dlatego ją usuwamy z regulaminu działów kupię i sprzedam.i koniecznie ceny
Moderatorzy i porządek na forum
ok ... po konsultacji z pajkiem stwierdzam że nie ma sensu wymagać i egzekwować od ludzi postujących w dziale Ogłoszenia przestrzegania części regulaminu
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time

ravo napisał(a):dla mnie ogloszenie bez ceny nie istnieje
Racja...jaki sens ma ukrywanie ceny...niech zapodają od razu i problem z głowy. Potem będzie...
ravo napisał(a):10 postow jaka cena
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Italiano napisał(a):jaki sens ma ukrywanie ceny
taki sam jak zamazywanie tablic rejestracyjnych na fotach – czyli żaden.
Dla mnie ogłoszenie bez ceny (podobnie jak dla ravo) nie istnieje.
Przykład? Jak np. szukam noclegów na urlop w necie to ogłoszeń bez ceny nie biorę pod uwagę.
Sprzedający często nie wie ile może wychaczyć za to co sprzedaje i czeka na propozycje...
Mimo to jestem za podawaniem cen
Mimo to jestem za podawaniem cen
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Każdy ma inny pogląd na sprawe....bo ja jak Mariusz i pewnie dużo dużo innych użytkowników jak nie ma ceny to nie zaglądne.....pewnie nie zawsze, ale.... To powinno być w interesie sprzedającego zamieścić cene...ale i po części w naszym bo będzie mniej bałaganu z postami typu...."To za ile to....?" 
Pajko napisał(a):Italiano wiem z autopsji ze sa ludzie ktorzy pomimo ze jest podana cena i tak o nia pytaja wiec nie zrobi to wiekszej roznicy
To jest "wasz" dział i wiecie co najlepiej w/z nim robić.
Pajko napisał(a):sa ludzie ktorzy pomimo ze jest podana cena i tak o nia pytaja wiec nie zrobi to wiekszej roznicy
tylko że tych jest bardzo niewielu – a tak to za każdym razem będzie post z pytaniem o cenę, więc chyba zrobi to różnicę i bałagan przy okazji
dobra, nie odzywam się bo widzę że i tak nic to nie zmieni.
Róbcie jak uważacie – ja mam inne zdanie.
Róbcie jak uważacie – ja mam inne zdanie.