Ojca Tojka 1,3 pali 7 po mieście przy normalnej lub nawet dynamicznej jeździe.
Mam coś nie halo z elektryką i to pewnie dlatego tyle pali
www.mazdaspeed.pl
Norma w PN.olewy napisał(a):W mojej mazdzie silnik jest czyściutki i suchutki, za wyjątkiem filtra powitrza, wokół którego są mokre plamy oleju
termis napisał(a):A czy ma ktos z was wspomaganie kierownicy w tej wersji?? Moja na trasie okolo 5,5-6, miasto 6,5. W tym tygodniu dowiem sie co ten silniczek jest wart, zajmie sie nia czlowiek, dla ktorego japonczyki to zadna tajemnicai jak sie uad to za grosze zniknie mi ten niedobry dymek, ale cicho, nie chce zapeszac.
Jak chodzi o kopcenie z wydechu , zawsze mozna zdjąć trochę dawkę na pompie wtryskowej tylko to nie zalatwi dymienia z bagnetu ..... napisz co zrobiłes ok?termis napisał(a):jak sie uad to za grosze zniknie mi ten niedobry dymek, ale cicho, nie chce zapeszac.
olewy napisał(a):mocnego kopa to on nie ma, ale pod światłami nie zostaje. mocy najbardziej brakuje przy wyprzedzaniu, gdy trzeba się szybko rozbujać. Ale za to bardzo mało pali i jest cicha. ja też w tym modelu wspomagania nie widziałem pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości