Angel Eyes

http://www.airbrush.host4e.pl/index.php ... itstart=20
Co o tym myslicie???
Już dawno Szukałem kogoś kto by to zrobił właśnie na zamówieni. A teraz jak ktoś sie ogłosił to strach że kupi sie jakiś bubel i 7 stówek w błoto. Obecnie mam inne plany ale tak za pare miesiecy to może, kto wie.
Może ktoś zaryzykuje
Wysłałem wiadomość do sprzedajacego o jakieś inne fotki. Jak coś przyŚle to sie podziele.
Heja.
- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T
Nie powiem – wydaje sie być ciekawe – jak ktoś to kupi i się okaże że nie jest to badziew to może się skuszę
Ale boję się trochę jak to bedzie wyglądać w rzeczywistości, bo wygląd mx-3 nie lubi zbytnich ingerencji 
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
wydaje mi sie ze to nie są lampy od mx-3 przerobione... to są ładnie wpasowane lampy do civica
Ja dalej szukam ludzi którzy wypolerują mi szkło od lamp ori na clear
znacie kogos?
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
nero napisał(a):mi tez wlasnie opis nie przypasowal bo jest po prostu debilnie glupi. Najlepszy jest ten wzmacniacz lamp
Ale za to jakie tam żarówki można włożyć
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):to są ładnie wpasowane lampy do civica
No właśnie tak jakby wyglądały.
Może jakby Gość zrobił jakieś fotki z profilu to by sie okazało czy klosze są wypukłe jak orginalne. Bo te fotki to takie ogólnikowe. Ale narazie się nie odezwał.
pestek napisał(a):Może jakby Gość zrobił jakieś fotki z profilu to by sie okazało czy klosze są wypukłe jak orginalne. Bo te fotki to takie ogólnikowe. Ale narazie się nie odezwał.
Nie musi robić fotek, to są lampy od civica.
Poza tym żadnych fotek Ci nie zrobi, bo on takich lamp nie ma.
- Od: 20 paź 2003, 09:07
- Auto: MX-3
Dla mnie to jest jakis przekret.
Robia wszystko, a nawet nie maja jednego samochodu ktorym moga sie pochwalic. Niby startuja w jakis zawodach, a nigdzie tego nie widac.
Z opisow na ich stronie wydaje mi sie ze to jakis gowniarz albo dres ktory udaje ze jest wielka firma. Zreszta wystarczy spojrzec w dziale "galeria"... Jest tam jeden, jedyny samochod jaki koles pewnie robil. Stary peugeot, pewnie gdzies ze stodoly go wyciagnal. No i na fotkach widac jaki ma "profesjonalny" warsztat
A tak to do galerii wrzucil jeszcze zdjecia swojej dziewczyny i samochodu kolegi. No ludzie! Parodia!
Nie ma numeru telefonu do tejze wielkiej firmy tuningowej.
Nie stac ich nawet na kupienie domeny tylko korzystaja z darmowej ktora dostali razem z serwerem, co ich kosztowalo w sumie 35zl/rok. Sie wykosztowali.
Na pewno od kolesia bym nic nie kupil, a na pewno nie zaplacil bym z gory przelewem. Dres udajacy wielka firme tuningowa... dobre.
Pozdrawiam
Robia wszystko, a nawet nie maja jednego samochodu ktorym moga sie pochwalic. Niby startuja w jakis zawodach, a nigdzie tego nie widac.
Z opisow na ich stronie wydaje mi sie ze to jakis gowniarz albo dres ktory udaje ze jest wielka firma. Zreszta wystarczy spojrzec w dziale "galeria"... Jest tam jeden, jedyny samochod jaki koles pewnie robil. Stary peugeot, pewnie gdzies ze stodoly go wyciagnal. No i na fotkach widac jaki ma "profesjonalny" warsztat
Nie ma numeru telefonu do tejze wielkiej firmy tuningowej.
Nie stac ich nawet na kupienie domeny tylko korzystaja z darmowej ktora dostali razem z serwerem, co ich kosztowalo w sumie 35zl/rok. Sie wykosztowali.
Na pewno od kolesia bym nic nie kupil, a na pewno nie zaplacil bym z gory przelewem. Dres udajacy wielka firme tuningowa... dobre.
Pozdrawiam
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Może Was zainteresować takie fotki. Darwałem je z gratki.
http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?i ... c379&nr=27
Wyglądaja jak z mx5 tak na moje krzywe oko.
i cos chyba klapa jest żle spasowana.
Co myslicie. Pozdrawiam.
http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?i ... c379&nr=27
Wyglądaja jak z mx5 tak na moje krzywe oko.

Co myslicie. Pozdrawiam.
To są od MX-5 z 2001 roku. Looknijcie profil Korzenia on ma takie, o niebo lepiej spasowane 
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Przejżyjcie strone tej "firmy" – śmiech na sali, w dziale triki rajdowe:
itp itp
ale to najlepsze:
Szkoda tylko że nie mogę wejść dalej i poczytać bo nie mam autoryzacji
Pewnie jak bym to poczytał to bym miał dużo umiejętności i był bezpieczny
Jakoś ta firma nie budzi mojego zaufania osobiście nic bym u nich nie kupił.
Na poczatku chciałabym sobie zastrzec, że nie biorę żadnej opowiedzialności za skutki opisanych tutaj metod jazdy samochodem.
Mają one na celu zwiększenie umiejętności polskich kierowców i bezpieczeństwa na naszych drogach.
– Zaczynamy jeżdzić (obrót o 180 jadąc w przód):
– Obrót o 180 jadąc tyłem:
– Obrót o 360 stopni:
itp itp
ale to najlepsze:
– Jak się ścigać:
Szkoda tylko że nie mogę wejść dalej i poczytać bo nie mam autoryzacji

Jakoś ta firma nie budzi mojego zaufania osobiście nic bym u nich nie kupił.
I am The Stig...
http://jadewblasku.pl
http://jadewblasku.pl
- Od: 27 sty 2007, 12:08
- Auto: Mazda 323F `03
No raczej sprzedawca niezbyt ciekawy. Bo na mój list nie odpowiedział. A powinien sie chociaż zainteresować. Także lepiej mieć orginalne niż jakieś nieudane buble które by jeszcze może zaparowywały. Lepiej poczekać i przeglądać ebay.com. może tam ktoś sie wkońcu pojawi.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.