xANDy napisał(a):A można kupić aluski "niealuminiowe"...?Prezydent21 napisał(a):kupiłem aluski aluminiowe
Post dnia
qlesh napisał(a):Daj spokój mogła się chociaż ogolić jak siada gołą pupą do mazdy
Xionc napisał(a):No tak, ogólnopolska akcja MazdaSpeeed – Ogól Bobra Na Lato

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
To jest dobre
Buehehehe!Masakra.
*zaczerpniete z postu niejakiego Seth'a,dział:Ogólny
no cześc
badziewie się znam ale poweim to co wiem
w poniedziałek kupiłem Xedos'a 1.6 ale z DOHC i ma ok.107KM i do letko dynamiczej bezpiecznej jazdy spokojnie wystarcza
ponieważ masa jest podobna może Ci trochę jeść zupy z tymi 90koniami
ale co ja tam wiem..
Buehehehe!Masakra.
*zaczerpniete z postu niejakiego Seth'a,dział:Ogólny
malutka

http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 539#480539
Nominuję ze względu na to gdzie nowy forumowicz umieścił posta przed złączeniem przez b2
Nominuję ze względu na to gdzie nowy forumowicz umieścił posta przed złączeniem przez b2
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
b2 napisał:
Niestety napisał prawde
Zaczerpnięte z Ogólnego
gorsi są od komunistów. pełna kontrola, reglamentacja, unifikacja.
niedługo sranie będzie uregulowane jakąś durną normą i za niewłaściwy kolor stolca będą kary.
Niestety napisał prawde
Zaczerpnięte z Ogólnego
Bimbak napisał(a):ehhh jacobs mnie zabił
eeeej to ile ty masz żyć?
Ostatnio Winet cię zabił
Masz włączone "God mode"?

b2 napisał(a):Bimbak napisał:
ja jak znam życie to na święta znowu dostanę "cztery-osiem" za obracanie znaków porą wieczorową
masz się czym chwalić. wieczorową porą lepiej poobracaj jakieś cycki, a nie znaki.
Bimbak napisał(a):ooooo widzisz.... teraz w końcu mam pomysł na święta
b2 napisał(a):żeby było tak na maksa świątecznie, to może jednak powinieneś pobawić się jajkami.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Trusted computing – Yes or No?
Trochę sprostuję bo brzmi to co najmniej jak niemoralna propozycja
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... &start=390
- Od: 10 sty 2007, 18:18
- Auto: 323F BJ 2.0 DiTD '00
LoboAlien napisał(a):Kumpel ma golfa z niemiec po tuningu przez profesjonalna firme w niemczech wszystko an papierach i certyfikatach i jechal w polsce na neonach , swiecacych felgach podlodze i dwoch laserach w przedniej szybie.
Kandydat do najlepszego posta tygodnia
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35696