Virtual Tuning
ja tez uwazam ze wazny jest zarowno pomysl jak i jakosc jego wykonania:)
jacobs napisał(a):jakość wykonania jest też bardzo ważna, jeśli by tak nie było to wrzucajcie pracki w rozdziałce 100x100, przecież będzie widać "wygląd auta jako ogółu"
tu było coś ale nie ważne – ja tu i tak tylko dla własnej przyjemności bo w konkursie nie mam szans
a prace tak czy siak ocenią forumowicze wiec nie będą patrzeć okiem kogoś kto siedzi w VT i pewnie wielu rzeczy nie zauważą
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
jacobs napisał(a):co tu było?
dalsze tłumaczenia czemu taka rozdzielczość a nie inna ale stwierdziłem, że nie ma sensu dalej prowadzić tej dyskusji bo i tak się na wzajem nie przekonamy
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
a mnie to rybka
zrobicie jak chcecie >>> Pracke wysłałem w oryginalnym rozmiarze ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

NeeD 4 SpeeD CarboN
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/digital.swf?hex=0000FF" width="150" height="75" wmode="solid" type="application/x-shockwave-flash">
- Od: 15 wrz 2006, 16:06
- Auto: Mazda 323F 1,8 16V '91
Panowie prace zostaną opublikowane na forum w rozmiarze 800x600 – zostaną zmienione w Photoshop'ie do tego rozmiaru i sam Qba stwierdził że jeśli będzie foto zmienione w photoshop'ie kompresji nie będzie (rozmowa na gg), a prace nie są na tak wysokim poziomie żeby można było dopatrywać się średnicy łepka śruby przy zmienionych elementach itp.itd. Prace będą oceniane przez forumowiczów jak i klubowiczów, a większość z nich pewnie nigdy jeszcze nie miała styczności z VT i nie będą się dopatrywać miniaturowych drobiazgów(bo w sumie ich nie ma)
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
jeszcze tylko małe pytanie – będzie osobny temat z ankietą czy ankieta będzie doklejona TU? bo jeśli tu to mało kto pewnie ją zauważy... 
Temacik wrzuce poza VT, ale raczej w dziale TUNING !
Prosze jednak o cierpliwość bo nie wiem dokładnie o której godz. jutro wróce z pracy, chyba że byłaby osoba chętna która do południa jest w domu i mogła by założyć ankiete oczywiście po otrzymaniu ode mnie rano odp. że nikt więcej zdjęć do 24godz. nie przysłał, a jeśli by ktoś jeszcze przysłał foto na mój e-mail to dostarcze link do osoby która by wystawiała ankietę.
Prosze jednak o cierpliwość bo nie wiem dokładnie o której godz. jutro wróce z pracy, chyba że byłaby osoba chętna która do południa jest w domu i mogła by założyć ankiete oczywiście po otrzymaniu ode mnie rano odp. że nikt więcej zdjęć do 24godz. nie przysłał, a jeśli by ktoś jeszcze przysłał foto na mój e-mail to dostarcze link do osoby która by wystawiała ankietę.
chłopaki mam prośbę pomalujcie mi jakoś ładnie felgi niestety lepszeg zdjęcia nie mam:/
prosiłbym o Gunmetal ALL, ramiona Gunmetal rant zostaje, brązowe i inne kolorki które by pasowałuydo niepasującego do nieczego turkusowego nadwozia
Dziękuję:)
prosiłbym o Gunmetal ALL, ramiona Gunmetal rant zostaje, brązowe i inne kolorki które by pasowałuydo niepasującego do nieczego turkusowego nadwozia

Dziękuję:)
dzięki uprzejmości jacobsa

naros – są stronki (fora) gdzie możesz dać zdjęcia swojego (i nie tylko) samochodu i poprosić o małe zmiany. Osoby które się bawią w VT jeśli będą miały troche czasu to napewno coś dłubną. Tutaj też możesz poprosić, ale jest do tego odpowiedni temat w odpowiednim dziale ... wystarczy poszukać !
Warunkiem jest dobre zdjęcie (min.800x600, najlepiej 1280x1024) i ustawienie auta ...
Tył/Bok
Przód/Bok
Przykładowe zdjęcie po VT...
Przenosze i proszę dokleić temat do VT !
Warunkiem jest dobre zdjęcie (min.800x600, najlepiej 1280x1024) i ustawienie auta ...
Tył/Bok
Przód/Bok
Przykładowe zdjęcie po VT...

Przenosze i proszę dokleić temat do VT !
a co myslicie o programie Tuning Car Studio PL
czy ktos juz uzywal bo jak dla mnie program slaby ze wzgledu na ilosc funkcji , moze znacie jakeis inne programy tego typu?
- Od: 6 lis 2006, 13:14
- Auto: Była Mazda 323F 1.8 16V LPG BRC
Był Nissan Primera P12 1.8 LPG BRC
Jest .....
LoboAlien napisał(a):moze znacie jakeis inne programy tego typu?
Adobe Photoshop
Adaś napisał(a):LoboAlien napisał(a):moze znacie jakeis inne programy tego typu?
Adobe Photoshop
tego typu, czyli tylko do VT a nie typowo graficzne:P sorki ale musialem zacytowac hehe
- Od: 6 lis 2006, 13:14
- Auto: Była Mazda 323F 1.8 16V LPG BRC
Był Nissan Primera P12 1.8 LPG BRC
Jest .....