Z powtórzeniem tej zabawy nie ma najmniejszego problemu. Koszty sie nie zmieniły i wynoszą (przy większej grupie) 50 PLN od auta. Wszystkie soboty w maju są jeszcze wolne więc może byśmy się zmobilizowali
WARSZAWA – HAMOWNIA
No i zadzwoniłem do Maćka Grabowskiego u którego rok temu byliśmy dosyć sporą grupą na ul. Mineralnej na Okęciu.
Z powtórzeniem tej zabawy nie ma najmniejszego problemu. Koszty sie nie zmieniły i wynoszą (przy większej grupie) 50 PLN od auta. Wszystkie soboty w maju są jeszcze wolne więc może byśmy się zmobilizowali
Ostatnio edytowano 16 cze 2007, 13:53 przez Overkill, łącznie edytowano 5 razy
- Od: 14 sty 2006, 13:12
Maciuś
:*:*:*:*:*:*:*
mam propozycję – poczekajmy z tym tematem aż wrócimy z Konina
mam propozycję – poczekajmy z tym tematem aż wrócimy z Konina

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Xionc napisał(a):No to może szybka piłka, ta sobota? 19 maja
Trochę mało czasu na zorganizowanie konkretnej grupy.
Rozmawialiśmy o tym z Violą i chyba początek czerwca byłby najodpowiedniejszy.
Jak będzie znana konkretna ilość chętnych to możemy coś ustalać.
Poza tym ja muszę najpierw zmienić skrzynię
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
PS
Poproszę malutką żeby zmoderowała temat na bardziej aktualny.
- Od: 14 sty 2006, 13:12
Overkill napisał(a):hyba początek czerwca byłby najodpowiedniejszy.
tak tak, po wypłacie;)
Oraz może jakąś ankietę wrzucić, żeby się zorientować ilu chętnych by było
no właśnie może ustalmy 2 terminy i decydujmy już teraz. Jak będziemy odwlekać to nic z tego nie wyjdzie, a im później termin zostanie wybrany, tym więcej osób będzie miało problem z dostosowaniem się:)
Na Tarchominie przy Modlińskiej (za mcdonaldem ) też jest Hamownia (dla aut 4x4 również:) jutro jak będę jechał do pracy to podjadę i spytam o ceny dla większej grupy.
Na Tarchominie przy Modlińskiej (za mcdonaldem ) też jest Hamownia (dla aut 4x4 również:) jutro jak będę jechał do pracy to podjadę i spytam o ceny dla większej grupy.
MARRUD napisał(a):2 lub 16 czerwca, bo inne terminy mam już zajęte

w takim razie proponuję 16 czerwca, co Wy na to? stwórzmy od razu listę chętnych i wtedy Marek będzie wiedział o jakiej zniżce może rozmawiać, ale myślę, że "kilka" osób się zjawi

2 czerwca jest akcja dla domu dziecka...bylabym wdzieczna jakby ktos ze mna pojechal....co prawda chce ja przelozyc na 3, a drugiego zrobic kolumne slubna dla Tommiego....

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
więc 16ty