Proponuje wspólnie opracować liste totalnego bodziewia
jakie można sobie na (w) samochodzie zamontować.
np.: Niebieskie diody w spyskiwacze
www.mazdaspeed.pl
gałka to zmiany biegów "trupia czacha"
– rygle do drzwi "trupia czacha"
ślepe" wloty powietrza
3 anteny i więcej
hmm spojler który jest większy od samochodu i niespełnia żadnych zadań
Zombi napisał(a):gałka to zmiany biegów "trupia czacha"
– rygle do drzwi "trupia czacha"
Takie gadzety mi sie np podobaja.
"ślepe" wloty powietrza
Wlot to wlot nie kazdy musi sobie robic dziure w masce
3 anteny i więcej
Jak to 3 anteny?? Co to ma wspólnego z badziewiem?? Anteny CB, radio i komórka sa 3 i co?? Mam badziewne auto z tego powodu?? A co maja powiedziec taksówkarze??
dla mnie to wieś
Wlot to wlot powietrza więc gdzieś to powietrze powinno lecieć np. na stożek, ślepe wloty to badziewie bo nie spełniają swego zadania a wręcz przeciwnie stawiają powietrzu dodatkowy opór
taksówkarze nie specjalnie tuningują auta, a mówimy o tuningu a nie o taksówkach
Morder napisał(a):Tomek mogę Ci pokazać zdjęcie auta z wydechem wystającym te 25cm i wygląda super.
Morder napisał(a):Tomek chyba wymienił "ślepe" końcówki wydechów ? to taka sama Tomku jaką kupiłeś do swojego starego xeda ?.
tco_tm napisał(a):Heh. Do listy Xsix (z ktora sie w calosci zgadzam i nie mow Zombi, ze doklejony wlocik, czy wylocik jest ql, bo nie jest) dorzuce jeszcze okleiny deski rozdzielczej. Ble – wiocha, az furczy.
owad napisał(a):Wychodze z zalozenia iz moje auto ma sie podobac mnie, a jak przy okazji bedzie sie podobalo jeszcze komus to gites, jesli nie to w pupie to mam. Ono jest moje i ja decyduje jak ma wygladac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje