Tutaj się witamy
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Właśnie się zarejestrowałem i wypada się przedstawić.
Grzegorz (Grek) Bielsko-Biała
Mazda 626GE FP 1.8 16V 95r
Aktualnie po spotkaniu czołowym z kobietą w Golfie II, i w trakcie walk z firmą ubezpieczeniową
Grzegorz (Grek) Bielsko-Biała
Mazda 626GE FP 1.8 16V 95r
Aktualnie po spotkaniu czołowym z kobietą w Golfie II, i w trakcie walk z firmą ubezpieczeniową
- Od: 13 sie 2004, 12:43
- Auto: 626GE FP HB '95
Witam wszystkich których jeszcze nie witałem
:):)
luca napisał(a):marek napisał(a):Witamy kolejnego właściciela jedynego słusznego samochodu: czerwonej MX-3 V6Pozdrawiamy
Zaraz jeszcze napiszesz, że mx3 jest ładniejsza od mx6?
mx3 i mx6 to dwa bratanki ...
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
Równiez witam ..... co do nika zobaczymy czy się sprawdzi.......

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Witam!!!
Od jakiegoś czasu śmigam sobie po waszej stronce i w koncu postanowiłem się zarejstrować (lepiej późno niz wcale)
, a jak juz sie zarejestrowałem to wypadałoby się przywitać. A więc: WITAM WSZYSTKICH członków MAZDA SPEED!!!! 
Od jakiegoś czasu śmigam sobie po waszej stronce i w koncu postanowiłem się zarejstrować (lepiej późno niz wcale)
The Best Of Mazda
- Od: 15 sie 2004, 15:34
- Auto: Mazda323 BG 1,7 Diesel '93
Witam wszystkich na pokladzie