przygasające oświetlenie zegarów
Strona 1 z 1
Witam serdecznie mam pytanie podczas jazdy w Mazda 323F BG 1993R 1,8 zaczyna nieraz przgasać oświetlenie zegarów i zamykają się same światła (muszę je otwierać wtedy przyciskiem a nie pokrętłem przy kierownicy od świateł) czy nie wiecie co może być przyczyną?
- Od: 11 gru 2006, 20:01
- Auto: 323F 1993R 1,84
czesc wlasnie ja mam taki samo problem z zegarkiem. a swiatla zawsze staram sie wlaczyc przyciskiem. czytalem ze tak jest lepiej. a co do zegarka to przestalem sie nim bawic i kupilem sobie elektryczny i dokleilem wiec juz nie mysle o standardowym. zdaje mi sie ze przydalo by sie sciagnac tablice i sprawdzic czy sie nie poluzowalo.
doczekalem sie zlotow w radomiu.
- Od: 12 lut 2007, 23:32
- Auto: mazda 323f 1.6 16v 1992r 204ty
witam
niechce zakładać nowego tematu, ale mam taki problem, że podczas jazdy samochodem wyłącza mi się oświetlenie w środku i postojówki (nie zamykają się swiatła), a po nowym uruchomieniu świateł znow sie zapala spowrotem i tak w kółko, czasami dopiero po x razie zapala sie dopiero, dlatego takie przygasanie nie jest dobre szczególnie w nocy. co to moze byc?
a mam mazde 323F BG jak widac w opisie
aha jeszcze jedno: gdzie moge kupić zarówke od immobilajzera (nie wiem jak sie to pisze) bo mi sie spaliła

niechce zakładać nowego tematu, ale mam taki problem, że podczas jazdy samochodem wyłącza mi się oświetlenie w środku i postojówki (nie zamykają się swiatła), a po nowym uruchomieniu świateł znow sie zapala spowrotem i tak w kółko, czasami dopiero po x razie zapala sie dopiero, dlatego takie przygasanie nie jest dobre szczególnie w nocy. co to moze byc?
a mam mazde 323F BG jak widac w opisie
aha jeszcze jedno: gdzie moge kupić zarówke od immobilajzera (nie wiem jak sie to pisze) bo mi sie spaliła

- Od: 21 sty 2007, 11:23
- Auto: X6 CA KF
Witam, mam nietypowe pytanie
. Kupiłem swoją mazdę 2 miesiące temu i światła zawsze otwieram przyciskiem. Czy po zapaleniu świateł powinny się one otworzyć automatycznie? Bo u mnie się nie otwierają ale myślałem, że tak powinno być a z pierwszego postu wywnioskowałem, że powinny otwierać się automatycznie. Proszę o odpowiedź.
-
czyzyk
czyzyk powinny otwierać się automatycznie
'Błoto z wozu, koniom lzej' – Polska Kronika Filmowa
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=57848

http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=57848

- Od: 1 sie 2006, 13:36
- Auto: Audi A6 C5 1.8T AEB
Audi A4 B5 2.6V6
Strona 1 z 1