MAXX napisał(a):pewnie zobaczył mnie w lusterku ze dojezdzam wiec nie chcąc pewnie mnie przepuscic dał na maxa gazu zeby mi uciec
Może dał na maxa gazu żebyś nie musiał hamować
www.mazdaspeed.pl
MAXX napisał(a):pewnie zobaczył mnie w lusterku ze dojezdzam wiec nie chcąc pewnie mnie przepuscic dał na maxa gazu zeby mi uciec
qlesh napisał(a):MAXX napisał(a):pewnie zobaczył mnie w lusterku ze dojezdzam wiec nie chcąc pewnie mnie przepuscic dał na maxa gazu zeby mi uciec
Może dał na maxa gazu żebyś nie musiał hamowaćile lżej by się jeździło gdyby każdy tak robił wyjeżdżając komuś przed samą machę
Lukano napisał(a):Oj do dzisiaj pamiętam kolorki gościa i śmiech piękności na prawym fotelu. Przy zielonym wyrwał, że mi się zdawało że połowę opon zostawił
drof napisał(a):a ja chcialem tylko zmierzyc sie na warkot silnika
Morder napisał(a):Ostatnio na ustawce poległa nowiutka vectra OPC. Odszedłem mu na pierwszych dwóch biegach i już nie odzyskał strat
Boris86 napisał(a):255 KM to ma chyba GTS w najmocniejszej wersji... OPC to ma chyba 280KM... bynajmniej tak było napisane w Auto moto z tego co pomnę:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje