W Sądzie Rejonowym sobie siedzę jako informatyk.... No i wystarczy, co się będę rozpisywał.....
pozdro Madziowicze

www.mazdaspeed.pl

kot... napisał(a):a ja pracuje jako koordynator regionu w LG- dzial telefony komorkowe

Siedze przy kompie i składam strony ogólnie nuda 

Sylwek_626 napisał(a):kot... napisał(a):a ja pracuje jako koordynator regionu w LG- dzial telefony komorkowe
Coś ostatnio mało nowości na rynek LG wypuszcza , czy może telefonia GSM w frimie LG zakończy się pdbonie jak w Benq-Siemens?
ze LG zajmuje jedna z pierwszych pozycji wsrod telefonow wysokiej ekskluzywnej polki 

shogun_zag napisał(a):Witam
A ja ... kierownik budowy, uprawnienia ... konstrukcyjno-budowlane (czyli ziemia, żelbety, kubaturówka).
shogun_zag napisał(a):Fajna robota, zawsze coś innego, coś nowego. NIe ma nudy a i czas szybko leci

Każdy z nas jest za coś odpowiedialny w danej chwili i w określonym etapie budowy. Czasem klnę na "was" na czym świat stoi, bo "wymyślacie" kosmiczne rzeczy. Fajnie się rysuje kreski, ale później .... hmmm, zbędne nerwy, zawalone terminy itd. Zresztą, co Ci będę opowiadał.

shogun_zag napisał(a):A ja ... kierownik budowy, uprawnienia budowlane w specjalności linie, węzły i stacje kolejowe (czyli ten co se tory i wszystko z nimi związane buduje)

shogun_zag napisał(a):Uważam, że zanim weźmiecie ołówek w rękę powinniście jak jeden mąż odbębnić na budowie w wykonawstwie, bezpośrednio kierując robotą w/g "kresek" min. 5 lat

Masakra 
shogun_zag napisał(a):A tak przy okazji ... wiesz, że po raz 32 (licząc od 1994 r) zmieniło się nasze ABC-adło => Prawo budowlane![]()

gari napisał(a):No coz czasem sie musimy nagimnastykowac co by "sprzedac" swoja wizje klientowi
– kazdy Architekt bedzie zaciekle bronil swoich pomslow 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości