Spór o zakup silnika: letkoletki ca qlesh.

Pogaduchy motoryzacyjne.

Postprzez Misiek-Bełchatów » 9 maja 2007, 11:54

Auto: 626, GE, FS – nie dymi

proszę zmienić ten dopisek w profilu bo jesteś w tej chwili złośliwy – zachowujcie się Panowie!
Jak już ktoś wyżej zauważył bardziej denerwują się te osoby których to praktycznie nie dotyczy ...
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje ;)
Forumowicz

Od: 26 wrz 2005, 18:55
Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i

Postprzez mazdatb » 9 maja 2007, 12:58

lucas_ka napisał(a):I tak samo mam prawo byc poirytowany sprawą jak mazdatb mimo ze nie on jest poszkodowanym

I tu się mylisz.
Wstałem o pierwszej w nocy, straciłem dniówkę i następnego dnia popołudnie, bo odsypiałem.

lucas_ka napisał(a):Zaproponował przecierz zeby przyjechac z przepływka i uruchomic silnik

Człowieku i co? Po sprawdzeniu do domku, czekasz na wyjęcie, jedziesz jeszcze raz, a wacha to za darmo jest (paliwo 200zł jeden taki kurs) jakby silnik był za 500zł to by się opłaciło.
Forumowicz

Od: 23 lut 2006, 09:08
Auto: Xedos 6 2.0V6 KF

Postprzez Misiek-Bełchatów » 9 maja 2007, 13:38

Nie wiem czy jest sens żebyście sobie tak jeden drugiemu wrzucali bo niedługo Konin i atmosfera może być w pewnych chwilach nieprzyjemna jak się komuś coś na język nawinie na zlocie, nie warto ... już chyba powiedzieliście i wystawiliście sobie wzajemnie opinie. Ile osób tyle racji ...
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje ;)
Forumowicz

Od: 26 wrz 2005, 18:55
Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i

Postprzez Jacol » 9 maja 2007, 14:12

Prawda jest jak dupa, każdy ma swoją... nie zawsze czystą :P
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)

Moja Madzia ;)
Forumowicz

Od: 3 paź 2006, 14:05
Auto: MX-3 '91 KL-ZEn
Nissan Murano 3,5 V6

Postprzez klub3 » 9 maja 2007, 14:57

Misiek-Bełchatów napisał(a):Jak już ktoś wyżej zauważył bardziej denerwują się te osoby których to praktycznie nie dotyczy

No z postu Kolegi Letkolekkiego wynika coś zupełnie innego, on jest tylko lekko "przybity".

No ale skoro negatywne opinie są na tym forum źle widziane, moderatorzy stoją na straży spokoju i nawet dyktują co ma być w opisie samochodu ( dopisek w opisie "nie dymi" był tu od dawna ale skoro jest postrzegany jako żłośliwy zmieniłem dopisek w opisie na "zielooonaa" ) to pozwolę sobie zakończyć już udział w tej Debacie, która została skazana na niepowodzenie.

Jeszcze raz pozdrawiam zdroworozsądkowych, życzę dobrego samopoczucia wszystkowiedzącym i powodzenia w dalszych interesach "biznesmenom".

Na koniec proszę, tylko bez niesympatycznych OT.
Forumowicz

Od: 9 sty 2007, 16:05
Auto: dawniej – dwie zielone 626, GE – obecnie OMEGA MV6 – tez zielona

Postprzez BIGer » 9 maja 2007, 15:45

szkoda z w tym klubie niema solidarnosci, ja juz dawno przekonalem sie o tym :( , mam wrazenie ze panuje tu zasada kto mocniejszy ten wygra, panowie nie o to chodzi kto tu ma racje, kto zepsul silnik <lol>, tylko o to jak to zalatwicie.Od kiedy jest temat nie dowiedzialem sie co ustalily strony aby zakonczyc spor, tylko ciagle macie swoje tezy, co by bylo jak by....!, ale nie jest i tzreba sie obudzic i zalatwic sprawe na powaznie, napisac na forum jak to sie rozstrzygnelo i zamknac temat,koniec.

Jak już ktoś wyżej zauważył bardziej denerwują się te osoby których to praktycznie nie dotyczy

nas to nie dotyczy?.ale to jest nasz klub i jezeli ktos ma problem staramy sie pomoc.I jezeli powstal watek to chyba sie tez nas tyczy, prawda?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Forumowicz

Od: 19 paź 2005, 19:59
Auto: Audi A4 B5 2.6 V6

Postprzez klub3 » 9 maja 2007, 15:52

BIGer napisał(a):nas to nie dotyczy?.ale to jest nasz klub i jezeli ktos ma problem staramy sie pomoc.I jezeli powstal watek to chyba sie tez nas tyczy, prawda?

W pełni popieram. Chyba jeżeli powstał temat, to dobrze żeby każdy mógł wyrazić opinię, poradzić.
Forumowicz

Od: 9 sty 2007, 16:05
Auto: dawniej – dwie zielone 626, GE – obecnie OMEGA MV6 – tez zielona