Kills on Road & Street
Bimbak napisał(a):odbiłem to sobie w weekend na calibrze
ja sobie wiele odbiłem w weekend hyhy
A ja ostatnio zdrowo dałem w pupę kolesiowi w SLK 55 AMG
Na następnyc światłach zobaczyłem, że mu strasznie głupio przed kobitką było
Na następnyc światłach zobaczyłem, że mu strasznie głupio przed kobitką było
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Tez mialem niezla przygode kiedy obok mnie na lewym pasie stanela zielona vectra b nic specjalnego seryjne kola alu zero tuningu jakas tam lotka na klapie 2 burakow z przodu i chwiluja na zielone gazujac opla jak moj dziadek dwusuwa (mysle co za jelop) Pomaranczowe,zielone i..........poszli wysunalem sie na prowadzenie pol samochodu.,caly,,,,,,,zostali w tyle (hahaha pomyslalem co za amatorka!!). Spotkanie na nastepnych swiatlach i to samo lekki usmieszek ze strony pasazera vectry dal mi duzo do myslenia wiec 1 wkleszczone jedna reka na kieracy,druga na lewarku, oczy wlepione w sygnalizator jak bym ufo zobaczyl i czekam ,tetno rosnie serducho wali.......pomaranczowe.....i rura wektra nieoczekiwanie wyprzedza mnie bez wiekszych problemow poczym uchyla sie szyba kierowcy i wysuwa sie z niej piekny i blyszczacy lizak koloru czerwono-bialego.....szybki zjazd na przystanek i po wyscigu.......(200PLN,5 pkt. karnych...)
-
Fasola
fasola1980 napisał(a):Spotkanie na nastepnych swiatlach i to samo lekki usmieszek ze strony pasazera vectry dal mi duzo do myslenia wiec 1 wkleszczone jedna reka na kieracy,druga na lewarku, oczy wlepione w sygnalizator jak bym ufo zobaczyl i czekam ,tetno rosnie serducho wali.......pomaranczowe.....i rura wektra nieoczekiwanie wyprzedza mnie bez wiekszych problemow poczym uchyla sie szyba kierowcy i wysuwa sie z niej piekny i blyszczacy lizak koloru czerwono-bialego

Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

fasola1980 napisał(a):...i rura wektra nieoczekiwanie wyprzedza mnie bez wiekszych problemow...
pewnie to była ta 2.5 170KM
znajomego podpuscili tak na trasie – droga pusta, wyprzedziła go wlasnie taka "cywilna" Vectra, no to on rura i wyprzedził Vectre, Vectra znów po palnikach i przed nim...
a jak sie zabierał go kolejnego ataku zobaczył czerwonego lizaka
peszek
- Od: 1 lis 2006, 15:47
- Auto: Galaxy MK2 2.3
ostatni tydzien:
sukces:
Golf 3 hgw jaki ale jak sie potem zatrzymalismy bo wlasciciel nie mogl wyjsc z podziwu nad mazda to powiedzial ze ma 126KM
porażka:
passat myślałem że jak każdy passat 1,9 tdi więc kiluję a okazało się 2.0 fsi turbo 200KM
sukces:
Golf 3 hgw jaki ale jak sie potem zatrzymalismy bo wlasciciel nie mogl wyjsc z podziwu nad mazda to powiedzial ze ma 126KM
porażka:
passat myślałem że jak każdy passat 1,9 tdi więc kiluję a okazało się 2.0 fsi turbo 200KM
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
ale slyszalem, ze Winet spral Ci dupsko kilkakrotnie
ręczny mi nie odbija
A ja ostatnio zdrowo dałem w pupę kolesiowi w SLK 55 AMG
ty to weź napisz że moto jechałeś bo zaraz ludzie zaczną się pytać co tam masz w mx-3 pod machą
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
OK – piszę – motocyklem jechałem
Ale chciałbym MX3, które też by skillowało SLK
Ale chciałbym MX3, które też by skillowało SLK
Trusted computing – Yes or No?
A ja dzis skillowalem Mazde 323F BA pewnie 1.5, ale zaczelo sie tak za na poczatku stalem za nim, po ruszeniu jak najszybciej go wyprzedzilem i tak sobie do nastepnych swiatel. Spokojnie sobie stokje, obok mnie jakis stary Peugeot 405 a na 3 skrajnym pasie ta Mazda, koles gapil sie na mnie jak w obrazek, a zeby to prawie w kiere w bil
No wiec zielone i rura 1,2 i juz bylem o dlugosci samochodu z przodu. Do teraz niewiem czy koles sobie dopuscil, czy poprostu mial tak slaby silnik tym bardziej ze ja swojego nawet niemusialem za bardzo krecic. W kazdym razie jestem zadowolony

164KM@343NM by Mirass (Dynosoft)
- Od: 8 lis 2005, 23:30
- Auto: Z5FBA->O1TDI
A ja wczoraj dałem ponieść się emocjom hehe
na trasie naszczęście droga pusta. Golfik III z bardzo ryczącym wydechem i śmiesznych walcach drogowych
Jade spokojnie koło seteczki od tylca mnie zapina w/w ale zanim go dojrzałem to najpierw go usłyszałem
wyprzedza, zwalnia na mojej wysokości patrze dwóch pajaców gapią się na mnie, aż w końcu ten z prawej środkowy palec mi i szpula
O żesz se ty myśle w żąbek czesany czekaj ty zaraz się zabawimy. Długo sie nie zastanawiałem. Szpula i za chwilę jestem przednim hehe. Więc zrobiłem się złośliwy zwalniam do 80 i czekam. Gość znowu zabiera się do wyprzedzania podjeżdża do mnie wtedy Waluś redukcja i szpula
nie będzie wyprzedzania, widzę że gość się bardzo stara, więc pozwalam mu na tyle aby nie wysuną mi się dalej jak do maski hehe no i tak go ciągne przez chwile, a to ryczące WV zagłusza mi muze normalnie hihi więc gaz w podłogę i zanim spojżałem w lusterko łepcun był już spowrotem na właściwym pasie, ale tym razem za mną. Więcej nie prubował mnie wyprzedzać
zresztą i tak bym mu już nie dał
Tylko na mnie nie krzyczcie ale gość mnie naprawdę wkurzył
na trasie naszczęście droga pusta. Golfik III z bardzo ryczącym wydechem i śmiesznych walcach drogowych

Jade spokojnie koło seteczki od tylca mnie zapina w/w ale zanim go dojrzałem to najpierw go usłyszałem

Tylko na mnie nie krzyczcie ale gość mnie naprawdę wkurzył
Waluś za tego srodkowego palca to bym go do rowu zepchna 

- Od: 16 lut 2006, 21:56
- Auto: 626 coupe 2.2
mazda 3 2.0 TOPSPORT
audi A4 1.6
Transalp 600
Waluś napisał(a):zwalnia na mojej wysokości patrze dwóch pajaców gapią się na mnie, aż w końcu ten z prawej środkowy palec mi i szpula
Ci od golfów tak mają. nie wiem co jest w tych samochodach, ale większość kierowców tych aut to ograniczone małpy... np. lece sobie z Bydgoszczy, jakies 200m przede mną jedzie TIR, a za nim Golf 2 z przyczepką drewna, wiec ja migacz, wysadziłem na lewy pas, wyprzedzam z daleka zeby gosciu mnie zobaczył (kolo 130-140km/h) a tu gosciu z golfa, migacz i z przyczepką przede mnie (70km/h). Dobrze ze nic z naprzeciwka nie jechalo to na 3 poszedłem... Nie rozumie kolesi którzy przy wyprzedzaniu nie spojżą sie wczesniej w lewe lusterko... Wrrr...
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Tez mialem niezla przygode kiedy obok mnie na lewym pasie stanela zielona vectra b nic specjalnego seryjne kola alu zero tuningu jakas tam lotka na klapie 2 burakow z przodu i chwiluja na zielone gazujac opla jak moj dziadek dwusuwa (mysle co za jelop) Pomaranczowe,zielone i..........poszli wysunalem sie na prowadzenie pol samochodu.,caly,,,,,,,zostali w tyle (hahaha pomyslalem co za amatorka!!). Spotkanie na nastepnych swiatlach i to samo lekki usmieszek ze strony pasazera vectry dal mi duzo do myslenia wiec 1 wkleszczone jedna reka na kieracy,druga na lewarku, oczy wlepione w sygnalizator jak bym ufo zobaczyl i czekam ,tetno rosnie serducho wali.......pomaranczowe.....i rura wektra nieoczekiwanie wyprzedza mnie bez wiekszych problemow poczym uchyla sie szyba kierowcy i wysuwa sie z niej piekny i blyszczacy lizak koloru czerwono-bialego.....szybki zjazd na przystanek i po wyscigu.......(200PLN,5 pkt. karnych...)

Ja jakiś czas temu stałem na skrzyżowaniu z nową policyjną vectrą 3,0 V6 (oczywiście chodzi mi o tę nieoznakowaną) i spałowałem ją do 70 km/h

Dalej nie cisnąłem, bo wiedziałem doskonale że to "Psy" i nie chciałem zarobić mandatu, a że ograniczenie było do 70km/h to
Dodam na koniec, że kierowca cisnął, najlepszy kierowca policyjny w Polsce...