szkodnik_byd napisał(a):no to ja z cyklu chwalimy sie zeby moja madzi a dorobila sie alarmu jeszcze nie wszystko podlaczone z braku czasu ale centralny juz dziala i sam alarm tez powiadamia mnie o zdazeniu w aucie zeby
Gratki, powyjemy sobie syrena na spocie
szkodnik_byd napisał(a):niestety nadal mam problem z przednim zdezakiem uzywek nie ma smutny co do naprawy mam mieszane uczucia a kupno do mojego modelu jakiegos ladnego graniczy z cudem wiec przyjdzie czas bedzie rada najwazniejsze ze autko po malutku zaczyna wygladac za ludzmi ;p
Do zlotu sporo czasu, dasz rade
Jacol napisał(a):ZAPRASZAMY DO WŁOCKA andy_czarny
A nas to jzu sie nie zaprasza?

andy_czarny napisał(a):ehh szkoda... widzialem kilka mx3 w Bdg wiec myslalem ze naleza do klubu... jak bede mogl to napewno wpadne na spocik... pozdrawiammm aha jaki jest powod tego ze sprzedaliscie mx3 cos z nimi nie tak??
Jeden miał za szybką i najpierw przerobił ją na szybowiec by po kilku sekundach lotu rozbić ja w drzazgi, drugiemu małżonka zabroniła posiadac czerwonego lansowozu i zmusial do zakupu rodzinnego auta a trzecia mx3 miała za mały szyberdach i została zamieniona na auto w ktorym szyberdach rozpoczyna sie od przedniej szyby do tylniej klapy. Wszyscy ci trzej malo narzekali na auto, bierz smialo a najlepiej wez kogos z klubu ze soba na obdukcje egzemplarzu do zakupu. Chetnie pomożemy.