24.07.2004 – Spot w Warszawie
Na avatara nadejszła chwila by go zmienić
potem wrzuce gościa na kajcie 
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
Jerry napisał(a):Teraz może kilka wskazówek jak dojechać:
Jadąc od Warszawy:
Z Katowickiej w Hucie Zawadzkiej skrecacie na Skierniewice(w prawo).Jadąc cały czas główną drogą przez Wycześniak Kamion dojeżdżacie do Skierniewic.Na wjeździe czesto strzelają suszareczkami więc prosze przy tabliczce Skierniewice zwolnić do 40km/h.Jakieś 500m za znakiem Skierniewice po prawej stronie jest duży parking przy firmie Amanda i tam prosze zatrzymać wasze Madzie i poczekać na mnie.Musielibyśmy sie tam spotkać o godzinie 10.30.Jeśli bedziecie jechać to dajcie znać na priva to wymienimy sie nr telefonów zeby był kontakt.Ja osobiście posiadam nr do Globyego,Tco,Jaksy i Staśka.Jeśli oni beda jechać to nie ma problemu.
A może tak sie umówić na wylocie z Wawy i w pare autek pomknąć?
- Od: 16 lis 2003, 13:21
- Auto: 323 1.8 GT
A może tak sie umówić na wylocie z Wawy i w pare autek pomknąć?
Grawo Herdi!!!!!!!!!!Ja gorąco was zapraszam!!!Przyjeżdza TKL i Tuning Klub Sochaczew i Klub Brzeziński także powinno byc sporo autek!!!A imprezka zapowiada sie ciekawie.Więc czekam na decyzje,co i jak.Oczywiście wjazd macie za darmo,tak samo i ściganko!!!
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Jerry napisał(a):A może tak sie umówić na wylocie z Wawy i w pare autek pomknąć?
Grawo Herdi!!!!!!!!!!Ja gorąco was zapraszam!!!Przyjeżdza TKL i Tuning Klub Sochaczew i Klub Brzeziński także powinno byc sporo autek!!!A imprezka zapowiada sie ciekawie.Więc czekam na decyzje,co i jak.Oczywiście wjazd macie za darmo,tak samo i ściganko!!!
Nakręcam jeszcze Hondzirzy i Renaul Klub Polska
Herdi napisał(a):Jerry napisał(a):A może tak sie umówić na wylocie z Wawy i w pare autek pomknąć?
Nakręcam jeszcze Hondzirzy i Renaul Klub Polska
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje że bedziecie.My z naszej strony oferujemy dobra zabawe,w [tiiit] gronie!!!
Więc czekam na was.Jak bedziecie jechać to spotkamy sie tak jak napisałem na parkingu przy firmie Amanda o godz 10.30
Na priva wymienimy sie telefonami coby kontakt był!!!
Tak więc Panowie jesli ktoś ze mną jedzie to czekam o 9.30 -9.45 Przy MC Donald's w Jankach a później – ogień na spocik 
GONZO 626 napisał(a):jak bez tego ognia bo mi maske okopcisz:) to przyjade

Yoo!!!
Gonzo no włąsnie miałem nadzieje że bedziesz!!!Będziesz mógł poszaleć na torze i pokazać klase!!!Bedzie kilka rajdówek naszych kolegów z Rajdowania wiec bedziecie mogli troszke porywalizować............
Czekam na sygnał od was!!!
Strasznie sie ciesze ze bedziecie ze nami!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gonzo no włąsnie miałem nadzieje że bedziesz!!!Będziesz mógł poszaleć na torze i pokazać klase!!!Bedzie kilka rajdówek naszych kolegów z Rajdowania wiec bedziecie mogli troszke porywalizować............
Czekam na sygnał od was!!!
Strasznie sie ciesze ze bedziecie ze nami!!!!!!!!!!!!!!!!!
niestety Jerry jedna rajdowke sprzedalismy a droga budujemy na rzeszow zreszta nubira powinna tam sie pokazac bo kupil ja klijent z tamtych rejonow
herdi biore jeszcze panienke w 929 i bedziemy napewno w jankach
pozdro

pozdro
- Od: 22 maja 2006, 22:36
- Auto: 929 HB 2.0 benz