12.09.2004 – Spot MazdaSpeed w Białymstoku
jak w temacie. Chetnych prosze o skladanie propozycji na termin spota
moja propozycja miejsca to parking z tylu politechniki białostockiej
moja propozycja miejsca to parking z tylu politechniki białostockiej
Ostatnio edytowano 13 wrz 2004, 07:16 przez nor, łącznie edytowano 3 razy
Mnie ogolnie pasuje zawsze i wszedzie
Tzn. postaram sie dostosowac. Mowiliscie o 14-15.08, moze w niedziele? Poza tym tez mialem pomysl zaprosic kogos z Ksiezyna, a nawet wpasc do nich na parking. Moge tez przygotowac ulotki, ktore chetni wlozyliby do paru napotkanych Mazd.
PS. Panowie, wypowiadac sie szybko o terminie, bo jesli to ma byc ten weekend, to trzeba sie sprezac
PS. Panowie, wypowiadac sie szybko o terminie, bo jesli to ma byc ten weekend, to trzeba sie sprezac
jestem bardzo chętny na spotkanie w tą niedziele bo później najwcześniej pasuje mi we wrześniu, a z Księżynem sie skonatkyujemy, podejrzewam, że może nawet sami wpadną
jeśli chodzi o miejsce to może być jak NOR proponuje bo w niedziele lotnisko jest opanowane przez palących gume, można ewentualnie się później tam przejechać żeby ludzie mogli popatrzeć na porządne wozy![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jeśli chodzi o miejsce to może być jak NOR proponuje bo w niedziele lotnisko jest opanowane przez palących gume, można ewentualnie się później tam przejechać żeby ludzie mogli popatrzeć na porządne wozy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Dla mnie pasuje niedziela, o kazdej porze. A co do miejsca dostosuje sie. Jestem w klubie GPA i nasze comiesieczne spoty organizujemy na terenie bylej gieldy owocowo – warzywnej przy ul. Tysiaclecia, a spontaniczne spontony na parkingu McDonalda przy PKS'ie . Miejscowki sa O.K.
- Od: 27 lip 2004, 22:06
- Auto: Mazda MX-3
OK, w takim razie 15.08 o godz. 13 na parkingu z tylu politechniki – mam nadzieje, ze pasuje wszystkim. Do zobaczenia. Niedlugo przygotuje ulotki, ktore moglibyscie powkladac do paru Mazd
Zadzwonie do Ksiezyna.
Tutaj jest wzor ulotki (taki badziewny, sorry
http://www.republika.pl/globy/b-stok.doc
Jesli macie chwilke i drukarke, zadzialajcie do paru Mazd
Dzieki.
http://www.republika.pl/globy/b-stok.doc
Jesli macie chwilke i drukarke, zadzialajcie do paru Mazd

- Od: 27 lip 2004, 22:06
- Auto: Mazda MX-3
Nie wiem chlopaki, moze poczatek wrzesnia bylby lepszy?
OK, to wybierzemy pozniej jakis dogodny termin.
Spoko, moim zdaniem to bedzie lepsze wyjscie niz "na gwalt".
wrzesień też jest OK przynajmniej więcej osób będzie i będzie ciekawiej, może jeszcze ktoś wróci z wakacji np. Pldiego i może jeszcze ktoś
PS. Dziś ok. godziny 18:35 na ul.Poleskiej mijałam się z Xedosem 6 z naklejką klubową na tylnej szybie![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
PS. Dziś ok. godziny 18:35 na ul.Poleskiej mijałam się z Xedosem 6 z naklejką klubową na tylnej szybie

Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Pawko_6 napisał(a):
PS. Dziś ok. godziny 18:35 na ul.Poleskiej mijałam się z Xedosem 6 z naklejką klubową na tylnej szybie
tym xedosem to bylem ja ale niestety troche sie spieszylem i za bardzo nie rozgladalem sie na boki
może być pierwszy weekend, a najlepiej niedziela, trzeba ustalić dużo wcześniej i poinformować Księżyno, byłem u nich w poniedziałek i byli źli, że tak poźno sie dowiedzieli o spocie którego zresztą i tak nie było
PS. Chciałem też przy okazji bardzo pochwalić prace serwisu, zajechałem do nich ponieważ zauważyłem że prawy refelktor sie nie poziomował to wymienili mi całą lampę, wspomniałem także o niewyważeniu któregoś z tylnych kół, wszystkie zostały wywarzone i cała ta operacja łącznie z wymianą lampy nie kosztowoła ani złotówki za wyjątkiem zamontowania dodatkowego czujnika od alarmu.
Auto Księżyno jest naprawde godne polecenia jestem bardzo zadowolony z ich usług i mam nadzieje że sie to nie zmieni![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
PS. Chciałem też przy okazji bardzo pochwalić prace serwisu, zajechałem do nich ponieważ zauważyłem że prawy refelktor sie nie poziomował to wymienili mi całą lampę, wspomniałem także o niewyważeniu któregoś z tylnych kół, wszystkie zostały wywarzone i cała ta operacja łącznie z wymianą lampy nie kosztowoła ani złotówki za wyjątkiem zamontowania dodatkowego czujnika od alarmu.
Auto Księżyno jest naprawde godne polecenia jestem bardzo zadowolony z ich usług i mam nadzieje że sie to nie zmieni

Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Moze lepiej napisz o tym w przyklejonym watku (Nie)polecane serwisy na Ogolnym. Ja proponuje 5 albo 12 wrzesnia.
hej jak z tym spotem w Białym ? ja wróciłęm teraz z Kaliningradu ale wyjeżdzam do łeby dziś w nocy, bede 7 IX i na najbliższy weekend mogę tj 11, 12 IX jak wróce bede dawał znaki , nara
pozdrówka z Madziolką w tle
- Od: 1 kwi 2004, 11:38
- Auto: Została juz tylko Mazda2 1.4