezygnować ze snu w nocy, aby dopiąć wszystko na ostatni guzik. Poza tym kawał z niego chłopa, wygrywa konkursy na Strongmen'ów a ja czuje się w jego towarzystwie bezpiecznie
Ogromne podziękowania dla wielkiego człowieka tego klubu, bez którego pomocy nie wyobrażam sobie tego zlotu. On czasem jak skrupulatny księgowy sprowadzał mnie na ziemię, kiedy puszczałem wodze fantazji i bujałem w obłokach
Dziękuję XsiX'owi, jednemu z założycieli tego Klubu, dzięki niemu i jego kontaktom cieszymy się koszulkami, naklejkami okolicznościowymi, naklejkami w formie identyfikatorów. Osoba zawsze gotowa do pomocy. Tak samo jak jego żona Mila. Dziekuję Wam!
Serdeczne podziękowania, dla naszego nadwornego artysty-plastyka letkoletkiego! To on trzyma pieczę nad sprawami projektów graficznych, logotypów i innych spraw wizualnych, z obsługą fotograficzną włącznie. Wielki człowiek z ekipy włocławskiej! Dziękuję Zbyszek!
Dziękuję xANDy'emu, naszemu kapelanowi klubowemu, który nigdy nie zawodzi. Dzięki niemu Bóg zawsze podkręca ostrość w lornetce, którą obserwuje zlot i złe moce opuszczają jego teren. Nie ma stłuczek, nie ma nieszczęść. Dzięki boski pośredniku!
szkodnik_byd – dziękuję za ogarnięcie tematu logistyki sobwooferów, ogólnie spraw transportowych. Nooooo i..... całkiem silny z Ciebie koleś
Dziękuję poznańskim PR'om, historycznemu i tym obecnym, za pomoc w organizacji konkurencji wyścigów równoległych, za sprzęt, za czas, oraz za chęci pomocy zawsze, gdy jest ona potrzebna. SimoneuS, Bimbak, Winetou... Dziękuję!
Ekipa z Włocławka! mX-MEN, Jacol, 88ET, letkoletki, mazdatb! Wielkie dzięki za pomoc! Na Was zawsze mogę liczyć, ja to wiem.
Wrocław, a tam oprócz ravo, marakus i Marco81. Dziękuję za pomoc. Następnym razem ja muszę z Wami pobawić się na wieczornych baletach!
Dziękuję mojej narzeczonej Marzenie, dziewczynie Fiveopac'a – Ani oraz malutkiej, Dziewczyny jesteście super!
Podziękowania dla karasia, namiot rozstawił pierwszorzędnie, jeszcze go przywiózł i zabrał z powrotem... a na wieczornej imprezie był duszą towarzystwa
Dziękuję też dziewczynom z towarzystwa Jacky'iego K (mam nadzieję, że dobrze napisałem nick)
Jeżeli kogoś pominąłem w podziękowaniach..... na pewno zrobiłem to specjalnie!
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
...a już niedługo, już za moment, na bydgoskim lotnisku:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35184
Serdecznie Zapraszamy!
Piotruś
Piotruś napisał(a):Jacky'iego K
haha nigdy sie nie nauczysz Jakcyka
Piotrus, wspolpraca z Toba, Marzenka i reszta ekipy to czysta przyjemnosc

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Piotruś dzięki wielkie ale największe podziękowania należą się i tak Tobie i Five'owi – przez cały czas byliście duszą towarzystwa i bez was ten zlot nie byłby nawet w połowie tak fajny
Szkoda trochę że zlot kolidował z niedzielną uroczystością w mojej rodzinie, co uniemożliwiło mi i Mili udział w wieczornej imprezie
, która jak widzę na zdjęciach była baaaardzo ciekawa
.

Szkoda trochę że zlot kolidował z niedzielną uroczystością w mojej rodzinie, co uniemożliwiło mi i Mili udział w wieczornej imprezie

XsiX napisał(a):Szkoda trochę że zlot kolidował z niedzielną uroczystością w mojej rodzinie, co uniemożliwiło mi i Mili udział w wieczornej imprezie, która jak widzę na zdjęciach była baaaardzo ciekawa
.
to należy zmienić przy najbliższej okazji
Dodałem interface szybkiego dostępu do fotek aut z pierwszej trójki konkursu Najładniejsze Auto Zlotu
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35568
Ja juz od wczoraj w wawie, ale dopiero sie do netu dorwalem
Dzieki wszystkim za super zlot! Troche pogoda nie dopisala, ale wieczor wynagrodzil to z nawiazka. Ciesze sie, ze dalem sie namowic i zostalem.
Wielkie dzieki dla Overkilla za odwiezienie mnie moim grzechotkiem do wawy. Szkoda, ze nie wiedzialem, ze ktos na zlot przytargal alkomat, ale i tak domyslam sie mojego wyniku o 10 rano
jeszcze raz sorki dla tych wszystkich, ktorzy z ufnoscia pobladzili za mna w Koninie w dordze z lotniska do OSiRu
jedyne czego zaluje to:
1. madzia nie przetrwala 1/4 mili bez szwanku
2. nie zrobilem fotki jak wskazowka predkosciomierza wyszla dobry centymetr poza skale [jak tylko zrobie silnik to jeszcze raz jade na autostrade
]
Dzieki wszystkim za super zlot! Troche pogoda nie dopisala, ale wieczor wynagrodzil to z nawiazka. Ciesze sie, ze dalem sie namowic i zostalem.
Wielkie dzieki dla Overkilla za odwiezienie mnie moim grzechotkiem do wawy. Szkoda, ze nie wiedzialem, ze ktos na zlot przytargal alkomat, ale i tak domyslam sie mojego wyniku o 10 rano
jeszcze raz sorki dla tych wszystkich, ktorzy z ufnoscia pobladzili za mna w Koninie w dordze z lotniska do OSiRu

jedyne czego zaluje to:
1. madzia nie przetrwala 1/4 mili bez szwanku
2. nie zrobilem fotki jak wskazowka predkosciomierza wyszla dobry centymetr poza skale [jak tylko zrobie silnik to jeszcze raz jade na autostrade
- Od: 8 lis 2005, 23:16
- Auto: MX-6 2.5 V6
SUUUUUUUUUUUUUPER IMMMMMMMMMMMMMMPREZA
A zwłaszcza część hotelowa (od śmiechu boli mnie śmietnik)
Pozdrowionka dla wszystkich obecnych na lotnisku.
Tylko pogoda dała plamę i pani recepcjonistka (dla wtajemniczonych)
A zwłaszcza część hotelowa (od śmiechu boli mnie śmietnik)

Pozdrowionka dla wszystkich obecnych na lotnisku.
Tylko pogoda dała plamę i pani recepcjonistka (dla wtajemniczonych)
- Od: 23 lut 2006, 09:08
- Auto: Xedos 6 2.0V6 KF
Witam i ja dotarłem juz na miejsce bo mały przystanek w Kole mialem............podziekowania dla wszystkich .....za.......wszystko............mnie troche gardziełko boli......
-
Fasola
Chcialbym podziekowac tez kuchareczce (moze gdzies to przeczyta) ktora dzielnie donosila kolejne polmiski z jajecznica..........ktore zawiscie pochlanial GRU
-
Fasola
marek napisał(a):Newra napisał:
mam na mysli MAZDY
a inne to co?? złe jakieś
Nikt tu nie napisał że FORD to złoooooooo

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Newra napisał(a):Czy ktoś policzył ile było aut? mam na mysli MAZDY
52 sztuki startujące w 1/4 mili i pewnie jakieś 15 nie biorące udziału. Ok 70 na moje oko.
Piotruś, co do grupowego zdjęcia, to proponuje aby na następnym zlocie, był to jeden z punktów w planie dnia
- Od: 16 cze 2005, 10:55
Zlocik super sprawa szkoda tylko ze nie bylo dobrej pogody
A szczegole podziekowania dla ekipy poznanskiej za nocne nowiny ze ktos sie zakochal
i probe naruszenia naszych sennych nastroi przez wtargniecie do pokoju
( Ale my sie nie dalismy
) Oby wszystkie nasze spotkania byly takie jak te albo i lepsze
Pozdrawiam

- Od: 7 lut 2007, 22:32
- Auto: Niemiecki tylny napęd:P