WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Chciałam pozdrowić wszystkich poznanych wczoraj mazdowiczów, podziękowac za cenne uwagi i miłe rozmowy Mam nadzieję, że już niebawem przyjadę na zlot własną Madzią...
ciesze sie, ze korzystalas z mojej rady
Natya jakby niebawem mialo sie przeciagnac to zapraszamy nawet bez madzi
ja sie najpierw przestraszylam ze nasz nowy nabytek Jovano chce sprzedac swoja slicznotke
dopiero pozniej okazalo sie ze pomaga w decyzji naszej forumowiczce 
Kuba jeszcze raz gratuluje, tylko okielznaj te swoje konie mechaniczne i nie zrywaj juz wiecej zadnych lancuchow
ravo napisał(a):ciesze sie, ze korzystalas z mojej rady
ja sie najpierw przestraszylam ze nasz nowy nabytek Jovano chce sprzedac swoja slicznotke
Adaś napisał(a):fajnie było wczoraj w Forcie Wola a zwłaszcza przejażdzka nowym nabytkiem Kubutka
Kuba jeszcze raz gratuluje, tylko okielznaj te swoje konie mechaniczne i nie zrywaj juz wiecej zadnych lancuchow

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):ja sie najpierw przestraszylam ze nasz nowy nabytek Jovano chce sprzedac swoja slicznotkedopiero pozniej okazalo sie ze pomaga w decyzji naszej forumowiczce
Hehe, nie ma chyba takiej możliwości, Jovano tak samo długo siłował się z zakupem Madzi, wątpię, żeby tak szybko się teraz z nią chciał rozstać
- Od: 31 gru 2006, 13:09
Adaś napisał(a):fajnie było wczoraj w Forcie Wola a zwłaszcza przejażdzka nowym nabytkiem Kubutka
hmmm szkoda że mnie nie było...... może kubutek też by mnie przewiózł

... niech Ci się dobrze sprawuje!!! I opiekuj się nią dobrze
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
malutka napisał(a):Natya jakby niebawem mialo sie przeciagnac to zapraszamy nawet bez madzi
a więc to Ty, wobec tego witaj i przybywaj
malutka napisał(a):ja sie najpierw przestraszylam ze nasz nowy nabytek Jovano chce sprzedac swoja slicznotke
i przy okazji narobiłaś stracha innym
malutka napisał(a):Kuba jeszcze raz gratuluje, tylko okielznaj te swoje konie mechaniczne i nie zrywaj juz wiecej zadnych lancuchow

krzynio323f napisał(a):I opiekuj się nią dobrze
hmmm Krzynio tak się zastanawiam czy Kubutek powinien opiekować się Twoją ex czy chyba raczej odwrotnie – Twoja ex powinna opiekować się Kubutkiem

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):Twoja ex powinna opiekować się Kubutkiem łoł
Będzie

Mniam GTR
krzynio323f napisał(a):Będzie i to tak że nie raz mu ciarki przejdą po plecach..... Dobra jest w tym
nooo bo zAgatka wydrapie jej oczy

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Violetka napisał(a):nooo bo zAgatka wydrapie jej oczy
Najlepsze w tym wszystkim jest to że zAgatka zakochała sie w tym samochodzie od pierwszego wejrzenia, i nie bedzie zazdrosna (może czasem)
jedynie co to moja madzia została troszeczke zepchnięta na drugi plan bo nie jest tak śliczna jak tamta
No ale to tak jak w życiu...

Moja mazda to już tylko wspomnienie . . .
- Od: 28 mar 2006, 23:28
- Auto: 323F 1.6 :)
zAgatka napisał(a):nie jest tak śliczna jak tamta
hmmm no wiesz co?? nowy nabytek Kubutka jest piekny ale zaby mowic ze nasze eFcie nie sa tak samo sliczne??

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
zAgatka napisał(a):jedynie co to moja madzia została troszeczke zepchnięta na drugi plan bo nie jest tak śliczna jak tamta
jak tak możesz?

Violetka napisał(a):zAgatka napisał(a):jedynie co to moja madzia została troszeczke zepchnięta na drugi plan bo nie jest tak śliczna jak tamta
jak tak możesz?
uwierz mi że może... wystarczy wsiąść za kółko i wkręcić ją powyżej 5000tys obrotów
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Mniam GTR
hej
, gdzie wy się w te wtorki spotykacie?

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
ok, jakoś znajde kiedy będę w okolicy

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."