Kogo widziałem / widziałam
a ja widzialem dzisiaj GRU to znaczy byl u mnie na kawce
przywiozl mi moja kurtke z logo klubowym yo....za dlugo nie po balowal bo sie spieszyl na MAGDE M wiec pojechal..... 
-
Fasola
hhehee na MAGDA M, no wiesz co miales nikomu nie mowic
dzieki za kawe byla naprawde dobra,pozdro ziomek 
-
GRU
look napisał(a):Widziałem czerwoną 323f BG, rejestracja WGR (?)... mała naklejka Mazdaspeed z tyłu po lewej stronie, dzisiaj przed 9:00 na Puławskiej w stronę centrum, światła na wysokości McDonalds. Stałem na lewym pasie do skrętu, ciemnozielony xedos6.
Pozdrawiam :–)
Ja rowniez, czesto tamtedy sune ;–)
F-ka – diabelskie nasienie!
- Od: 2 sie 2004, 20:22
- Auto: 323F BJ 2.0DITD
626GECronos 2.5V6
dunia napisał(a):Pozdrowionka dla Adasia
no właśnie wczoraj się mijaliśmy:)
również Pozdrawiam:)
A kto to jest czerwona efka z flaga polski na klapce od wlewu paliwa ..
widze ja w srody pod uczelnią na Bobrowieckiej ... oczywisicie pozdrawiam ......
..... " Mazda " szkoda ze tak pozno ja poznalem ...
- Od: 27 maja 2005, 16:49
- Auto: Mazda 6 GY Kombi 2,0 PB 2006
na radzyminskiej zielona efka WSK.....GT (częsciowy numer tablic)
oczywiscie bez właczonych świateł mijania 
- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting
Jakub-wawa napisał(a):na radzyminskiej zielona efka WSK.....GT (częsciowy numer tablic) zeby oczywiscie bez właczonych świateł mijania
też ją widziałem dziś na Toruńskiej, zaniedbana strasznie
Witam po długiej przerwie bez netu
Nadrabiając zaległości:
Pozdrowionka dla tatiana który wpuścił mnie na fieldorfa
Z daleka zauważyłem mx6 i chciałem podjechać z ulotką a tu tka miła niespodzianka
Powodzonka z zakupem nowej Mazdeczki
Pozdrowionka dla krzysiawww (nie wiem czy dobrze zapamiętałem nicka) którego spotkałem na Gocławiu jak jechał zieloną kaczuszką... swoją drogą, miałem wcześniej identyczną... wróciły wspomnienia
No i oczywiście Emiela spotkanego dzisiaj w Wydziale Komunikacji na Żoliborzu, jak i nowo poznanego właścieciela Fki, który wydawał nam dowody rejestracyjne
W tzw. międzyczasie spotkałem na trasie również Violę, Devila i chyba ze 3 Klubowe mx3ki, ale nie kojarze ludzi po nickach... równeiż pozdraiwam
Nadrabiając zaległości:
Pozdrowionka dla tatiana który wpuścił mnie na fieldorfa
Z daleka zauważyłem mx6 i chciałem podjechać z ulotką a tu tka miła niespodzianka
Pozdrowionka dla krzysiawww (nie wiem czy dobrze zapamiętałem nicka) którego spotkałem na Gocławiu jak jechał zieloną kaczuszką... swoją drogą, miałem wcześniej identyczną... wróciły wspomnienia
No i oczywiście Emiela spotkanego dzisiaj w Wydziale Komunikacji na Żoliborzu, jak i nowo poznanego właścieciela Fki, który wydawał nam dowody rejestracyjne
W tzw. międzyczasie spotkałem na trasie również Violę, Devila i chyba ze 3 Klubowe mx3ki, ale nie kojarze ludzi po nickach... równeiż pozdraiwam
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
a ja dziś widziałem byłą 323BG Xionca na tyłach BP przy Modlińskiej. Autko stało na chodniku a pani kierownik podnosiła maskę, więc chyba z eFką coś się stało. Zatrzymałbym się pomóc ale właśnie spóźniałem się sporo do pracy 
Trzeba było podłączyc wiatrak na chłodnicy bo mechaniory ktorzy zmieniali chłodnice zapomnieli go podłączyć ...... znam temat bo dziewczyna dzwoniła do mnie.Adaś napisał(a):Autko stało na chodniku a pani kierownik podnosiła maskę, więc chyba z eFką coś się stało. Zatrzymałbym się pomóc ale właśnie spóźniałem się sporo do pracy
To nie efka tylko 3 drzwiowe BG jak dobrze pamietamAdaś napisał(a):chyba z eFką
Riki napisał(a):Dzis rano na Okęciu widziałem Jaksę
A Ty znowu spozniłes sie do szkoly

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Adaś napisał:
chyba z eFką
To nie efka tylko 3 drzwiowe BG jak dobrze pamietam język
dokładnie nie wiem skąd mi ta F przyszła do głowy

Kubutek napisał(a):Pozdrowionka dla krzysiawww (nie wiem czy dobrze zapamiętałem nicka) którego spotkałem na Gocławiu jak jechał zieloną kaczuszką... swoją drogą, miałem wcześniej identyczną... wróciły wspomnienia
Zapamiętałeś prawie dobrze
"Kubutek i ja również pozdrawiamy kierowce zielonej 121."
A tak naprawdę to "mazdunia" mojej żony
Pozdrawiam.
- Od: 11 mar 2007, 02:38
- Auto: 626 GE-1,8-'97