MX-5 NA BP Turbo
jacobs napisał(a):nie można było napisać tego w jednym poście?
Czy jest jakaś różnica, czy napiszę to w jednym czy w kilku.
Przynajmniej poszczególne etapy są oddzielone od siebie.
Nie mogę sie doczekać kiedy będzie już można założyć letnie opony/felgi i zrobić sesje na dobrym aparaciku w słoneczny dzionek
- Od: 5 gru 2006, 11:30
- Auto: MX-5 / Bandit 1200
Faja napisał(a):autko będzie pierwsza klasa zresztą już jest
było śliczne a teraz jeszcze lepsze! Piękna

Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
No, no 88ET, po dzisiejszym smiganiu autkami jestem pelen podziwu dla delikatnych, ale jakże wysmakowanych zmian autka... Tylko tak dalej
Pozdro.
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Mówią, że Mx-5 NB jest najładniejsza ... Bzdura! Ubóstwiam NA, a Twoja jest wyjątkowo piękna, chociaż postarałbym się o bardziej estetyczne wykończenie przy Car-Audio.
Pozdrawiam
[o gustach się nie dyskutuje
]
Pozdrawiam
[o gustach się nie dyskutuje
2.5 TDI R5 150 KM
Peugeot 607 2.2 HDI '02 – już prawie 300 000 bezawaryjnych kilometrów.
Peugeot 607 2.2 HDI '02 – już prawie 300 000 bezawaryjnych kilometrów.
- Od: 7 sty 2006, 20:20
- Auto: Caravelle 2.5 TDI 150km
Jesli moglbym koledze doradzic w sprawach audio, to obicie MDFu ladniej wygladaloby chociazby w jakims skoropodobnym materiale lub wogole w skorze, ale ta chropowata wykladzina nie pasuje za nic do tapicerki drzwiowej
Przemysl pomysl. Pozdrawiam. Juz wkrotce na forum fotki mojej Madzi MX-5 
<B>Zobacz mój samochód</B> <a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=539426"><font color="red"><B>Mazda MX-5 Miata (NA) 1991 – 1,6 16V 115 km – klasyczna czerwień</font></B></a>
I <a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=543184"><B>Madzia od święta</B></a>
I <a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=543184"><B>Madzia od święta</B></a>
- Od: 31 mar 2007, 21:34
- Auto: Mazda MX-5 NA/91
showtime-tv jak 88ET napisał ze jeszcze nie skończone 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
No i dlatego mowie zeby wzial to pod uwage przy konczeniu bo moze pomysl byl taki jak widac
A swoja drogą HERTZ bedzie ladnie mruczal w tak malym samochodzie
Ja swoją instalke bede robil na POWERBASSACH bo preferuje muzyke typu trance i techno gdzie lubudubu jest na porzadku dziennym 
<B>Zobacz mój samochód</B> <a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=539426"><font color="red"><B>Mazda MX-5 Miata (NA) 1991 – 1,6 16V 115 km – klasyczna czerwień</font></B></a>
- Od: 31 mar 2007, 21:34
- Auto: Mazda MX-5 NA/91
showtime-tv napisał(a):Ja swoją instalke bede robil na POWERBASSACH bo preferuje muzyke typu trance i techno gdzie lubudubu jest na porzadku dziennym
Pochwal sie swoją Madzią w dziale Nasze Mazdy
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
showtime-tv Ks.Proboszcz
Jak wczesniej pisalem i Jacol napomnial car-audio nie jest skonczone to byla prowizorka do odsluchu zestawu
Spodobalo sie wiec bede konstruowal panele z maty szklanej i epoksydu a na to pojdzie skorka wiec poczekajcie.
Narazie nie mam czasu na robienie czego kolwiek w madzi a i pogoda nam nie sprzyja, po za tym przed skonczeniem audio jest jeszcze renowacja felg i poprawki lakiernicze by byla jeszcze sliczniejsza![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jak wczesniej pisalem i Jacol napomnial car-audio nie jest skonczone to byla prowizorka do odsluchu zestawu
Spodobalo sie wiec bede konstruowal panele z maty szklanej i epoksydu a na to pojdzie skorka wiec poczekajcie.
Narazie nie mam czasu na robienie czego kolwiek w madzi a i pogoda nam nie sprzyja, po za tym przed skonczeniem audio jest jeszcze renowacja felg i poprawki lakiernicze by byla jeszcze sliczniejsza
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Blaszki sa podciete zagiete i zgrzane wiec wyglada jak org. tylko ze wiekszy, no i oczywiscie wygluszone drzwiczki
Glosniczki wysokotonowe sa zabudowane w panelu srodkowym tam gdzie "mamy" schowek pod lokciem ( nie lubie za duzo wysokich tonow, glowa mnie od tego na..... )
Troszke zabawy bylo z przygotowaniem tego wszystkiego pod panel.
Ale docelowy projekt..... (tym co mnie "znaja" i wiedza jakie mam podejscie do estetyki i walorow kosmetycznych nie musze tego pisac ale zeby nie bylo niejasnosci........) bedzie zupelnie inny i mysle ze sie spodoba
Na razie jest jak jest z braku czasu checi i kasiory
W niedalekiej przyszlosci postaram sie dokonczyc prace
Glosniczki wysokotonowe sa zabudowane w panelu srodkowym tam gdzie "mamy" schowek pod lokciem ( nie lubie za duzo wysokich tonow, glowa mnie od tego na..... )
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Troszke zabawy bylo z przygotowaniem tego wszystkiego pod panel.
Ale docelowy projekt..... (tym co mnie "znaja" i wiedza jakie mam podejscie do estetyki i walorow kosmetycznych nie musze tego pisac ale zeby nie bylo niejasnosci........) bedzie zupelnie inny i mysle ze sie spodoba
Na razie jest jak jest z braku czasu checi i kasiory
W niedalekiej przyszlosci postaram sie dokonczyc prace
Śliczna, a kolorek odzwierciedla charakterek autka
.
Do tego cabrio. Mniaaam
Cud miód malina...
Do tego cabrio. Mniaaam
auto jest bogiem prądkość nałogiem jazda to zabawa a tuning to podstawa:)
- Od: 8 kwi 2006, 13:45
- Auto: Mazda 626 coupe :D :P
kaskamax=) napisał(a):Do tego cabrio.
Nie widziałem MX-5 nie cabrio
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Nie widziałem MX-5 nie cabrio usmiech
Nie chodziło mi o to
Po prostu lubię auta w cabrio tak więc napisałam, że ' do tego w cabrio'.
A tak żeby nie off to powtarzam:
Auto świetnie, cudowne, śliczne
auto jest bogiem prądkość nałogiem jazda to zabawa a tuning to podstawa:)
- Od: 8 kwi 2006, 13:45
- Auto: Mazda 626 coupe :D :P
Zobaczyłem wkońcu na żywo i tylko jedno mogę powiedzieć!
Auto śłiczne,fele wypas no i ten styl!
Czekam na kolejne planowane modyfikacje!
Auto śłiczne,fele wypas no i ten styl!
Czekam na kolejne planowane modyfikacje!
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT