Mazda 323F BG B6 '93
Ładna ... 
SERWIS GSM ! NAPRAWA TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH ! SIMLOCK ! MENU PL ! KODY APARATÓW ITD ! ZAPRASZAM !
MOJA 323F BA 1.8
MOJA 323F BA 1.8
- Od: 19 lut 2006, 11:48
- Auto: 323F BA 1.8 LPG 95r !
No witam koloegę z regionu bardzo sympatyczny samochód miałem kiedyś czerwoną BG w rodzinie to było ładne pare lat temu kiedy tego typu autka robiły furorę. Pamiętam ją była krwistoczerwona i zawsze, ale to zawsze wypucowana tak, że na masce można było jeść obiad
Mam takie osobiste pytanie na które nie musisz odpowiadać możesz odpowiedzieć na PW. Ile kosztowało to cudo ?
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 3 lis 2006, 16:28
- Auto: Mazda 323 F 1.5i BA '95
Sorry nie doczytałem reszty postu, już widzę cenę. No to kosztowała mniej więcej tyle co moja.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
@ CRY_SIWY to tanio zapłaciłeś za swoją f-kę...
mnie jednak zrażają te silniki 1,5 Z5 niestety...niechciałbym wkładać kasy w silnik ze stosunkowo małym przebiegiem...w mojej 323BG z przebiegiem 263.000 km z silnikiem nie mam najmniejszych problemów
po pierwsze Z5 lubią niestety olej a po drugie ze optymalnym silnikiem do tego autka wg mnie jest 1,8 16V
jesli już bym sie przymierzał do kupna F BA to w grę wchodziłyby tylko 1,8 (BP?) i 2,0V6...
mój brat pewnie podobnie myśli...szukalismy 323F BG w wersji GT niestety ciężko znaleźć cos w dobrym stanie więc kupiliśmy tą 1,6....pewnie po jakimś czasie będzie za wolna dla braciszka...ale po półrocznym użytkowaniu Corsy 1,2 8V 45KM to madzia jest jak porsche
mnie jednak zrażają te silniki 1,5 Z5 niestety...niechciałbym wkładać kasy w silnik ze stosunkowo małym przebiegiem...w mojej 323BG z przebiegiem 263.000 km z silnikiem nie mam najmniejszych problemów
jesli już bym sie przymierzał do kupna F BA to w grę wchodziłyby tylko 1,8 (BP?) i 2,0V6...
mój brat pewnie podobnie myśli...szukalismy 323F BG w wersji GT niestety ciężko znaleźć cos w dobrym stanie więc kupiliśmy tą 1,6....pewnie po jakimś czasie będzie za wolna dla braciszka...ale po półrocznym użytkowaniu Corsy 1,2 8V 45KM to madzia jest jak porsche
Ostatnio edytowano 19 lut 2007, 20:07 przez BratCukierka, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
No cóż ... Ten kolor....
Szkoda tylko, że nie BP
Gratulacje zakupu! Śliczna
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gratulacje zakupu! Śliczna

NeeD 4 SpeeD CarboN
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/digital.swf?hex=0000FF" width="150" height="75" wmode="solid" type="application/x-shockwave-flash">
- Od: 15 wrz 2006, 16:06
- Auto: Mazda 323F 1,8 16V '91
BratCukierka Nasz Madzia kosztowała 1400 ojro + opłaty więc chyba się nie pomyliłem w obliczeniach
sam zakup 1400 euro? sami sprowadzaliście? przyjechała na kołach? efka Cukierka była przywożona na lawecie więc w cenie 5200 wliczone są koszty przywozu auta do Polski wiadomo jesli bysmy sami ja sprowadzali z Niemiec na kołach to wyszło by mniej...ile wyszły cię opłaty?? tak jak nas czyli ok 1300zł??
BratCukierka napisał(a):sam zakup 1400 euro? sami sprowadzaliście? przyjechała na kołach? efka Cukierka była przywożona na lawecie więc w cenie 5200 wliczone są koszty przywozu auta do Polski wiadomo jesli bysmy sami ja sprowadzali z Niemiec na kołach to wyszło by mniej...ile wyszły cię opłaty?? tak jak nas czyli ok 1300zł??
5200

SERWIS GSM ! NAPRAWA TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH ! SIMLOCK ! MENU PL ! KODY APARATÓW ITD ! ZAPRASZAM !
MOJA 323F BA 1.8
MOJA 323F BA 1.8
@ piszczyk dużo to pojęcie względne
woleliśmy dać więcej za porządne autko w którym nic nie puka i nie stuka...niż kupić taniej i wkładać kase w wymiane części....już nie chodzi o samą kase tylko o czas wymiany części gdyż Cukierek pracuje jako przedstawiciel handlowy i jezdzi prywatnym autkiem i nie może sobie pozwolić aby autko mu nawalało i stało u mechanika w ciągu dnia gdyż ma obowiazki narzucone przez firme w której pracuje na umowę...widzielismy inne efki....sprowadzane z niemiec i za dużo mniejsze pieniądze...jak i te zarejestrowane ale ich stan był jakby to powiedzieć niezbyt zachęcający,były często po dużych naprawach blacharskich...a ta w porównaniu do tamtych jest jak nówka
zauważyłem że dla ciebie liczy sie cena a nie faktyczny stan samochodu...błędne podejście jak dla mnie...
3000-3500 to sa koszty sprowadzenia przez niego?? a gdzie zysk??
zauważyłem że dla ciebie liczy sie cena a nie faktyczny stan samochodu...błędne podejście jak dla mnie...
3000-3500 to sa koszty sprowadzenia przez niego?? a gdzie zysk??
BratCukierka tak zapłaciłem 1400 euro za samą Madzie i dostaliśmy 3 kompletu kół do tego w tym te alusy co są na fotach tam pozniej koles dorzucil i przyjechala na kolach na tablicach wywozowych oplaty wyszly wlasnie okolo 1300 euro. Ja rowniez mysle ze troche duzo zaplaciliscie ten sam gosciu co nam sprzedawal Madzię miał jeszcze jedna IDENTYCZNA ten sam rok ten sam kolor tylko ze miala klime i sobie zyczyl 200 euro wiecej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
1300 euro opłat??
sporo 
Wróóóóóć oczywiście opłaty 1300 ZŁOTYCH 
Oj chłopaki chłopaki ... nie mylcie Waluty PL z Euro 
MOJA 323F BA 1.8
MOJA 323F BA 1.8
właśnie to jest to ze wy sami sciągaliście...i na kołach przyjechała...w przypadku tej madzi trzeba pamietac ze koleś który ja sprowadzał musiał mieć na niej trochę zysku ... a do tego laweta jak wiadomo tania w wynajęciu też nie jest(zysk też musi być) inna sprawa jak ktoś posiada lawetę i ściąga autko dla siebie to jedzie po kosztach:) a tak to wiadomo trzeba skasować więcej bo sprzęt się zużywa i to ma być dla nich opłacalne... ale z autka jesteśmy zadowoleni...bardzo dobrze utrzymane...silnik pracuje jak nowy
...w podobnych cenach znaleźliśmy autka niestety zaniedbane, z dużymi przebiegami,po często nie małych naprawach blacharskich i z postępująca korozja albo z instalacją LPG (a to nie wchodziło w grę
)...a do tego silnik B6 w BG ma lepsze opinie od użytkowników Z5 w Ba ;]
BratCukierka Zgadzam się co do opinii silników niestety. Na razie na silnik nie narzekam a mnie sie z kolei bardziej podoba 323F w budzie BA chociaz wiem ze jest sporo ludzi ktorym sie BG bardziej podoba ale u mnie jest odwrotnie ze wzgledu na to ze mi sie jakos nie podobaja podnoszone lampy w samochodach
P
BratCukierka ok rozumiem ci źle sie zrozumielismy jest ok
luzik, Myśłisz o kupnie jakis Alusek na lato ? bedziesz przeprowadzał jakies zmiany czy raczej zostanie w takim stanie ?
MOJA 323F BA 1.8
MOJA 323F BA 1.8
@ piszczyk spoko jest
Cukierek myśli żeby kupić jakieś 15' na lato(kolega Robo zaproponował żeby moje aluski podkradł z mojej 323 BG
ale napewno ich nie oddam
) i chciałby troszkę ją obniżyć, no i oczywiście tłumik chciałby zmienić,w planach jest też nowe nagłośnienie ... a pozatym pozostanie seria...do czasu aż coś mu sie nie będzie podobało w autku
może znowu coś z szybkami zrobi 
Niech nie podkrada tylko UKRADNIE
,ale na lato jakies alusy by sie przydały tak serio , i przyciemni szyby i to z zewnatrz wystarczy a srodek a srodek to wy myślcie 
MOJA 323F BA 1.8
MOJA 323F BA 1.8
Z szybkami napewno coś zrobie...może np. tak jak moja stara 323P (widoczne fotka w podpisie – kliknij na nią!)?? Za aluskami będę musiał się rozejrzeć
Hehe jego aluski są nietykalne

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT