malutka napisał(a):Piotruś napisał(a):karaś to dobra rybka
ale sniegu na poprzedni zlot nie rozpuscil
moc jego mizerna niestety
www.mazdaspeed.pl
malutka napisał(a):Piotruś napisał(a):karaś to dobra rybka
ale sniegu na poprzedni zlot nie rozpuscil
Piotruś napisał(a):ale sniegu na poprzedni zlot nie rozpuscil

Piotruś napisał(a):moc jego mizerna niestety

karaś napisał(a):...na wiosenne otwarcie sezonu bede jak mlody Bog, a pogode to Wam taka odpindole, ze glowa mala
Piotruś napisał(a):Możnaby w Niedzielę? (sobota – robota)

smiechu napisał(a):...warto zgrzeszyc dla takiej ekipy byle wlasnie pogoda byla
karaś napisał(a):w tych kwestiach to i owszem, a tym bardziej po ostatnich robotach remontowych moc totalnie spadla dupa

Piotruś napisał(a):Fiveopac napisał:
Lista chetnych do odbioru przy najblizszym spotkaniu ...
Możnaby w Niedzielę? (sobota – robota)
smiechu napisał(a):Piotruś napisał:
Możnaby w Niedzielę? (sobota – robota)
W niedziele to grzech ale warto zgrzeszyc dla takiej ekipy byle wlasnie pogoda byla W sumie nawet bardziej pasowalaby mi niedziele siarownemu takze bo w sobote znow robote ma wiec jak chcecie to mozna niedziele zrobic Taki rodzinny niedzielny wypad na lono natury

To jak w niedziele spocik?? czytaj
żucało się w szkołe kamieniami to teraz musze zaocznie chodzić język
mily200 napisał(a):mazda powinna być już zdrowa ! język
 natomiast ja nie gwarantuje ze moj pojazd bedzie sprawny, dorwaly sie do niego Fachoffffcy i przez 4 dni dlubali wszystko co popadnie tylko nie to co mieli naprawic a de facto nawet tego nie dotkneli!! Po prostu żenada!! Dlatego nei polecam bydgoskich warsztatow, chyab ze chcecie wymienic swiece.
 natomiast ja nie gwarantuje ze moj pojazd bedzie sprawny, dorwaly sie do niego Fachoffffcy i przez 4 dni dlubali wszystko co popadnie tylko nie to co mieli naprawic a de facto nawet tego nie dotkneli!! Po prostu żenada!! Dlatego nei polecam bydgoskich warsztatow, chyab ze chcecie wymienic swiece.
Fiveopac napisał(a): natomiast ja nie gwarantuje ze moj pojazd bedzie sprawny, dorwaly sie do niego Fachoffffcy i przez 4 dni dlubali wszystko co popadnie tylko nie to co mieli naprawic a de facto nawet tego nie dotkneli!! Po prostu żenada!! Dlatego nei polecam bydgoskich warsztatow, chyab ze chcecie wymienic swiece.

mily200 napisał(a):żucało się w szkołe kamieniami to teraz musze zaocznie chodzić

smiechu napisał(a):Five nie czaruj tylko przyznaj sie ze zajechales silnik i teraz chlopaki w warsztacie maja wiele roboty zeby doprowadzic go do stanu uzywalnosci
smiechu napisał(a):przyznaj sie mily ze nie zapatrzyles sie na pupę w mini

ARASOBOLEK napisał(a):smiechu niczym sherlock holmes tropi prawde
 cennik to moze jakiegos targu dobijemy
  cennik to moze jakiegos targu dobijemy 

Fiveopac napisał(a):Dlatego nei polecam bydgoskich warsztatow, chyab ze chcecie wymienic swiece.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd