BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
OTIK napisał(a):Witam WSZYSTKICH![]()
![]()
Jeśli chodzi o mnie to wolał bym niedziele no ale
![]()
![]()
A co na to nasz KOORDYNATOR????????????
...eeee
btw.... Ci, co mogą (klubowicze)
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=32417
Piotruś napisał(a):...eeee usmiech Przedstawiciel Regionu jest władzą lokalną usmiech ...ja jestem bardziej organem centralnym, ogólnopolskim, choć nie da się ukryć, że staramy się z Five'em działać razem i współpracować, jak Flip i Flap usmiech
Bardzo przepraszam za nieznajomość hierarchii

- Od: 27 lut 2006, 22:12
- Auto: MAZDA 626 GE 2.0 1993r.
MAZDA 6 GY 2.0 D 136. 2002r
OTIK napisał(a):Czas ucieka a konkretów brak.
Dokłądnie

Prosimy i jakies info mi też bardziej odpowiadała by niedziela i z tego o widze to kazdemu
- Od: 9 wrz 2006, 00:01
- Auto: 323 (BF) 1,7 D HATCHBACK '87
Piotruś napisał(a):proszę o wsparcie dla naszego bydgoskiego kolegi na emigracji RULES'a w staraniu się o funkcję moderatora
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=32417dzięki z góry
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Chciałęm tam wejsc jednak nie moge:
Przepraszamy, ale tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum
Chyba w sobote sie zarejestruje
Przepraszamy, ale tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum
Chyba w sobote sie zarejestruje
no to jak w sobote sie zarejestrujesz to za miesiac bedziesz mial uprawnienia ja w przyszlym tygodniu oplacam skladke
jak nie zapomne
a co do spotkanka ja wlasnie wrocilem z karaoke i kregli na olimpic wiec moze za tydzien tam pozegnanko ale to tylko moja skromna propozycja 

–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Sluchajcie, ja w sobote pracuje i nie dam rady byc na spocie wiec nie dam rady go pociagnac, niedziele od 15 wzwyz tez mam obstawiona , jak sie robi 6 dni w tygodniu to chociaz jeden dzien mozna pobrykac
Postaram sie Piotrusia obarczyc
Widze, ze zalozyliscie osobny temat prosilbym abyscie tutaj wrzucali te informacje, takie jest przykazanie "góry" by wszystkie regiony mialy jeden topic by nie robic balaganu i latwiej odszukac dany region. Tamten niestey bede muisial przeniesc tutaj lub zamknac
Info po prostu bedzie zmieniane w ramach obecnego tematu.
Postaram sie Piotrusia obarczyc
Widze, ze zalozyliscie osobny temat prosilbym abyscie tutaj wrzucali te informacje, takie jest przykazanie "góry" by wszystkie regiony mialy jeden topic by nie robic balaganu i latwiej odszukac dany region. Tamten niestey bede muisial przeniesc tutaj lub zamknac
Less roof, more fun

...ja z kolei nie mogę być, jeżeli chcielibyśmy gdzieś wieczorem farciarza pożegnać
(w nocy z soboty na niedzielę musze się pojawić w pracy z racji koordynowania tygodniowych backupów systemów informatycznych). Spoty "samochodowe" jak najbardziej, natomiast jestem również ograniczony czasowo z racji faktu odwiedzin teściowej u nas... po prostu nie wypada nie być w domu
Mi osobiście bardziej pasowałoby w Niedzielę... 
Mysle ze niedziela dla każdego bardziej odpowiada, ja z kolei w sobote bym wolał poklepać pare neonów, a w niedziele na luzie spotkać sie pogadać, pośdzigać
(to ostatnie mnie nie dotyczy) 
smiechu napisał(a):spot bez ze tak powiem "gory" juz nie jest takim 100% spotem
Dokładnie

Dzis klubowe naklejki znalazły mijsce na zaszczytnym miejscem pod kierunkowzkazami, jednak z przykroscią musze stwierdzić ze są zbyt małe
Oczywiście jestem na 100% niezależnie od dnia jednak wole niedziele
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Należałoby ustalić taką godz która bedzie dla każdego z nas bedzie odpowiadała.
Proponuje niedzielne godz popołudniowe, tak po obiadku walnac drzemke po takiej drzemce wybrac sie na spocik, ale wymyśliłem nie no zdolny jestem
hmm tak mnie wlasnie zastanawia jedna zecz
bo skoro ja jedyny jade do poznania to czy godnie bede reprezentowal nasz region
czy jestem w bledzie i jedzie jeszcze ktos jak tak to ja wyjazd robie okolo 7:30 fordon jak by co od 8 mozna dzwonic pod 506112282 pozdro
a no i musze sie pochwalic na jutrzejdzy wyjazd moja madzia miala dostac nowe buciki ale brak czasu uniemozliwil mi wyjazd do inowroclawia celem wyboru najladniejszych ale za to dzisiaj pokulalem swoja czerwona strzale do bialych blot i tam dokonalem malych zakupow miedzyinnymi moja nieszczesna brakujaca listwa juz jest na swoim miejscu dodatkowo nieorginalne lusterko lewe zostalo wymienione na prawidlowe no i w koncu szkielko sferyczne dzieki czemuwszystko widac
oprocz tego silniczek od spryskiwacza tylnej szyby i gratis przelacznik oswietlenia dla drzwi czy jak to tam sie nazywa ceny nawet niezle bez negocjacji ale powolalem sie na klub i farciarza
a co do samego silniczka to wymontowany wylondowal na moim biurku i po polgodzinnej zabawie odzyskal swietlnosc regeneracja okazala sie dziecinnie prosta no ale madry polak po szkodzie teraz mam w zapasie
pozdro i trzymajcie sie cieplo jak bedziecie zegnac farciarza to odemnie tez go ukochajcie <hahaha>
To ja sie pochwale, dzis zalatwilem sobei felge na krawezniku :/ pekl rant na dlugosci 10 cm, po protsu sie odlamal taki pasek gr 2 cm, najlepsze jest to, ze nawet powietrze z opony nie zeszlo
wrzuce pozniej fotke...
Tym samym madzia jest juz na letnich felgach
nie ma to jak rozpoczac sezon w wielkim stylu 

Tym samym madzia jest juz na letnich felgach
Less roof, more fun