Hi,
zmieniam kierownice na skorzany model z airbagiem i chcialem zapytac, czy ktos orientowal sie o kupno zaslepki poduszki powietrznej? Poduszka taka sama jak w BA/CA/TA/EC itp.
Mysle, czy takowa zaslepka zostala wyprodukowana z identycznego estetycznie plastiku oraz posiada wbudowany klakson z przyciskami. Inaczej zakupie sprawna poduszke.
Dziekuje za porade.
Zaślepka poduszki powietrznej, a klakson
Strona 1 z 1
Globy napisał(a):Mysle, czy takowa zaslepka zostala wyprodukowana z identycznego estetycznie plastiku oraz posiada wbudowany klakson z przyciskami
jeżeli chodzi o zaślepkę czteroramiennną to nie za wiele ma wspólnego wyglądem z oryginalnym airbagiem (inne tworzywo, kolorystyka, w ogóle kiepsko pasuje do kierownicy skórzanej) oraz nie posiada przycisków do klaksonu (trzeba przerzucić)
- Od: 13 sty 2006, 12:36
- Auto: xedos 6 V6
bazakbal napisał(a):jeżeli chodzi o zaślepkę czteroramiennną to nie za wiele ma wspólnego wyglądem z oryginalnym airbagiem
przerabialem temat i dokladnie tak jak mowisz.Twardy plastik,przyciskow brak,nawet mocowan do nich nie ma a mocowania glowne nie pasuja.Lipa jak cholera.Globy jak chcesz to moge Ci dac swoja poduche po wystrzale.Jest to zawsze ori a sa firmy ktore kleja takie rzeczy i sladu nie ma.
-
waldii
Dzieki za pomoc chlopaki, rozwialiscie moje watpliwosci! Kupie uzywanego airbaga.
Globy napisał(a):Kupie uzywanego airbaga.
to rozumiem.Tylko ja bym na Twoim miejscu go nie podlaczal.Nie ufam takim elementom a szczegolnie z niepewnego zrodla.A w skrocie----jedziesz i nagle dostajesz jaśkiem.
-
waldii
...akurat mam wersje 1993 bez poduszki i chce wsadzic ori skorzana kierownice, ta z airbagiem jest ladniejsza 
Strona 1 z 1