Mam nadzieję, że we wtorek ktoś mnie wspomoże, bo skończyły mi się ulotki.
A wczoraj zaparkowałem w Reducie obok ślicznej RX-8 i nie miałem ulotki, żeby zostawić .
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Dzisiaj we Włocławku zielona 323F BA koło sklepu InterCars przy Kujawiance, i czarna MX-6 na Jagiellońskiej
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12) Moja Madzia ;)
Dzis przypadkowo trafilem na wyscig na 1/4,lookam co sie dzieje i patrze jak czerwony mx3 objeżdża jakiegos niebieskiego nissana.
nie mialem przy sobie wizytowek klubowych wiec postanowilem zapromowac klub.
Pogadalem z kierowca,poogladalismy czerwona strzale dalem mu namiary na klub(wytlumaczylem mu ze klub zyje na forum) i mysle ze pozyskalem nowego forumowicza.pozdrawiam
Włocławek, zielona mx-3 na parkingu przy ulicy zbiegniewskiej (przy biedronce)
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12) Moja Madzia ;)
Ja drukne kilka ulotek i porozdaję... codziennie pod szkoła widzę ładną zielona 323F – Stoi w okolicach Reytana koło mojej szkółki... chyba, że ktoś już ją zaliczył...
W minionym tyg dwie niebieskie 323f oraz dwie wręczyłam osobiście.Kierowcy na początku zaskoczeni ale po chwili pojawił się miły uśmiech i zainteresowanie klubem.Kto wie,może grono Warmii się powiększy.
czerwona 323f BG, rejestracja BI ***** (Włocławek, stała pod Hotelem Kujawy )
Czerwona Mazda MX-3 V6 (bodykit na to wskazuje ) CW***** na parkingu przy Komendzie Policji we Włocławku