Przednie fotele-jak zdemontować?
Strona 1 z 1
Mam takie pytanie, być może głupie, jak dla Was. Otóż chcę wyciągnąć przednie fotele w mojej Mazdzie i mam problem, gdyż nie wiem, jak to zrobić. Czy trzeba coś odkręcać pod fotelem? Poprzednio miałem Fiata UNO i tam wystarczyło tylko pociągnąć dźwignię pod fotelem i wysunąć siedzenie do przodu. Tutaj mam problem, gdyż fotel jest blokowany przez jakiś ogranicznik (chyba) i nie mogę dojść, co to jest. Proszę o pomoc
- Od: 19 lut 2007, 00:07
- Auto: Mazda 1.3 323P 16V
tak jak powiedzial Marcino. Chyba nawet nie patrzyles jak one tam siedza, bo sciagniecie jest banalne.
Jak pamietam u mnie sa 2 zaslonki na sruby. Odkrecasz i włola
Jak pamietam u mnie sa 2 zaslonki na sruby. Odkrecasz i włola
-
Gość
Ok, już wszystko wiem. Chciałem je wymontować późnym wieczorem i za bardzo nie miałem warunków oświetleniowych. Teraz z rana, kiedy ładnie świeci słoneczko i jest ciepło wszystko widać, jak na dłoni. Dzięki za pomoc 
- Od: 19 lut 2007, 00:07
- Auto: Mazda 1.3 323P 16V
witam, a jak wygląda sprawa z wymontowaniem [jakich?] foteli? coś mi tam stuka w środku i chce to sprawdzić, ale niestety nie mam pojęcia jak jej wymontować. Proszę o pomoc.Pozdrawiam 
- Od: 4 lip 2010, 15:59
Strona 1 z 1