Jako, że moi dobrzy koledzy (
Na starcie Rajdu pojawiły się dwie Mazdy 323 (była by trzecia ale zupełnie o tym Rajdzie zapomniałem). Za sterami jednej z nich siedział Tomek z klubu MazdaSpeed. Poniżej prezentuję parę fotek. Więcej na mojej stronie

www.mazdaspeed.pl
tomekrvf napisał(a):zdjąłem oponę z felgi uderzeniem w bandę i dojechałem na feldze do mety:)
brii napisał(a):tomekrvf napisał(a):zdjąłem oponę z felgi uderzeniem w bandę i dojechałem na feldze do mety:)
Hardcore![]()
Ja bym odpuścił
tomekrvf napisał(a):poszło do pupy... No chociaż gdyby nie jedna taryfa byłabo całkiem ok. Zbyt duzo grubych błędów itp. No ale pierwszy raz w życiu zdjąłem oponę z felgi uderzeniem w bandę i dojechałem na feldze do mety:)
ReServeD626 napisał(a):ale wiecie jak to jest jak taki wariat się dopadnie do samochodu
tomekrvf napisał(a):ReServeD626 napisał(a):ale wiecie jak to jest jak taki wariat się dopadnie do samochodu
Tak jest. Jakbym urwał tylne koła to zapiąłbym blokadę centralnego dyfra i dociągnąłbym ścierwo do mety. Nie ma lekko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości