Mazda 323f BG 1.8 1991
Fajny Furak,tylko wiesz jakoś mi ten przedni zderzak ciut nie pasi,miałem kiedys podobny i mi sie połamał na kilku krawęznikach
,ale autko spoko,ładne te aluski
kiera spoko, a po za tym 

SERWIS GSM ! NAPRAWA TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH ! SIMLOCK ! MENU PL ! KODY APARATÓW ITD ! ZAPRASZAM !
MOJA 323F BA 1.8
MOJA 323F BA 1.8
- Od: 19 lut 2006, 11:48
- Auto: 323F BA 1.8 LPG 95r !
No witam szanownego kolegę, widzę że rzeczywiście ładna 323f w jedynym właściwym kolorze
Czerwony jest szybszy
Ładnie się prezentuje, nawet ta Twoja tylna dokładka przypadła mi do gustu, kto wie czy nie strzelę sobie czegoś podobnego ... a tym że przednia się urwała to sie nie przejmuj, właśnie ta przednia najmniej mi się podobała
Felgi 16" dają efekt, szkoda że przy mojej glebie nie wejdą mi w nadkola
Chyba że zdecydowałbym się na profil 35 do 40, ale w moich warunkach to było by samobójstwo...
Troszkę mi nie pasują żółte zaciski, ale to kwestia gustu.
Na podsumowanie: super "efcia"
Czerwony jest szybszy
Ładnie się prezentuje, nawet ta Twoja tylna dokładka przypadła mi do gustu, kto wie czy nie strzelę sobie czegoś podobnego ... a tym że przednia się urwała to sie nie przejmuj, właśnie ta przednia najmniej mi się podobała
Felgi 16" dają efekt, szkoda że przy mojej glebie nie wejdą mi w nadkola

Troszkę mi nie pasują żółte zaciski, ale to kwestia gustu.
Na podsumowanie: super "efcia"

-----------------------------------------------------------
Mazda 323f GLX B6E ---> Honda Prelude V gen F20A4
- Od: 11 sie 2006, 18:48
- Auto: BB6 SiR
Nowa kieraca juz wjechała.....
Ostatnio edytowano 18 sie 2007, 00:11 przez Fasola, łącznie edytowano 1 raz
-
Fasola
Witam...Madzia bardzo ładna..Nowe alufelgi super..tylko moim zdaniem zaciski ładniej by wyglądały pomalowane na czerwono..ale to tylko i wyłącznie moja opinia..
A co do nowego zderzak to planujesz nową dokładkę do seryjnego zderzaka czy może cały tuningowy zderzak..? Pozdro
- Od: 24 cze 2006, 14:29
KOCHAM MADZIE KOCHAM(zaczynam miec obawy kogo bardziej.....zone czy madzie...haha..)
zderzak moze zrekonstruuje taki jak poprzednio....znaczy dokladka .....nie wiem jeszcze....
dzieki za wasze opinie....
zderzak moze zrekonstruuje taki jak poprzednio....znaczy dokladka .....nie wiem jeszcze....
dzieki za wasze opinie....
-
Fasola
fasola1980 napisał(a):KOCHAM MADZIE KOCHAM(zaczynam miec obawy kogo bardziej.....zone czy madzie...haha..)
haha

super Magdalena ;]
nieźle dopieszczona ta Twoja lalunia
Fajnie sie prezentuje! Gratki
Poznań rośnie w siłę
Poznań rośnie w siłę
wiecie co sie stało?????????????????????????????????????jestem wielki po 2 dniach przestojow w warsztacie kolegi jakies rok temu......dal mi do zrozumienia ze musze wymienic sobie modulator ABS jakies tam jeszcze inne gowna itd.............rok jezdzilem bez abs'u..............az tu nagle........dzisiaj tj 13-tego w piatek...wymieniajac filterek powietrza.....swieczuszki......(w mojej laluni).......wyczysciłem sobie ladnie przepustniczke...
.....zobaczyłem wtem...na podłużnicy od strony kierowcy jakąś popękaną kostję elektryczną (od wypadku najprawdopodobniej)....hmn.....masy to są....ale czemu jedna wsuwka wisi sobie w powietrzu?????.........żem se wtyknął poskładałem wszystko do kupy i patrze lalunia ladnie odpala wszystko si.............rozłączyłem aku dla wykasowania ewentualnych błędów włączam zapłon by se radło poustawiać i co słyszę...............łeezki mi z wrażenia poleciały................modulator ABS zrobił...........bzzzzz........odpaliłem wjechałem na piasek daje sztopa....i......wszystko działa.....
Nie wiem czy to ta przyczyna czy to czysty przypadek...ale wkręce sobie zarówke ktora mnie raziła do tej pory i dam chyba w tej intencji na MSZE ŚIĘTĄ....................pozdrawiam
Nie wiem czy to ta przyczyna czy to czysty przypadek...ale wkręce sobie zarówke ktora mnie raziła do tej pory i dam chyba w tej intencji na MSZE ŚIĘTĄ....................pozdrawiam
-
Fasola