BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Ok, Karas jest jzu wam szeroko znany, wiec jak bedzie kiepska pogoda to mozecie mu auto sprayem popisac.
Dzieki za pojawienie sie na spocie, szkoda ze tylko pogadalismy ale z drugiej strony trzeba oszczedzac bryki i niespodzianki na Konin
Piotrus jest na delegacji, wyreczam go ja
I uzywaj przycisku Zmien coby nie pisac postow pod postem 
Dzieki za pojawienie sie na spocie, szkoda ze tylko pogadalismy ale z drugiej strony trzeba oszczedzac bryki i niespodzianki na Konin
siara88 napisał(a):Piotruś ja też mam zażalenia bo wpłaciłem pieniądze na konin a nie jestem zielony:P
Piotrus jest na delegacji, wyreczam go ja

Less roof, more fun

Panowie ....dziś wpłaciłem pieniązki

- Od: 9 wrz 2006, 00:01
- Auto: 323 (BF) 1,7 D HATCHBACK '87
a nie za pozno no chyba ze bez noclegu
co
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a):a nie za pozno no chyba ze bez noclegu co
no wczęsniej kąbinowałem kase
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
.... włąsnie przed chwilą doczytałem .... "Do 28 kwietnia czekamy na wpisywanie się wszystkich chętnych na noclegi".
....najwyżej bede tylko w sobote ale być bede
Tylko mam nadzieje ze bedzie możliwy zwrot kasy za nocleg.... ja to zawsze wpakuje się ....
Wszyscy wyciszyli sie przed Koninem ..... 
no a jutro mam nadzieje ze na koszyku sie zjawicie ja bede
pozdro
no jak dla mnie to co czwartek jest wiec ja tam bede 7zl to nie majatek a ruch jest wskazany
PS w koncu sie doczekalem znaczka klubowicz ;D
PS w koncu sie doczekalem znaczka klubowicz ;D
Wszyscy szykują swoje
mobile przed wyprawą
jak mi ktos przyjedzie brudnym autem to kasacja znaczka "klulbowicz" a Karas rozgromi was swoimi piorunami i pognębi gradem
Na wypadek gdyby ktos przeoczył : http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35424 

Less roof, more fun

ty kurcze mialo to byc w lipcu czemu tak szybko w czerwcu nie dam radu kaszana swieto uczelni i inne duze przedsiewziecia wtedy sa po prostu kaplica juz tydzien pozniej bardziej by mnie urzadzal no nic moze za rok a tak bardzo chcialem jechac
Dzindybry
Szkolenie zakończne. Jedna z grup nawet zaprosiła mnie i współprowadzącego na wódkę. Było fajnie, poznałem trochę Katowice. Bardzo miło było spotkać się z Puhciem i Loczkiem
wracam do rzeczywistości.....
Fiveopac napisał(a):Wszyscy szykują swojemobile przed wyprawą jak mi ktos przyjedzie brudnym autem to kasacja znaczka "klulbowicz" a Karas rozgromi was swoimi piorunami i pognębi gradem
Ja jej jeszcze nie mam wiec nie musze myc??

- Od: 7 lut 2007, 22:32
- Auto: Niemiecki tylny napęd:P
Piotruś napisał(a):Dzindybry
ty nie dzien dobry tylko czemu cie na koszu nie bylo a i apropos jutra to jestem wpracy ale powinienem siewyrwac co by odebrac sprzet a jak by co moge zrobic to pozniej
szkodnik_byd napisał(a):Piotruś napisał(a):Dzindybry
ty nie dzien dobry tylko czemu cie na koszu nie bylo a i apropos jutra to jestem wpracy ale powinienem siewyrwac co by odebrac sprzet a jak by co moge zrobic to pozniejale czekaj w sumie o godzinienic nie bylo mowy wiec bedziemy w kontakcie jak by co moge zabrac dwie lub jedna czas pokaze
szkodnik – zadzwonię w godzinach późnopopołudniowo-wieczornych
Fiveopac napisał(a):Wszyscy szykują swojemobile przed wyprawą jak mi ktos przyjedzie brudnym autem to kasacja znaczka "klulbowicz" a Karas rozgromi was swoimi piorunami i pognębi gradem
obawiam sie ze jak sie nic nie zmieni na chwile obecna to przyjade lekko brudnym mialem w planach poprawienie polerki ale niestety pogoda jaka jest kazdy widzi aby jutro bylo ladnie
szkodnik_byd napisał(a):Fiveopac napisał(a):Wszyscy szykują swojemobile przed wyprawą jak mi ktos przyjedzie brudnym autem to kasacja znaczka "klulbowicz" a Karas rozgromi was swoimi piorunami i pognębi gradem
obawiam sie ze jak sie nic nie zmieni na chwile obecna to przyjade lekko brudnym mialem w planach poprawienie polerki ale niestety pogoda jaka jest kazdy widzi aby jutro bylo ladnie
Five kracze, że ma być ładnie