Punkty za pomoc na forum
widze, że ostro pojechaliśie po pomyśle...ale wracajac kilka postów wyżej...jeśli w danym temacie bedzie udzielona pomoc od kilku osob to i tak decyduje ten kto założył temat! on jest punktodawcą..ja cały czas piszę, że punkty nie mają być priorytetem w pomaganiu na forum ...a tylko odwdzięczeniem się właśnie w takiej postaci..bo można też powiedzieć dziękuję itd..ale to to jest forma do której można się dogadać bądź nie, aha i ktoś nie moze narzekać ze nie dostał punktu bo to nie od niego zależy..więc o wszystkim decyduje twórca tematu..oki można zakończyć...
- Od: 4 mar 2007, 12:30
- Auto: mazda 323f 94' BA 1.5 16V
taka sama zasada jak w zdrapkach...nie to miał byś punkty za pomoc...bezinteresownie..
dechomenon
wszystko pieknie i ladnie na malym forum np. na moim forum wydzialowym to dziala i dziala bardzo dobrze, ale na naszym forum juz o bylo testowane i nie zdalo egzaminu wiec przykro mi ale dziekuje za pomysl i dyskusje
wszystko pieknie i ladnie na malym forum np. na moim forum wydzialowym to dziala i dziala bardzo dobrze, ale na naszym forum juz o bylo testowane i nie zdalo egzaminu wiec przykro mi ale dziekuje za pomysl i dyskusje
dobra ja mi się jeszcze coś nasunie nieomieszkam zamieścić