Regionalny Zlot Zimowy MazdaSpeed RYKI 3-4 marca 2007
Damy rade!
3majcie kciuki za Matke Nature.
Śmiem twierdzić, że 28 samochodów to naprawdę dobry wynik, miejmy nadzieję, że tyle ich będzie
Jak będzie ładna pogoda to będzie jeszcze jeden motocykl

Jak będzie ładna pogoda to będzie jeszcze jeden motocykl
Jerry napisał(a):osobiście bede egzekutorem jego treści i nie mam zamiaru sie prosić!!

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
No pewnie, Basienko! 
Basia napisał(a):czy sie myle
ty zawsze masz racje tak jak moja zona
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
Z powodu zlotu nie wypada zaprzeczyc 
no i sie narobilo
zamiast na zlot do pracy musze isc ... koniec swiata.
pozdrawiam wszystkich i zycze udanego zlotu.
zamiast na zlot do pracy musze isc ... koniec swiata.
pozdrawiam wszystkich i zycze udanego zlotu.
sa takie samochody, ktore chce sie miec. nie dlatego, ze sa niezwykle funkcjonalne, nie dlatego, ze spelniaja "twarde" oczekiwania ich posiadacza, ale dlatego, ze maja "to cos"
- Od: 8 paź 2004, 01:15
- Auto: volvo S80 i audi A6
Chelloł!
Niestety nie dojechałem – jestem w Piotrkowie Trybunalskim – na parkingu przed knajpą mój moto zaliczył glebę i zalały mi się świece – musiałem czekać aż zejdzie z nich wacha i dopiero teraz zeszła – nie ma sensu już jechać dalej...
Miłej zabawy i się o mnie nie martwcie.
Pozdro
Niestety nie dojechałem – jestem w Piotrkowie Trybunalskim – na parkingu przed knajpą mój moto zaliczył glebę i zalały mi się świece – musiałem czekać aż zejdzie z nich wacha i dopiero teraz zeszła – nie ma sensu już jechać dalej...
Miłej zabawy i się o mnie nie martwcie.
Pozdro
Trusted computing – Yes or No?