dakopi napisał(a):No niestety Mazda to nie BMW i skrzynie są mało precyzyjne jak w wiekszości japońców
bzdura, (masz zarżniętą skrzynię i tyle),bardziej precyzyjnych skrzyń niż w autach japońskich nie ma żaden panzerwagen.
www.mazdaspeed.pl
dakopi napisał(a):No niestety Mazda to nie BMW i skrzynie są mało precyzyjne jak w wiekszości japońców
dakopi napisał(a):No niestety Mazda to nie BMW i skrzynie są mało precyzyjne jak w wiekszości japońców smutny
Idąc Twoim tokiem myślenia mysiałbym wymienić silnik jak zabraknie mi benzyny...
dakopi napisał(a):Poco mi nowa skrzynia skoro wielu użytkownków Xedowsów ma takie same małe zgrzyty gdy jest zimny olej w skrzyni, a ceramizer je zminimalizował?pytajnikpytajnikpytajnik? ysz
Ale o czym Ty mówisz – pokaż mi jakikolwiek hitlerwagen ze skrzynią tak precyzyjną jak w Subaru
mbmaster napisał(a):Stary lal to do A-klasy jak troche pojezdzi to zdam relacje
marcin10 napisał(a):Nie chce nic mówić, odpalił za pierszym razem. Wczoraj nie chciał wcale zapalić, dzis zrobiłem następne 20km. Razem z wczorajszym dniem 70 km. Jutro następny wpis.
sebazti napisał(a):marcin10 napisał(a):Nie chce nic mówić, odpalił za pierszym razem. Wczoraj nie chciał wcale zapalić, dzis zrobiłem następne 20km. Razem z wczorajszym dniem 70 km. Jutro następny wpis.
i jak tam twoje autko z ceramizerem chodzi nadal????:)
Czolgista napisał(a):od 5 dni cisza więc chyba nie...
sołtys napisał(a):Wysłany: 09 Mar 2007 | 19:45 Temat postu:
przejechałem dzis 50 km z prędkoscią 50-60km/h jutro przejadę znowu 50km będę was informował, jak zachowuje się samochód.
Wysłany: 09 Mar 2007 | 21:32 Temat postu: Ceramizer
Nie chce nic mówić, odpalił za pierszym razem. Wczoraj nie chciał wcale zapalić, dzis zrobiłem następne 20km. Razem z wczorajszym dniem 70 km. Jutro następny wpis.
mbmaster napisał(a):Stary lal to do A-klasy jak troche pojezdzi to zdam relacje
rafael2332 napisał(a):jakies postepy w silniczku po dolaniu 'srodka uzalezniajacego'
Cóż. MotoDoktor... Jak nie pomaga, to nie pomoże. Możesz przetestować Ceramizer
mbmaster napisał(a):Do testu ceramizerowego zalalem dieselka (626 GD 2.0D) Olci i zobaczymy czy cos pomoze :–)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki