Zlot Calibra Team w Kazimierzu Biskupim + I runda Toyo Drifting Cup – Tor Poznań
1, 2
Witam!
Wyczytałem że 21 kwietnia będzie XXX Zlot CT na lotnisku w Kazimierzu, jest także info że pomiary na 400 będą robione przez mazdaspeed.
„XXX Zlot Ogólnopolski klubu Calibra-Team
(18 kwiecień '2007)
Już w najbliższy weekend dziesiątki Calibr z całej Polski zjadą się do malowniczo położonego Ślesina niedaleko Konina. Będzie to zlot wyjątkowy, 6 Urodziny oraz XXX Zlot Ogólnopolski klubu Calibra-Team.
XXX Ogólnopolski Zlot Calibra Team odbędzie się w dniach 20-22 Kwietnia 2007 roku w miejscowości Ślesin niedaleko Konina. Główną atrakcją imprezy będą sobotnie zmagania na lotnisku w Kazimierzu Biskupim a wśród nich m.in: wyścigi na 1/4 mili, konkurs car-audio oraz najładniejsze auto zlotu.
XXX Zlot Ogólnopolski klubu Calibra-Team – plan zlotu
Piątek 20 kwietnia
Przyjazd uczestników – wpłata za lotnisko i podział na klasy do 1/4 mili
Wieczorna impreza integracyjna przy muzyce DJ-a
Sobota 21 kwietnia
09:00-10:00 – śniadanie
10:00-11:00 – wyjazd na lotnisko
Opłaty za wjazd:
Widzowie bez auta – 5zl od osoby
Klubowicze – 20 zł od samochodu
Przyjaciele Klubu – 25 zł od samochodu
Pozostali nie zrzeszeni w klubie – 40 zł od samochodu.
11:00-18:00 – zawody na lotnisku, zawody na 1/4 mili (pomiary – mazdaspeed). Konkurs Car Audio oraz Najładniejsze Auto Zlotu odbędą się w trakcie wyścigów na 1/4 mili. Podczas pobytu na lotnisku dostępny będzie catering oraz WC
Od 20:00 – Gala urodzinowa przy muzyce DJ-a , stół szwedzki, tort urodzinowy oraz szampan.
22:00 – pokaz sztucznych ogni
Niedziela 22 kwietnia
10:00 – Zdjęcia na molo i wyjazd do domów”
Czy ktoś z klubu będzie robił pomiary, czy tylko pożyczamy sprzęt ?
Przejdę się jutro na zlot i chciałbym wiedzieć czy będzie okazja spotkać jakiegoś klubowicza / forumowicza.
pozdro
Wyczytałem że 21 kwietnia będzie XXX Zlot CT na lotnisku w Kazimierzu, jest także info że pomiary na 400 będą robione przez mazdaspeed.
„XXX Zlot Ogólnopolski klubu Calibra-Team
(18 kwiecień '2007)
Już w najbliższy weekend dziesiątki Calibr z całej Polski zjadą się do malowniczo położonego Ślesina niedaleko Konina. Będzie to zlot wyjątkowy, 6 Urodziny oraz XXX Zlot Ogólnopolski klubu Calibra-Team.
XXX Ogólnopolski Zlot Calibra Team odbędzie się w dniach 20-22 Kwietnia 2007 roku w miejscowości Ślesin niedaleko Konina. Główną atrakcją imprezy będą sobotnie zmagania na lotnisku w Kazimierzu Biskupim a wśród nich m.in: wyścigi na 1/4 mili, konkurs car-audio oraz najładniejsze auto zlotu.
XXX Zlot Ogólnopolski klubu Calibra-Team – plan zlotu
Piątek 20 kwietnia
Przyjazd uczestników – wpłata za lotnisko i podział na klasy do 1/4 mili
Wieczorna impreza integracyjna przy muzyce DJ-a
Sobota 21 kwietnia
09:00-10:00 – śniadanie
10:00-11:00 – wyjazd na lotnisko
Opłaty za wjazd:
Widzowie bez auta – 5zl od osoby
Klubowicze – 20 zł od samochodu
Przyjaciele Klubu – 25 zł od samochodu
Pozostali nie zrzeszeni w klubie – 40 zł od samochodu.
11:00-18:00 – zawody na lotnisku, zawody na 1/4 mili (pomiary – mazdaspeed). Konkurs Car Audio oraz Najładniejsze Auto Zlotu odbędą się w trakcie wyścigów na 1/4 mili. Podczas pobytu na lotnisku dostępny będzie catering oraz WC
Od 20:00 – Gala urodzinowa przy muzyce DJ-a , stół szwedzki, tort urodzinowy oraz szampan.
22:00 – pokaz sztucznych ogni
Niedziela 22 kwietnia
10:00 – Zdjęcia na molo i wyjazd do domów”
Czy ktoś z klubu będzie robił pomiary, czy tylko pożyczamy sprzęt ?
Przejdę się jutro na zlot i chciałbym wiedzieć czy będzie okazja spotkać jakiegoś klubowicza / forumowicza.
pozdro
XsiX napisał(a):pomiary na 400 będą robione przez mazdaspeed.
ja nic o tym nie wiem

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):ja nic o tym nie wiem
info wziąłem z
http://www.furious.pl/news2007d/calibrateam_zlot07.htm
próbowałem się zarejestrować na forum CT – i tem zweryfikować wszystkie dane
ale nie dochodzi mail z potwierdzeniem rejestracji
EDIT: Na forum CT jest taka sama informacja
to z kim się jutro spotykam na lotnisku
Ostatnio edytowano 20 kwi 2007, 12:42 przez XsiX, łącznie edytowano 1 raz
spokojnie, wszystko zapewne wyjaśni się w swoim czasie 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
XsiX napisał(a):to z kim się jutro spotykam na lotnisku![]()
...ze mną, Five'em i SimoneuS'em
XsiX napisał(a):Piotruś napisał(a):.ze mną, Five'em i SimoneuS'em ...Five bawi się w Ślesinie już dziś

Ostatnio edytowano 20 kwi 2007, 17:12 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
XsiX napisał(a):ja będę w koszulce reklamującej firmę znajomego z SRTB: Tuning Studio
a jedzeicie mazdami czy zabieracie zie z kumplami z CT ?
no jak nie jak tak
Piotruś napisał(a):XsiX napisał(a):to z kim się jutro spotykam na lotnisku![]()
...ze mną, Five'em i SimoneuS'em...Five bawi się w Ślesinie już dziś
hmm to może i ja postaram się wpaść
ps. XsiX możesz na PW podać kom.? cobyśmy się ew. znaleźli? (bo chyba nie mam...)
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
No i po zlocie CT (to znaczy części oficjalnej – na lotnisku w Kazimierzu). Pomimo bardzo wietrznej pogody zlot był bardzo udany. MAZDAspeed była obecna i to bardzo cieszy (grupa z Konina obecna w 100%)
. Wkrótce wrzucę co ciekawsze fotki z imprezy.
pozdro

pozdro
XsiX napisał(a):MAZDAspeed była obecna i to bardzo cieszy (grupa z Konina obecna w 100%) diabelek język
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
Oja... nie skumałem gdzie to jest.... byłem wczoraj w Koninie :/
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Piotruś, Five... ale sie pomijaliśmy... Byłem w Poznaniu wczoraj... a nie dziś .. i Przejeżdzałem 2 razy przez Konin i godzine siedziałęm kilka kilometrów od konina u kumpla...
RX-7 FD3S Innocent Blue:
Boris86 napisał(a):Piotruś, Five... ale sie pomijaliśmy... Byłem w Poznaniu wczoraj... a nie dziś .. i Przejeżdzałem 2 razy przez Konin i godzine siedziałęm kilka kilometrów od konina u kumpla...
Boris86, szkoda ze sie nei zobaczylismy
imprezka byla pierwsza klasa
Troche sie upodliłem alkoholem na CT i siedzialem na lotnisku z takim bolem glowy i widzeniem teleskopowym ze widzialem ze startu jak gasnei fotkomorka na mecie hehehe nie wiem jakim cudem pomiary wyszly prawidlowo
Cala imprezka byla bardzo sympatyczna a ludziska tacy zacni zupelnei jakby jezdzili japonskimi autami
DC od strony organizacji to siara kompletna, publicznosc w pewnym momencie o malo co nie wywiozla na taczce organizatorow gdy z 20 min przerwy na decyzje kto dostal sie do cwierc finalu zrobilo sie 1,5 godz.
Na szczescie zawodnicy prezentowali o dwa nieba wyzszy poziom niz organizatorzy i spektakl byl przepiekny.
Troche sie upodliłem alkoholem na CT i siedzialem na lotnisku z takim bolem glowy i widzeniem teleskopowym ze widzialem ze startu jak gasnei fotkomorka na mecie hehehe nie wiem jakim cudem pomiary wyszly prawidlowo

DC od strony organizacji to siara kompletna, publicznosc w pewnym momencie o malo co nie wywiozla na taczce organizatorow gdy z 20 min przerwy na decyzje kto dostal sie do cwierc finalu zrobilo sie 1,5 godz.
Na szczescie zawodnicy prezentowali o dwa nieba wyzszy poziom niz organizatorzy i spektakl byl przepiekny.
Less roof, more fun

No widziałem dwa filmiki na Youtube i widze że zaczeły sie naprawde ładne drifty w parach nawet z wyprzedzaniem w zakrecie... i całkiem duzo nysek juz jeździ...
A kiedy na Drift Cup bedzie śmigać biała FC i niebieska NA na bydgoskich blachach
Zauważyliscie ze najładniejsze Cali sa z ŁDZ

A kiedy na Drift Cup bedzie śmigać biała FC i niebieska NA na bydgoskich blachach
Zauważyliscie ze najładniejsze Cali sa z ŁDZ
RX-7 FD3S Innocent Blue:
1, 2