Kogo widziałem / widziałam
Pozdrawiam 4 sztuki GE zaparkowane dzisiaj o 16:30 wzdluz Al. Jerozolimskich od Centralnego do Metra Centrum.
pinky napisał(a):Pozdrówka dla DEVIL'a dzisiaj kolo 19-19:30 od Piastowa do Pruszkowa jechałem za tobą
dziękujemy, trzeba było trąbić, migać, krzyczeć, zajechać drogę etc. to zatrzymalibyśmy się na małą 5 minutową pogawędkę
a przy okazji pozdrawiamy Pana z niebieskiej efki bg WPR..., z którym to wymieniliśmy ogólnie znane pozdrowienia w Pruszkowie
Malutka napisał(a):DEVIL! byles w mojej okolicy i nie dales znac?? foch
kochana, wczoraj była wielka walka o zakład (pomiędzy mną, a Gołym) wiec czas był drogi jak mało kiedy

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Ja tam bym mógł pozdrawiać Pablo bo widze go prawie codziennie
co za dziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura
co za dziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Dzis ok.8.30 widzialem na ul. Mochnackiego 323F BJ na podkladkach klubowych
czyja to furka?
A w sobote czarna 323F BJ rej. WR... na czerwonych podkladkach klubowych pod Realem na Okeciu.. kto to byl?
Pozdrawiam wlascicieli
A w sobote czarna 323F BJ rej. WR... na czerwonych podkladkach klubowych pod Realem na Okeciu.. kto to byl?
Pozdrawiam wlascicieli
Violetka napisał(a):kochana, wczoraj była wielka walka o zakład (pomiędzy mną, a Gołym) wiec czas był drogi jak mało kiedy
hmm licze na wyjasnienia, to moze wybacze ze nie wprosiliscie sie na kawe
dzis widziana na kolejowej 323f BG na WH koloru bordowego

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
dziękujemy, trzeba było trąbić, migać, krzyczeć, zajechać drogę etc. to zatrzymalibyśmy się na małą 5 minutową pogawędkę
Jechałem z kolegą jego astrolotem a jakoś tak gęsto było że nie zdążyłem się zrównać. Nigdy bym się nie spodziweał w pruszkowie takiego ruchu w taki dzień i o tej porze dnia.
ex MSP
Riki napisał(a):Dzis ok. 17.30 widzialem eFke BG Devila przy salonie Fiata na 1-go Sierpnia
witam trzeba bylo podejsc bo juz chyba siedzialem w samochodzie ,niestety praca ,trzeba bylo przeszkolic elektryka w montazu alarmu w nowym autku fiata -Sedici wierna kopia suzuki sx4 (troszke inne lampy i zderzaki)
pozdrawiam
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
To ja widzialem dzisiaj tak:
– 14.25 przy Sikorskiego/Sobieskiego czerwona MX3 na blaszkach WND XXXX
– 14.27 przy Sobieskiego w strone gagarina znowu czerwona MX3
– po drodze jakas czarna i turkusowa 323F BA, 626 Taxi
– na Postepu czarna 323F BA z "uniesionym" spojlerem
– Postepu chwile pozniej czerwona RX8 na numerach WOT XXXX
kilka dni wczesniej czerwona mx3 i 323F BG na orzyckiej i 2 ciemne 323F BG przy Geant na Ursynowie + szara 626
Pozdrawiam
– 14.25 przy Sikorskiego/Sobieskiego czerwona MX3 na blaszkach WND XXXX
– 14.27 przy Sobieskiego w strone gagarina znowu czerwona MX3
– po drodze jakas czarna i turkusowa 323F BA, 626 Taxi
– na Postepu czarna 323F BA z "uniesionym" spojlerem
– Postepu chwile pozniej czerwona RX8 na numerach WOT XXXX
kilka dni wczesniej czerwona mx3 i 323F BG na orzyckiej i 2 ciemne 323F BG przy Geant na Ursynowie + szara 626
Pozdrawiam
logimen ale czy to byly auta klubowe? kilkanascie stron wczesniej byla dyskusja ze ten watek raczej dotyczy aut klubowych bo gdyby kazdy mial pisac o kazdej widzianej Mazdzie to postow by tu przybywalo szybciej niz na czaterii 
wybacz Adaś, ale wątek mazd nieklubowych był tu również poruszany i niestety nie wszystkie auta są i muszą być oznaczone, na forum jest 4500 aktywnych userów a teraz pomyśl ile osób przegląda nasze forum nie będąc zalogowanym
– ja sama znam kilka takich osób włącznie ze mną – minęło chyba pół roku zanim się zalogowałam
poza tym każdy ma prawo pozdrowić każdego kierowcę mazdy bez względu na to czy jest zalogowany czy nie
w każdym razie pozdrowienia dla kierowcy ( a raczej kierowczyni) i pasażera zielonej mx-5 NB na tablicach FZH...(chyba), z którą w wiadomy sposób "pomachałyśmy" sobie wczoraj ok 17:30 na ul. Spacerowej
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
poza tym każdy ma prawo pozdrowić każdego kierowcę mazdy bez względu na to czy jest zalogowany czy nie
w każdym razie pozdrowienia dla kierowcy ( a raczej kierowczyni) i pasażera zielonej mx-5 NB na tablicach FZH...(chyba), z którą w wiadomy sposób "pomachałyśmy" sobie wczoraj ok 17:30 na ul. Spacerowej

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Malutka napisał(a):czerwona 323F BG WPI widziana na parkingu pod Thomsonem w Piasecznie
hm.. WPI to mój rejom ;–)
czy miała może też 2 cyferki 99 na tablicy? ;p
pozdr,
WPI9A50 User ;–)
Kiedyś miałem Madzie
niezapomniane przeżycia ^^
- Od: 13 maja 2006, 02:20
- Auto: Nissan Almera 1997r 2,0 GTI