WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Malutka napisał(a):Marcin-pisalam strone wczesniej-fort wola a pozniej arena ... chyba tylko my dwoje tu zagladamy
A możecie to proszę w temacie tego wątku wpisać? bo nie jest to do końca czytelne. Jest napisane tylko Fort Wola g. 19.
Dzięki
Pozdrawiam wszystkich Maździarzy!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
- Od: 24 maja 2006, 13:03
- Auto: Kawa ER5 i Honda Prelude :)
To i ja się włączę w tę dyskusję.
Też uważam że coś się zmieniło w tych spotach. Nie mówię tylko o tych grupkach które się robią (i pewnie zawsze będą się robić), ale nie ma już takiego entuzjazmu. Co by nie pisać to BGC jednak łączył nas w jakiś sposób, mimo że wtedy nie zauważaliśmy tych plusów.
Też uważam że we wtorki po prostu czasem nie mamy siły żeby przyjechać.
Dodatkowo przykro mi jest że nie mogę do Was dołączać w Forcie, ale po prostu nie wiem jak tam dojechać komunikacją miejską.
Myślę że dobrym pomysłem jest ten mecz siatkówki, ale także sobotnie spotkanie ok. np. 15 i później pójście do klubu, czy pubu.
Uwielbiam Was wszystkich i dlatego nie zależnie od tego czy będą przyjeżdżać do knajpy 4 osoby (tak jak w Jeffsie) czy 15 będę interesować się Klubem.
Dobrej nocy wszystkim!
PS Maciek spójrz na pw
Też uważam że coś się zmieniło w tych spotach. Nie mówię tylko o tych grupkach które się robią (i pewnie zawsze będą się robić), ale nie ma już takiego entuzjazmu. Co by nie pisać to BGC jednak łączył nas w jakiś sposób, mimo że wtedy nie zauważaliśmy tych plusów.
Też uważam że we wtorki po prostu czasem nie mamy siły żeby przyjechać.
Dodatkowo przykro mi jest że nie mogę do Was dołączać w Forcie, ale po prostu nie wiem jak tam dojechać komunikacją miejską.
Myślę że dobrym pomysłem jest ten mecz siatkówki, ale także sobotnie spotkanie ok. np. 15 i później pójście do klubu, czy pubu.
Uwielbiam Was wszystkich i dlatego nie zależnie od tego czy będą przyjeżdżać do knajpy 4 osoby (tak jak w Jeffsie) czy 15 będę interesować się Klubem.
Dobrej nocy wszystkim!
PS Maciek spójrz na pw
Pozdrawiam wszystkich Maździarzy!
- Od: 24 maja 2006, 13:03
- Auto: Kawa ER5 i Honda Prelude :)
Malutka napisał(a):Marcin-pisalam strone wczesniej-fort wola a pozniej arena
sorki nie zauwazylem
...iAnia napisał(a):Co by nie pisać to BGC jednak łączył nas w jakiś sposób
to sa bardzo madre slowa. Powiem ze teraz jest mi bardzo glupio bo tak czepialem sie tego BGC ale widac jak zamkniecie tej knajpki zmienilo spoty. Coz chyba za pozno to dostrzeglem
...iAnia napisał(a):Dodatkowo przykro mi jest że nie mogę do Was dołączać w Forcie, ale po prostu nie wiem jak tam dojechać komunikacją miejską
wsiadasz w tramwaj 26 i jedziesz prosto
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Siema
I ja sie pojawię wrescie w Forcie. Madzia poskładana do kupy
Mogę sie spóźnić bo będę jechał od Kaliego. (Będę oglądał nowy silnik KL do mojej madzi)
Jesli chodzi o spoty:
Ehhh rozleniwiło sie towarzystwo
A jak będzie wiosna to będziemy narzekać , ze ile można grillowac , jesc tej kielbasy , albo komary zabardzo gryza
A co nie było tak ?
Jak by nie było kiedyś zawsze jak wszystko brało w leb to uciekało się do BGC a teraz ?
Myślę że okoliczności sesyjne mają swój wpływ, ale Warszawska Mazdaspeed stała się bezdomna. Moim zdaniem ludzie są zmęczeni szukaniem miejsca itp. Ciekawy obrót sprawy. Kiedyś to narzekano , że ciągle tylko BGC.
Jestem za cotygodniowymi spotami w Forcie a kto chce to Arena , czy inne miejsce.
Może jak zrobi się cieplej , dziewczyny się porozbierają
to więcej chęci przybędzie
Do zobaczenia.
I ja sie pojawię wrescie w Forcie. Madzia poskładana do kupy
Jesli chodzi o spoty:
Ehhh rozleniwiło sie towarzystwo
Jak by nie było kiedyś zawsze jak wszystko brało w leb to uciekało się do BGC a teraz ?
Myślę że okoliczności sesyjne mają swój wpływ, ale Warszawska Mazdaspeed stała się bezdomna. Moim zdaniem ludzie są zmęczeni szukaniem miejsca itp. Ciekawy obrót sprawy. Kiedyś to narzekano , że ciągle tylko BGC.
Jestem za cotygodniowymi spotami w Forcie a kto chce to Arena , czy inne miejsce.
Może jak zrobi się cieplej , dziewczyny się porozbierają
Do zobaczenia.
Malutka napisał(a):chyba tylko my dwoje tu zagladamy
Overkill napisał(a):Chyba jednak nie
podczepiam się pod wypowiedź Overkilla
Aidan napisał(a):Może jak zrobi się cieplej , dziewczyny się porozbierają to więcej chęci przybędzie
Aidan, ja Ciebie nie poznaję

Misiaki, a tak poza tym dziesiejsza moja obecność jest pod znakiem zapytania – mam o 18.00 spotkanie z prawnikiem w sprawie dachowania skarabeuszem –

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):mam o 18.00 spotkanie z prawnikiem w sprawie dachowania skarabeuszem – ciężka sprawa...
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):to jeszcze nie konec??

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):to dopiero początek...

I ciesze sie ze coraz wiecej wypowiedzi sie pojawia
Ja oczywiscie bede...wlasnie "umarlam" ze stresu na rozmowie kwalifikacyjnej do bycmoze nowej pracy i musze zobaczyc Was kochani zeby sie troche posmiac i odetchnac...

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
ja ewentualnie moze podjade ale nie mazda ... pozdro
p.s.
do fortu mozna dojechac jeszcze 125, 105 i tramwajem 27 to tak na szybko co pamietam
p.s.
do fortu mozna dojechac jeszcze 125, 105 i tramwajem 27 to tak na szybko co pamietam
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
Dorzucę i ja swoje 3 grosze po tym jak kilka dni walczyłem z Windowsem, kontrolerem IDE oraz ustawieniem trybu pracy dysku...
Zbiórki/spotkania w Forcie Wola, tak jak to miało miejsce do tej pory będą od godziny 19. Tu widzę jest jednomyślność. Ankiety odpadają. Tu chyba każdy też jest zgodny. Skoro najwięcej osób przyjeżdza zawsze do Areny, to niech ona zostanie cotygodniowym miejscem spotkań. Godzina bez mian, czyli 20. /Wydaje mi się, że stanie od 19 do 20 dla zmęczonych całym dniem nóg to wystarczająco.../ Oczywiście kto będzie chciał pogadać dłużej w Forcie, nie ma sprawy. Ja postaram się o tej 20 zawsze być w Arenie. Swoją drogą upieram się tak przy tej Arenie, ponieważ jest grupa osób, które nie czerpią przyjemności ze stania na zimnym parkingu, ew. wolą z różnych przyczyn przyjechać od razu do lokalu. (o czym świadczyła niedawna ankieta).
Do zobaczenia w Forcie.
Zbiórki/spotkania w Forcie Wola, tak jak to miało miejsce do tej pory będą od godziny 19. Tu widzę jest jednomyślność. Ankiety odpadają. Tu chyba każdy też jest zgodny. Skoro najwięcej osób przyjeżdza zawsze do Areny, to niech ona zostanie cotygodniowym miejscem spotkań. Godzina bez mian, czyli 20. /Wydaje mi się, że stanie od 19 do 20 dla zmęczonych całym dniem nóg to wystarczająco.../ Oczywiście kto będzie chciał pogadać dłużej w Forcie, nie ma sprawy. Ja postaram się o tej 20 zawsze być w Arenie. Swoją drogą upieram się tak przy tej Arenie, ponieważ jest grupa osób, które nie czerpią przyjemności ze stania na zimnym parkingu, ew. wolą z różnych przyczyn przyjechać od razu do lokalu. (o czym świadczyła niedawna ankieta).
Do zobaczenia w Forcie.
- Od: 8 wrz 2005, 21:51
- Auto: TT