ŚLĄSK – Rozpoczęcie sezonu 2007 – Zlot na torze Wyrazów k/Częstochowy
Loczek napisał(a):o ktorej i gdzie mam byc w sobote
A o której Panowie chcecie być w sobotę??
Ja od 18:00 jestem wolny
Od której strony będzie jechać Wielkopolska??
I jeszcze jedna sprawa – dam radę Was przenocować, tylko zabierzcie śpiwory i karimaty
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):A o której Panowie chcecie być w sobotę??
Wiesz co ja z porkiem np mozemy podjechac pod Ciebie tzn pod chłake twą, a Bimbaka to moge zebrac z np z [pod mcdonalda przy głownej trasie z tamtad trafie do Ciebie
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Nie – tam jest Tesco i Castorama
Od której strony będziecie jechać?? Od Opola, Katowic, Łodzi?? Wymyślimy jakieś mądre miejsce. Na Loczeka i Porka czekam w takim razie u mnie na chacie
Od której strony będziecie jechać?? Od Opola, Katowic, Łodzi?? Wymyślimy jakieś mądre miejsce. Na Loczeka i Porka czekam w takim razie u mnie na chacie
OK – to z Rocha macie do mnie elegancką drogę
Napiszę Wam jutro z rana co i jak.
Przy okazji wniosek formalny:
W niedzielę zbiórka na KFC przy trasie za "estakadą" w Częstochowie o 9:30 zamiast o 9:00
W niedzielę zbiórka na KFC przy trasie za "estakadą" w Częstochowie o 9:30 zamiast o 9:00
brii napisał(a):OK – to z Rocha macie do mnie elegancką drogę
Ekipo zbierająca się w Katowicach – czyli ja w Siewierzu czekam na stacji BZ (jadąc od Katowic na DK1, jakieś 400m przed skrzyżowaniem ze światłami) od godziny 8.20.
- Od: 16 cze 2005, 10:55
Awięc tak!! facet z ubezpieczalni niedojechał zeby zrobic wycene i mierozebrałem jeszcze Madzi po kraksie
wiec myśle ze dojade jakos na tor- smigac po toże niedam rady ale nieprzepuszcze takiego zlotu!!!!!!!!!!!!
Ps .Brii
gdzie bedziecie imprezowac wsobote być moze bede wieczorem wczewie to wpadne sie przywitać

Ps .Brii
gdzie bedziecie imprezowac wsobote być moze bede wieczorem wczewie to wpadne sie przywitać
- Od: 19 gru 2006, 22:09
- Auto: Madzia323f 1,6 16V
Siemka do grupy jadacej z Katowic i okolic na niedzielny zlot zbieramy sie o 8.00 pod go sportem a o godzinie 8.20 jest wyjazd na zlot po drodze musimy jeszcze zabrac Kostka ktory bedzie na nas czekal na stacji BZ. pozdrawiam
MADE IN JAPAN
- Od: 29 mar 2006, 19:32
- Auto: 323F 1,5 16V Z5