Regionalny Zlot Zimowy MazdaSpeed Poznań 10-11 marca 2007
Winetou napisał(a):ani teraz ani prawdopodobnie już nigdy więcej.
czemu??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Bimbak napisał(a):brii napisał:
czemu??
jak nie wiadomo o co chodzi...... oczko
A dlaczego NIGDY więcej??
Mozę czas poszukać jakiegoś innego?
Winetou napisał(a):ewentualnie w grę by wchodziło spotkanie na lotnisku, powrót do poznania i zabawa w pn
Mozę pomyśleć nad tym rozwiązaniem

Zoom-Zoom!
Faja napisał(a):A dlaczego NIGDY więcej??
właściciel lotniska zawarł z kimś kontrakt, który uniemożliwia mu swobodne dysponowanie tym terenem, a ten ktoś nie zgadza się na cenę niższą niż 2500 zł – w tym roku nie ma żadnych szans na to, żeby tą cenę obniżyć
Faja napisał(a):Mozę pomyśleć nad tym rozwiązaniem
na załatwianie lotniska w koninie niestety jest za późno, a kąkolewo z powyższego powodu odpada
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Winetou napisał(a):Faja napisał(a):Mozę pomyśleć nad tym rozwiązaniem
na załatwianie lotniska w koninie niestety jest za późno, a kąkolewo z powyższego powodu odpada
ale następnym razem... w razie czego służę pomocą
ps. sorry za OT
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
Sebas1236 napisał(a):Znam osobe która zna wszystkich z lotniska jutro dam znać czy coś się załatwi zeby
Bardzo dobre rozwiązanie...
kinki napisał(a):trzeba sie cieszyc z tego co jest krzywy zapowiada sie dobry zlocik oby tylko pogoda dopisała i frekwencja żeby

Winetou napisał(a):właściciel lotniska zawarł z kimś kontrakt, który uniemożliwia mu swobodne dysponowanie tym terenem, a ten ktoś nie zgadza się na cenę niższą niż 2500 zł – w tym roku nie ma żadnych szans na to, żeby tą cenę obniżyć
Miejmy nadzieje ze jakoś to będzie!!
Zoom-Zoom!
szkoda lotniska w kakolewie, bo to byla super miejscowka, ja do Konina mam juz znacznie dalej , i w takim wypadku tylko i wylacznie stadion lecha wchodzi w gre
Wam sie wykruszylo lotniski, w ZG tor, robi sie nieciekawie
Wam sie wykruszylo lotniski, w ZG tor, robi sie nieciekawie
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):Wam się wykruszyło lotnisko, w ZG tor, robi się nieciekawie
niop
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Niestety jestem zmuszony odwołać swoją obecność na zlocie...
Na dzień dzisiejszy nie mogę zadeklarować swojej obecności, ale postaram się przyjechać. Będę wiedział niestety dopiero w połowie przyszłego tygodnia.
Kiedyś Mazda 626GE1.8 1994 gaz SEQ24
Teraz Toyota Camry 2,4L 2002r
Teraz Toyota Camry 2,4L 2002r
- Od: 14 kwi 2006, 13:20
- Auto: Mazda 626GE1.8 1994 gaz SEQ24
Toyota Camry 2002r. 2.4L