BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Śliczniusie
Ale ja chcem tak na zywca looknąć .... 
- Od: 9 wrz 2006, 00:01
- Auto: 323 (BF) 1,7 D HATCHBACK '87
siemka,
mily...kolka pierwsza klasa, zwlaszcza ten rant. Gratuluje!.
Tyle ze teraz az prosi sie o pucu pucu calej bryki.Mysle ze jak ja dasz do namleczkowania to jej nie poznasz.Efekt murowany.Do tego bebny i zaciski na ''jakis'' tam kolorek i furka bedzie 10/10.
pzdr,
ahdov
mily...kolka pierwsza klasa, zwlaszcza ten rant. Gratuluje!.
Tyle ze teraz az prosi sie o pucu pucu calej bryki.Mysle ze jak ja dasz do namleczkowania to jej nie poznasz.Efekt murowany.Do tego bebny i zaciski na ''jakis'' tam kolorek i furka bedzie 10/10.
pzdr,
ahdov
No risk No fun!!!
- Od: 25 gru 2005, 19:49
- Auto: Mazda 323C
no a moja dziewczyna jak zobaczyla dzisiaj autko na moich felgach powiedziala ze ladne po czym stwierdzila nastepujaca (a czemu z tylu te tarcze takie skorodowane i nieladne
<hahaha> po czym jak sie dowiedziala ze z tylu tarcz nie mam tylko z przodu przeszla na przod i powiedziala ze klocki musze pomalowac na czerwono albo najlepiej zolto a gdy jej wyjasnilem ze klockow to ona i tak nie zobaczy
powiedziala ze to co tam widac mam pomalowac) ubawiony bylem prawie do lez natomiast autko teraz az sie prosi o poprawki lakiernicze nic bede zbierac moze cos uzbieram w kwietniu korci mnie do benka jechac po jakis zdezaczek i lewe nadkole a za miesiac dwa blacharka
pozdro i do mikrospotu w czwartek 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Piotruś napisał(a):BOLEK nie pekaj
Dla znajomych – SOBOL / SOBOLEK lub normlanie po imieniu – w nicku tak nie jasno jest napisane to taka zmyła
Ja piłki od kosza w ręku nie miaełm juz .... ho ho ale myśle ze dam rade w czwartek
A tak w przyszłości jest możliwośc gry w siate, na wf-ie którym nie byłem też ho ho ... gramy w siate i to jest mi najbardziej bliskie.
siemka ponownie...
a moze tak by ktos reflektowal na pilke nozna w Myslecinku na ''boisku'' przed ogrodkami dzialkowymi?.
(po lewej stronie przed wjazdem do zoo..
)
Z tego co wiem to sa tam dwie bramki i mnostwo miejsca to biegania.Jak cos to moge pstryknac kilka fotek dla mniej zorientowanych.
co Wy na to?
pzdr,
ahdov
a moze tak by ktos reflektowal na pilke nozna w Myslecinku na ''boisku'' przed ogrodkami dzialkowymi?.
(po lewej stronie przed wjazdem do zoo..
Z tego co wiem to sa tam dwie bramki i mnostwo miejsca to biegania.Jak cos to moge pstryknac kilka fotek dla mniej zorientowanych.
co Wy na to?
pzdr,
ahdov
No risk No fun!!!
- Od: 25 gru 2005, 19:49
- Auto: Mazda 323C
no a moja dziewczyna jak zobaczyla dzisiaj autko na moich felgach powiedziala ze ladne po czym stwierdzila nastepujaca (a czemu z tylu te tarcze takie skorodowane i nieladne <> po czym jak sie dowiedziala ze z tylu tarcz nie mam tylko z przodu przeszla na przod i powiedziala ze klocki musze pomalowac na czerwono albo najlepiej zolto a gdy jej wyjasnilem ze klockow to ona i tak nie zobaczy powiedziala ze to co tam widac mam pomalowac)
Hehe, moja zona wczoraj jak zobaczyla szpary pomiedzy szprychami to powiedziala "a to tak bedzie?" "no te dziury w kolach" "no te przez co widac te zardzewiale talerze"
21 L/ 100km [tiiit] FUEL ECONOMY.
- Od: 5 mar 2007, 14:32
- Auto: Nissan Murano 3.5 V6
ahdov napisał(a): na pilke nozna
Juz lepiej niz kosz.
ahdov napisał(a):Z tego co wiem to sa tam dwie bramki i mnostwo miejsca to biegania.Jak cos to moge pstryknac kilka fotek dla mniej zorientowanych.
Byłem dzis tam- 2 bramki nadal stoją
Nefar napisał(a):Hehe, moja zona wczoraj jak zobaczyla szpary pomiedzy szprychami to powiedziala "a to tak bedzie?" "no te dziury w kolach" "no te przez co widac te zardzewiale talerze"
Ojejciu ....
Fiveopac napisał(a):jaki masz profil z tylu?
za duuuuuuuuuuuży
szkodnik_byd napisał(a):a ja z cyklu chwale sie zalozylem dzisiaj buciki i wyglada super nakretki kupilem a arpolu oczywiscie ze znizka wiec nie oplacalo mi sie jechac ani do inowroclawia ani sciagac z allegro a tu mialem na miejscu i od reki nic przy okazji pochwale sie bo nie mam dobrego aparatu aby cyknac foty a pozatym w tak pokorodowanemu autu nie robi sie zdjec
Za ile kupiłeś nakrętki?? Bo też musze kupić a nie wiem ile funduszu musze mieć??

- Od: 5 lut 2007, 22:49
- Auto: Mazda 3
w arpolu ze znizka klubowa wyszlo mnie ponad 4,5zl za sztuke ale mieli spory wybor kulowe i stozkowe wiec lepiej zrob tak jak i ja i zabierz ze soba felge gwint masz 12x1,5 a leb sruby dopasujesz ja bralem na klucz 19 bo wieksze by mi nie weszly 
z tyłu jest 55
mam sprawe potrzebuje lakiernika szybkiego i sprawnego i taniego bo jak na razie najlepsza oferte jaką znalazłem ze szpachlowaniem itd za całe auto 2000 pln i ok 2 tygodnie termin wykonania
wiec szukam choć troche taniej i najlepiej żeby mi się w ok 5 dni wyrobił
powiecdzie czy znacie jakiś cudo twórców
a najlepiej z autem zastępczym żeby było bo do pracy mam na chorą godzine i z przesiadkami nie wiem jak dam rade (mam na 5.45
)
mam sprawe potrzebuje lakiernika szybkiego i sprawnego i taniego bo jak na razie najlepsza oferte jaką znalazłem ze szpachlowaniem itd za całe auto 2000 pln i ok 2 tygodnie termin wykonania
wiec szukam choć troche taniej i najlepiej żeby mi się w ok 5 dni wyrobił
powiecdzie czy znacie jakiś cudo twórców
a najlepiej z autem zastępczym żeby było bo do pracy mam na chorą godzine i z przesiadkami nie wiem jak dam rade (mam na 5.45
ja mam podobny problem
ale autko odstawie jak bedzie kasa i szef kupi drugiego sluzbwego
bo tym duzym nie bede jezdzil prywatnie 
Z racji tego, że Five ma już MX-5, mily200 jest klubowiczem, pogoda istnie wiosenna, i wogóle jakoś tak mi wesoło – proponuję spocik w niedzielę