zapewne zdziwił Was temat tego postu, nic dziwnego w końcu ten model mazdy (MX-6) jest jak dotąd mało popularny.
Jest mi niezmiernie miło zaprezentować wszystkim zdjęcia z pierwszego, ultra mega bardzo zakonspirowanego jak do tej pory spotu mazdy mx-6.
Spot jak juz wspomniałem odbył się w wielkiej konspiracji, w zmowie właścicieli mx-6, których to ostatnio przybyło w Mazdaspeed.
Była to również okazja do prezentacji nowego nabytu Marcina i Ani, a także debiut "spotowy" Toms'a.
FAKTY:
spotkanie odbyło się 5 sierpnia 2004 na warszawskim Cargo.
uczestnicy:
Marcin i Ania – srebrna sztuka KL
Luca z Julią – czerwona sztuka KL
Carrrlos – bordowa sztuka KL
Saneone – czerwona sztuka FS
Toms – srebrna sztuka FS
Spot wystartował u mnie w myjni, w celu poprawy makijażu przed sesją, potem w konwoju udaliśmy się na Cargo, gdzie dołączył do nas Toms
Po krótkiej prezentacji aut zabraliśmy się ostro do robienia zdjęć i dyskusji o ..... mazdach oczywiście, o MX-6 w szczególności.
Potem zrobiliśmy z Lucą wyścig, pt. mini 1/4 mili w celu porównania naszych KLek, tzn wersji z/bez LPG power intake. Wynik był do przewidzenia, jeden bieg Luca odbył na LPG, drugi na PB, .....a zwężka i brak powietrza robi swoje. Szkoda, ze Marcin nie dał się namówić, ale Ryki niedługo !
Z tego miejsca, dziękuję uczestnikom za bardzo miłe spotkanie
no a teraz zdjęcia: