Witam,
mam pytanko jak w temacie, mianowicie siedzenie przytwierdzone jest do podlogi takimi srubami (4?), czy wystarczy je odkrecic, zeby wyjac fotel z wnetrza Mazdy? Nie bedzie potem problemow z ponowna instalacja?
Jak zdemontować fotel kierowcy?
Strona 1 z 1
Nie wiem czy w wersji usa jest tak samo ja w wersji euro, która ma tak samo jak w MX-3...
Więc wystarczy te 4 śruby odkręcić, montaż ponowny bez problemu. Można też odkręcić fotele z prowadnic (jak tapicerowi dawałem to tak zrobiłem) Ale póżniej troche rudniej sie ustawia
Pozdrawiam
Więc wystarczy te 4 śruby odkręcić, montaż ponowny bez problemu. Można też odkręcić fotele z prowadnic (jak tapicerowi dawałem to tak zrobiłem) Ale póżniej troche rudniej sie ustawia
Pozdrawiam
Aha, dzieki Wam – musze sie za to wziasc. Wydaje sie proste 
Hejka
Trochę nie na temat ale też zwiazane z fotelem.
Czy byly montowane w 323 f bg fotele z regulacją pionową?? Znaczy się – po ludzku – to czy są takie fotele które można podniesc do góry lub opuścić w dół
Moja żonka jest troszkę malutka i nie sięga poza kierownicę
Trochę nie na temat ale też zwiazane z fotelem.
Czy byly montowane w 323 f bg fotele z regulacją pionową?? Znaczy się – po ludzku – to czy są takie fotele które można podniesc do góry lub opuścić w dół
Moja żonka jest troszkę malutka i nie sięga poza kierownicę
- Od: 3 lip 2004, 17:06
- Auto: 323F / 93 1.6 16V
Tak, mialem w obydwu 323 taka wajche przed ta do regulacji pochylenia oparcia. Kierownice mozna obnizyc 
Zapytaj w dziale Ogloszenia, akurat jest temat o sprzedazy fotela.
U mnie jest tak- 4x śruba do podłogi klucz 14, albo można odkręcić od samych prowadnic- wysuń na maxa do przodu i zobaczysz 2 śruby 12 na dole fotela w prowadnicach, i to samo jak na maxa do tyłu. Uważaj żeby przy wkładaniu ząbki na obu prowadnicach były w tym samym położeniu- inaczej będziesz miał krzywo fotel.
- Od: 18 mar 2004, 10:08
- Auto: toyota corolla E10
Strona 1 z 1