BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
- Od: 9 wrz 2006, 00:01
- Auto: 323 (BF) 1,7 D HATCHBACK '87
Z racji, że w ten weekend pogoda do najfajniejszych się nie zalicza, a i z frekwencją i dopasowaniem terminów nie jest za wesoło, Five łamie felgi, Szkodnik jedzie do Poznaniaków, mily ma rodzinną imprezę, karaś remont, OTIK kończynę w gipsie a ja obewranie głowy w pracy –> PROPONUJĘ W TYM TYGODNIU ODPUŚCIĆ i zrobić spotkanko w niedzielę 18.03.2007 o godzinie 12:00 pod Łuczniczką 
Mysle że jest to dobry pomysł
ale jak dla mnie to i tak za wczesnie ale co tam moje skromne zdanie 
ARASOBOLEK napisał(a):Mysle że jest to dobry pomysłale jak dla mnie to i tak za wczesnie ale co tam moje skromne zdanie
Zlot Wiosenny odbędzie się 12-13.05.2007 w Ślesinie k/Konina (równiutkie 100 km od Bydgoszczy). Chciałbym, abyście tam zjawili się pełną paką
...miesiąc wcześniej trzeba będzie zapłacić kasę, więc przygotowujcie się na to
Ostatnio edytowano 10 mar 2007, 13:39 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
mily200 napisał(a):a w maju mimo że mam 3 zjazdy to weekendzik 12-13.05 jako jedyny wolny:D:D
widzisz, jak trafiłem z terminem
Hehehehe no z terminem przypasowałeś Miłemu.
To następne spotanie za tydzień w niedziele?? A Farciarz wie?? Bo on w środe ma jechać. A on necika niema
A co do tego wyjazdu to pieniążki będą wcześniej a ile tam będzie potrzebne??
To następne spotanie za tydzień w niedziele?? A Farciarz wie?? Bo on w środe ma jechać. A on necika niema
A co do tego wyjazdu to pieniążki będą wcześniej a ile tam będzie potrzebne??

- Od: 5 lut 2007, 22:49
- Auto: Mazda 3
Fiveopac Johny Bravo ty sie lepiej przyznaj kogo miales na obok siedzeniu, ze niezauwazyles krwaznika
A co do terminu mi pasuje tylko niewiemczy mnie przjmiecie – bede niestety Renata

A co do terminu mi pasuje tylko niewiemczy mnie przjmiecie – bede niestety Renata
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
Jestem obecny na tym i na tym
wiec wrazie jakaś lista to jestem na 99,9% (0,1% przypadek losowy
)
To super, wrzucam info
No wlasnie ske w tym ze jechalem sam, troche przesadzilem z gazem
sanders napisał(a):Fiveopac Johny Bravo ty sie lepiej przyznaj kogo miales na obok siedzeniu, ze niezauwazyles krwaznika
No wlasnie ske w tym ze jechalem sam, troche przesadzilem z gazem

Less roof, more fun

Ja do 12 w kościele jestem
wiec ja bede po 12 ale w razie czego Miły zdąze podać Ci ręke 
no wlasnie przesadzil z gazem wiec pewnie tylna felga chyba ze tak przesadzil ze 180 bylo
a co do przyszlej niedzieli to mnie raczej nie bedzie smigam do mamy do szpitala z wizyta sobota jestem dyspozycyjny wlasnie wrocilem z poznania mimo slabej pogody ekipa nawet nawet spora jednak slalom w deszczu to nie jest to ja przez moje spoznienie nie bralem udzialu hamownia w ruchu miejskim odpadala dla mnie z przyczyn oczywistych no a wieczorek spedzilem z siostra a pozatym bez was wszystkich to dla mnie lipa tam byla
i tyle nie znalem nikogo bo na ostatniej poznanskiej wizycie w bydzi mnie nie bylo kolegow fakt faktem poznalem ale to nie to samo wiec blizsze spotkanie pewnie w maju nic jutro tez lece do mamki trzymajcie sie i pozdro
PS: madzi brakuje 180km do urodzinkowych 200tys km wiec jezeli jutro nia bede smigal to dobije na pewno dobije no chyba ze polete ojca golfem rano sie okaze
a i mile zaskoczonko z dzisiejszej wizyty w pozaniu w strone do 9,5L/100km LPG spowrotem 8,3l/100kmLPG niestety zauwazylem dziwna przypadlosc jadac stala predkoscia np 120km/h i zapodaniu na luzik temperaturka skacze troche do gory mniej wiecej 3/4 skali lecz po chwili stabilizuje sie wiec mam dwa wyscia albo termostat albo pasek od pompy wody gdyz juz widac ze jest wysluzony a znajac zycie i moje podejscie wymieniam po weekendzie jedno i drugie
ale sie rozpisalem nic lete spac bo o 6 trzeba wstac i znowu trasa
HEJ
PS: madzi brakuje 180km do urodzinkowych 200tys km wiec jezeli jutro nia bede smigal to dobije na pewno dobije no chyba ze polete ojca golfem rano sie okaze
a i mile zaskoczonko z dzisiejszej wizyty w pozaniu w strone do 9,5L/100km LPG spowrotem 8,3l/100kmLPG niestety zauwazylem dziwna przypadlosc jadac stala predkoscia np 120km/h i zapodaniu na luzik temperaturka skacze troche do gory mniej wiecej 3/4 skali lecz po chwili stabilizuje sie wiec mam dwa wyscia albo termostat albo pasek od pompy wody gdyz juz widac ze jest wysluzony a znajac zycie i moje podejscie wymieniam po weekendzie jedno i drugie
ale sie rozpisalem nic lete spac bo o 6 trzeba wstac i znowu trasa
HEJ
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a):wlasnie wrocilem z poznania
gitarra, że była reprezentacja regionu w Wielkopolsce
Piotruś napisał(a):szkodnik_byd napisał:
wlasnie wrocilem z poznania
gitarra, że była reprezentacja regionu w Wielkopolsce
Mamy nadzieje ze godnie reprezentowała nasz region