BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Piknie świeci
Myślałem ze czerwony bedzie o wile gorzej dawał niz zielony ale na fotce widać ze podobna jest intensywność
Jeśli chodzi o spocik to podobnie jak Siara bede na drugiej częsci
Mam nadzieje ze spotykamy sie w myślu bo ja juz tam byłem 2 razy na pasie jednak sam i tak bym nie dojechał
Myślałem ze czerwony bedzie o wile gorzej dawał niz zielony ale na fotce widać ze podobna jest intensywność
Jeśli chodzi o spocik to podobnie jak Siara bede na drugiej częsci
Mam nadzieje ze spotykamy sie w myślu bo ja juz tam byłem 2 razy na pasie jednak sam i tak bym nie dojechał
- Od: 9 wrz 2006, 00:01
- Auto: 323 (BF) 1,7 D HATCHBACK '87
wrotka swieci ma dodatkowe kierunki koguta z sygnalem ale nie jezdzi powyzej 80km/h lub z obciazeniem taki urok wrotek wioza tylko jedna osobe
i do tego nie za syzbko 

Ostatnio edytowano 1 kwi 2007, 10:50 przez szkodnik_byd, łącznie edytowano 1 raz
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Miły nie przejmuj sie oni Ci po prostu zazdroszczą

Winetou napisał(a):Witam cujawsko pomorską ekipę
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=33644
Odwiedzicie nas jak w zeszłym roku ?
Hej Młodszy
pumeks napisał(a):ja tylko na Łuczniczke zdaze podjechac na moment......ktos tam bedzie ?
jasne
szkodnik_byd napisał(a):wrotka swieci ma dodatkowe kierunki koguta z sygnalem ale nie jezdzi powyzej 80km/h lub z obciazeniem taki urok wrotek wioza tylko jedna osobe![]()
i do tego nie za syzbko
buhahahaha
Piotruś napisał(a):buhahahaha generalnie diody w zderzakach i neony pod autem to nie jest rodzaj tuningu, który preferuję (wolę German Style i JDM, w sumie L&B też nie pogardzę, teraz generalnie widzę tendencję do mieszania stylów), ale najwazniejsze, że właścicielowi się podoba
podoba sie podoba bo i klasa jazdy wieksza

mily a ty sie nie przejmuj zarty niedlugo sie skoncza
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a):...albo i nie
Na łuczniczce tylko 5 osób (nie licząc Klubu Hondy i jednej Bawarki)
...za godzinkę na Pasie

Fotek część następna

No no foteczki fajne
Tak sobie teraz myśle ze chciałbym mieć takie opony jak ten pan od vectry alu jak civic ten powyżej audio z prlude auto bez dachu jak Five ..... czy ja tak dużo chce
Tak sobie teraz myśle ze chciałbym mieć takie opony jak ten pan od vectry alu jak civic ten powyżej audio z prlude auto bez dachu jak Five ..... czy ja tak dużo chce
siemka,
przede wszystkim wielkie podziekowania dla Piotrusia za transport na pas i powrot na dzialke.Dla tych co nie widza to moja Madzia zrobila buuu...i po wstepie na Luczniczce powiedziala ze nie pojedzie na pas i koniec....za chlodno
Wstepnie wysiadlo...nie wiem co bo po odpaleniu na pych zdechla mi w polowie drogi do Bydzi.
Takze Piotrus raz jeszcze wielkie dzieki i na nast zlocie masz duze z pianka w drodze rewanzu.
Pozdro dla Wszystkich dzisiejszych ziomali.
ahdov
PS.
szukam chetnego co o 7:15 pomoze mi zapchnac to gow**..oj sorki najukochansza Madzie na Torunska do mechanika.
Z gory wielkie dzieki.Oczywiscie nie pozostane dluzny.
przede wszystkim wielkie podziekowania dla Piotrusia za transport na pas i powrot na dzialke.Dla tych co nie widza to moja Madzia zrobila buuu...i po wstepie na Luczniczce powiedziala ze nie pojedzie na pas i koniec....za chlodno

Wstepnie wysiadlo...nie wiem co bo po odpaleniu na pych zdechla mi w polowie drogi do Bydzi.
Takze Piotrus raz jeszcze wielkie dzieki i na nast zlocie masz duze z pianka w drodze rewanzu.
Pozdro dla Wszystkich dzisiejszych ziomali.
ahdov
PS.
szukam chetnego co o 7:15 pomoze mi zapchnac to gow**..oj sorki najukochansza Madzie na Torunska do mechanika.
Z gory wielkie dzieki.Oczywiscie nie pozostane dluzny.
No risk No fun!!!
- Od: 25 gru 2005, 19:49
- Auto: Mazda 323C
Ten w tym nowym civicu ma ladne koleczka. Opona baaardzo niski profil. 40? pupkę musi trzasc.
Jak jechalem z zona do myslecinka o 18 to widzialem kolege w niebieskiej/fioletowej mx-6
z duza lotka i lexusami. Szkoda ze jeszcze nie moge sobie tam podjechac niestety yarisem 1.0 nie bede sie wychylal i wstydu robil.
Moj pomidorek juz dojrzewa.
Mam wielka nadzieje ze w tym tyg juz poleci do lakiernika...
Jak jechalem z zona do myslecinka o 18 to widzialem kolege w niebieskiej/fioletowej mx-6
z duza lotka i lexusami. Szkoda ze jeszcze nie moge sobie tam podjechac niestety yarisem 1.0 nie bede sie wychylal i wstydu robil.

Moj pomidorek juz dojrzewa.
Ostatnio edytowano 1 kwi 2007, 23:54 przez Nefar, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 5 mar 2007, 14:32
- Auto: Nissan Murano 3.5 V6
ahdov napisał(a):szukam chetnego co o 7:15 pomoze mi zapchnac to gow**..oj sorki najukochansza Madzie na Torunska do mechanika
Kurcze Łukasz, nie dam rady – muszę być w pracy. Pojutrze – nie ma problemu
Nefar napisał(a):... widzialem kolege w niebieskiej/fioletowej mx-5 z duza lotka i lexusami
MX-6
Piotruś napisał(a):Kurcze Łukasz, nie dam rady – muszę być w pracy. Pojutrze – nie ma problemu
dzieki ziom...juz mam kandydata na to zaszczytne miano drivera...nie ma jak to wujek
...musze to zrobic jutro bo wlasnie na jutro mam urlopik..hehe coz mnie wzielo zeby w poniedzialek zrobic sobie free no i strzal w dyche..tyle ze mialem inne plany na ten dzien
Piotruś napisał(a):MX-6 ...a lotka seryjna od V6
...a na temat tego auta to ja mysle ze nie bede sie wypowiadal...gosc za kolkiem zrobil czary mary i w kilka sekund mi sie zmarszczki cofnely pod oczam w drodze na dzialke...normalnie kropka opada...
pzdr,
ahdov
No risk No fun!!!
ahdov napisał(a):gosc za kolkiem zrobil czary mary i w kilka sekund mi sie zmarszczki cofnely pod oczam w drodze na dzialke...normalnie kropka opada...![]()
hehe
Piotruś napisał(a):hehe widzę, że spodobał Ci się pisk opon przy zmianie z dwójki na trójkę przy 120 km/h
....nie no w ogole...ehhh szkoda gadac.Nastepnym razem jedziesz ze mna zebys mnie nie dolowal.Co wiecej...przyjade po Ciebie na lesne zebys czasem mi tu czegos nie zmajstrowal...
...swoja droga to nie bylo z jedynki na dwojke?..
No risk No fun!!!
ahdov napisał(a):Piotruś napisał(a):hehe widzę, że spodobał Ci się pisk opon przy zmianie z dwójki na trójkę przy 120 km/h
....nie no w ogole...ehhh szkoda gadac.Nastepnym razem jedziesz ze mna zebys mnie nie dolowal.Co wiecej...przyjade po Ciebie na lesne zebys czasem mi tu czegos nie zmajstrowal...![]()
![]()
![]()
...swoja droga to nie bylo z jedynki na dwojke?..
hehe spoko
Piotruś napisał(a):co do zmiany biegów – nie nie, z dwójki zaczynaliśmy "zabawę" od około 50 km/h
...no juz dobrze...niech Ci bedzie ze z tej trojki...a tak na powaznie i to faktycznie strzal byl po 50 i trwal jakos do 130...jak dla mnie bomba
No risk No fun!!!