Kogo widziałem / widziałam
ja przed chwilą, jak zwykle ma papierosku, widziałam turkusową 626 skręcającą z Powsińskiej w Bonifacego, niestety z wysokości 3 piętra nie dałam rady wypatrzeć czy były jakieś oznaczenia klubowe, w każdym razie jeśli to ktoś od nas to pozdrawiam 
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Viola , nie pal tyleVioletka napisał(a):jak zwykle ma papierosku
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):nie pal tyle
i kto to pisze
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

Ja nie muszę wychodzic na fajke z biuraVioletka napisał(a):kto to pisze

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Dziś się widziałem z Jaksą (dziękuję za kawkę:) a chwile potem mini spocik z mbmasterem:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja chciałbym pozdrowić uroczą kierowniczkę seledynowej 323F BA o nr rej GWE 6X23, którą dziś wystraszyłem serią radosnych wymachów kończynami na skrzyżowaniu ulic Chopina i I Brygady WP w Wejherowie (18:30) (staliśmy obok siebie na światłach, ja siedziałem jako pasażer – prowadziła moja lepsza połowa).
P.S. Pokazywałem energicznie podkładki klubowe Mazdaspeed, a nie światła
.
P.S. Pokazywałem energicznie podkładki klubowe Mazdaspeed, a nie światła

- Od: 24 wrz 2006, 15:58
- Auto: BL L6
Raven napisał(a):którą dziś wystraszyłem serią radosnych wymachów kończynami
tylko ciekawe którymi kończynami
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Pozdrawiam Dorote MX3 ktora przed chwila czaila sie za mna jak jechalem ul.Szaserow (kobieto na swiatlach mijania sie jezdzi a nie na postojowych
)
)V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)

- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
No dzięki wielkie marcinkosky za pozdrowienia,oczywiście wzajemnie-tylko czemu tak uciekałeś przedemną??
tak ślisko na drodze
a Ty jak szalony
Hmm co do świateł to przyznam się nie świadomie tak jechałam to wszystko przez te indiglo
a Ty jak szalony
Hmm co do świateł to przyznam się nie świadomie tak jechałam to wszystko przez te indiglo

- Od: 4 lis 2005, 23:59
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
DorotaMX3 napisał(a):No dzięki wielkie marcinkosky za pozdrowienia,oczywiście wzajemnie-tylko czemu tak uciekałeś przedemną??
ja to na poczatku zachodzilem w glowe kto za mna jedzie
DorotaMX3 napisał(a):tak ślisko na drodze a Ty jak szalony
eeee zartujesz sobie
a nie mowilem ze indiglo jest beeeeeee

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było

- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
dzis po 14tej na Kondratowicz czerwona 323F BG z naklejką Mazdaspeed na tylnej szybie rejestracja WF... któż to?:)
aaa i po 16tej z mbmasterem widzielismy na Połczyńskiej grafitowego X6 WWL:)
aaa i po 16tej z mbmasterem widzielismy na Połczyńskiej grafitowego X6 WWL:)
nor napisał(a):Dziś o godz 11:30 widziana czerwona mazda 323 protage na numerach BKL z podkładkami klubowymi. Czyżby rodzina Globy'ego. W każdym bądź razie pozdrawiam kierowcę.
Tak, to moi rodzice na zakupach w Bialym byli wczoraj
a ja dzisiaj na trasie WZ w stronę pragi widziałam turkusową 626 z tabliczkami WZ, czyżby to Sebekk/Karolina ?

Oni maja WF, ale moze to byl Maciek Pycia?
kto ma ta ciemnozielona 626 GE na WY oblepiona z kazdej strony mazdaspeed i pracuje u mnie na poczcie?? juz mam dosc przegladania dzialu nasze mazdy 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...