Jaksa napisał(a):ale od goscia niczego się nie dowiesz telefonicznie
Fakt.... co najwyzej mozna sie umówic

xANDy napisał(a):Niedługo będzie fotorelacja
Czekamy z niecierpliwościa
www.mazdaspeed.pl
Jaksa napisał(a):ale od goscia niczego się nie dowiesz telefonicznie
xANDy napisał(a):Niedługo będzie fotorelacja
Zapytaj osobiście Zjacka – on to chyba robił, tomekrvf również zna sie na tym doskonale. Wydaje mi się, że całkowicie jest to bezpieczne z wyjątkiem sterylnościgruby napisał(a):Czy czujnik SPV wykręca sie normalnie z pompy bez zadnej ingerencji ze srodka pompy ?
Dobrze Ci się wydaje.xANDy napisał(a):Wydaje mi się, że całkowicie jest to bezpieczne
Dokładnie.xANDy napisał(a):z wyjątkiem sterylności
gruby napisał(a): mechanik odkrecil zawor SPV i nie wiem co on tam robił ale auto juz nie szarpie , chodzi idealnie
Prawidłowo – o to chodzi!!gruby napisał(a):Nie wiem jakie sa zwyczaje na tym forum , ale moze zakoncze temat
magicadm napisał(a):Ile za to zapłaciłeś?
na 90% nie, i nie jest to niebezpieczne – po prostu najwyżej nieco sadzy będzie rozchodziło się po bokach..Koty napisał(a):Czy nieszczelność która jest pomiędzy EGR a silnikiem może mieć wpływ na to szarpanie?
Praktyka pokazuje, że często jednak działa ale na wolnych obrotach (szczególnie) szarpie albo robi cyrki. Nie ma sposobu na oczyszczenie tego zaworu (niestety), można jedynie tak jak napisałemMarekW napisał(a):jak nie działa to samochód nie odpala. A skoro jeździsz to chyba nie jest to SPV.
Jest to sprawdzona metoda, która wielu osobom uratowała portfel (po zalaniu dziwnego paliwa).xANDy napisał(a):spróbować zalać xeramic do czyszczenia i wypalić tak ze 3/4 baku...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6