Skradziono Mazdę 6 w Gdańsku!
Kurde to moim zdaniem była kradzież na zamówienie, musiał doskonale wiedzieć że kluczyki są w stacyjce bo nie porywał by się chyba na coś takiego gdyby nie miał pewności że może szybko odjechać. Nie wiadomo jakby się człowiek zachował w takiej sytuacji ... jeszcze AC nie miałeś, przykro mi bardzo.
Michale będziemy się bacznie rozglądać i mam nadzieje że uda się komuś znaleźć jakiś ślad żeby złapać tego skur*****.
Michale będziemy się bacznie rozglądać i mam nadzieje że uda się komuś znaleźć jakiś ślad żeby złapać tego skur*****.
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Ja przypuszczam, że raczej obserwowali wjazd na parking (jeśli to typowe miejsce, gdzie kierowcy wysiadają z samochodu) i czekali na
. Wybór samochodu mógł być wtedy w dużej mierze kwestią przypadku. Bardziej wyczekiwali właśnie takiej sytuacji. Pamiętajmy, że bardzo wiele kradzieży następuje przy wjeździe na posesję. Dlatego automatyczna brama ma wiele zalet – nie tylko daje komfort.

- Od: 12 lut 2007, 14:29
- Auto: M6 GG1 MZR-CD 143KM '07 Active+ / Legacy 2.0R 165KM AT S-AWD '07
Teżmi się wydaje że czekali raczej na jakikolwiek samochód niż na dokłądnie taki – w końcu każdy samochód da się rozkręcić na części. Można obserwować – a na każdej części jest vin nabity jak w Mitsubishi?? Czy na blacharskich w mazdach nie ma czegoś takiego – nawet u sibie nie sprawdziłem.
Liczy się bezpieczeństwo – a im więcej KM tym bezpieczniej
Teraz niestety troche mniej :–(
www.goldwinggl1800.blogspot.com
- Od: 24 lut 2006, 20:01
- Auto: Lancer 2.0 '04 AT
Musze cie zmartwic. Na odnalezienie auta praktycznie nie masz szans. Na 99% jest juz pociete i rozkrecone. Czesci pewnie znajdziesz na gieldach i w gieldzie samochodowej tudziez na allegro.
Nawet jakbys wsiadl 5 minut pozniej i jezdzil i szukal to szanse na zlalezienie sa prawie ze zadne. Auto w takich przypadkach jedzie od razu do tzw dziupli i po zawodach.
Nikt nie sprzedaje juz kradzionych aut. Wiekszosc kradzionych samochodow idzie na czesci.
Wspolczuje ze z odszkodowania nici bo brak ac. Przezylem podobna sytuacje. Mi ukradli spod domu honde warta okolo 20K i tez nie mialem ac. Teraz bez ac nawet bym nie wyjechal z parkingu. To niestety koniecznosc.
Nawet jakbys wsiadl 5 minut pozniej i jezdzil i szukal to szanse na zlalezienie sa prawie ze zadne. Auto w takich przypadkach jedzie od razu do tzw dziupli i po zawodach.
Nikt nie sprzedaje juz kradzionych aut. Wiekszosc kradzionych samochodow idzie na czesci.
Wspolczuje ze z odszkodowania nici bo brak ac. Przezylem podobna sytuacje. Mi ukradli spod domu honde warta okolo 20K i tez nie mialem ac. Teraz bez ac nawet bym nie wyjechal z parkingu. To niestety koniecznosc.
21 L/ 100km [tiiit] FUEL ECONOMY.
- Od: 5 mar 2007, 14:32
- Auto: Nissan Murano 3.5 V6
Witam serdecznie. Michał, już nie raz znajdowałem kradzione autka. Aby ułatwić jego znalezienie, musisz podać takie szczegóły, jak: wyposażenie (wszystko, co posiada), rozmiar kółek, jakie miała opony (letnie, zimowe, firma), rodzaj tapicerki, jakieś znaki szczególne, które nie zwrócą uwagi złodziejom, a mogą być pomocne przy odnalezieniu auta. Trzeba pamietać, że są pewne rzeczy w samochodzie, których złodziej nigdy nie zdemontuje lub nie wymieni, jak np klimatyzacja (po co złodziej miałby zdejmować klimę, która podnosi wartość auta etc) To wszystko musisz napisać, bo znalazłem już parę takich Mazdeczek, jak Twoja, tylko skąd mam mieć pewność, że to akurat jest Twoja, rozumiesz? Np
TA Druga sprawa jest taka, że niestety, tak jak napisali koledzy wyżej, autko może być już pocięte na części. Kradzionymi autami się juz raczej nie jeździ po ulicach z wiadomych przyczyn. Przykro mi z tego powodu, że Ci ją zakosili. Jak bym dorwał takiego gnojka na żywca, to gwarantuję, że zaraz przyjeżdżałby do mnie braciszek, a takiego delikwenta uwiązali byśmy między naszymi samochodami na hakach holowniczych i byłby nieźle "naciągnięty". Nie mam skrupułów do takich ludzi.

- Od: 19 lut 2007, 00:07
- Auto: Mazda 1.3 323P 16V
Prosze moderatora lub wlasciciela auta o dodanie tych informacji do pierwszego posta. Moje wyrazy wspolczucia.
Takie CHWASTY łążą i zamiast samemu szukac uczciwej roboty to kradną innym ciężko w pocie czoła zarobiona kaskę.
Sprawa daje do myslenia. Łącze się z tobą w bulu. Hej Pozdrawiam Trzymaj sie.
Sprawa daje do myslenia. Łącze się z tobą w bulu. Hej Pozdrawiam Trzymaj sie.
- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T
i ten laptop moze byc punktem zwrotnym w calej sprawie! bo nikt lapa nie bedzie sprzedawal na czesci!
Takze, wpisz sobie w subskrypcji allegro model notebooka, i przy okazji odwiedz pobliskie lombardy...
Polecam jeszcze wyslac numer seryjny do producenta. Jeśli Twój skradziony notebook zostanie wysłany do naprawy, może zostań namierzony dzięki numerowi seryjnemu!
Takze, wpisz sobie w subskrypcji allegro model notebooka, i przy okazji odwiedz pobliskie lombardy...
Polecam jeszcze wyslac numer seryjny do producenta. Jeśli Twój skradziony notebook zostanie wysłany do naprawy, może zostań namierzony dzięki numerowi seryjnemu!
Pozdrawiam
darry dooman
Oldsmobile Aurora 4.0L V8
darry dooman
Oldsmobile Aurora 4.0L V8
- Od: 17 sty 2007, 12:23
- Auto: Oldsmobile Aurora 4.0L V8
Juz jestem i sie z toba kontaktuje dzieki Misiek za smsa
- Od: 9 mar 2007, 20:20
Michał Góra napisał(a):Juz jestem i sie z toba kontaktuje dzieki Misiek za smsa
Nie ma za co ... mam coraz większą nadzieje że odzyskasz autko
Michallus cała nadzieja w Tobie i koledze – to byłby niesamowity sukces klubu jeśli udałoby się odnaleźć auteczko, czego z całego serca Michałowi życze!!
Ostatnio edytowano 12 mar 2007, 21:38 przez Misiek-Bełchatów, łącznie edytowano 1 raz
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Ja też trzymam.
Wg was wzięli to auto na części?? Przecież to nowy samochód. Robią w ogóle takie rzeczy, żeby nowe auto brać na części?? Tym bardziej tak mało popularne??
Wg was wzięli to auto na części?? Przecież to nowy samochód. Robią w ogóle takie rzeczy, żeby nowe auto brać na części?? Tym bardziej tak mało popularne??
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

z czegoś trzeba robić te samochody z usa w końcu – a to że jest rzadki to tym bardziej się przydakomuś – chyba że ktoś po prostu chciał się przejechać.
Liczy się bezpieczeństwo – a im więcej KM tym bezpieczniej
Teraz niestety troche mniej :–(
- Od: 24 lut 2006, 20:01
- Auto: Lancer 2.0 '04 AT
Karwoś napisał(a):z czegoś trzeba robić te samochody z usa w końcu
Tak dużo ich jest naściągane?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Trzymam kciuki,aby sprawa sie szybko i po mysli sfinalizowala
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)