Pozdrawiam.
Tutaj się witamy
To i ja się przywitam ze wszystkimi i przestanę tylko czytać
Madzi co prawda nie posiadam jeszcze, ale w ciągu najbliższych 2,3 tygodni zamierzam zakupić autko. Przyglądałem się kilku różnym samochodzikom i zastanawiałem się co wybrać, ale po rozmowach znajomymi i dokładnym przestudiowaniu całego forum prawdopodobnie wybór padnie na MX-3. Puściłem wici i czekam na namierzenie autek na zachodzie, bo mimo zagrożeń jakie niesie ze sobą zakup samochodu za granicą, zdecydowałem się na taki wariant i w przyszłym tygodniu czeka mnie pierwsza (i może ostatnia) wycieczka do Niemiec. Tak więc mam nadzieję że w niedługim czasie dołącze do grona posiadaczy Madzi
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Rupert
Rupert napisał(a):To i ja się przywitam ze wszystkimi i przestanę tylko czytaćMadzi co prawda nie posiadam jeszcze, ale w ciągu najbliższych 2,3 tygodni zamierzam zakupić autko. Przyglądałem się kilku różnym samochodzikom i zastanawiałem się co wybrać, ale po rozmowach znajomymi i dokładnym przestudiowaniu całego forum prawdopodobnie wybór padnie na MX-3. Puściłem wici i czekam na namierzenie autek na zachodzie, bo mimo zagrożeń jakie niesie ze sobą zakup samochodu za granicą, zdecydowałem się na taki wariant i w przyszłym tygodniu czeka mnie pierwsza (i może ostatnia) wycieczka do Niemiec. Tak więc mam nadzieję że w niedługim czasie dołącze do grona posiadaczy Madzi
Pozdrawiam.
No gratuluje i oczywiście witamy w klubie Mazda Forever

- Od: 16 lis 2003, 13:21
- Auto: 323 1.8 GT
zadziwiające jest ze ten temat ma juz 13 stron
D z I e Ń d O b R y
R e S e r v e D 6 2 6

D z I e Ń d O b R y
R e S e r v e D 6 2 6
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
A o podkladkach jeszcze wiekszy 
XsiX napisał(a):zadziwiające jest ze ten temat ma juz 13 stron
temat o mega spocie w rykach był jeszcze większy
TAAA...
ALE SPOT W RYKACH TO BYŁO COS!
COS DUZEGO A NIE "WITANIE SIE"
ReServeD626
LITOŚCI
!!!!!!
ReServeD626

ReServeD626
iga5 napisał(a):witam wszystkich
Witamy i zapraszamy do serszego udzialu forum...
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
Witam wszystkich klubowiczow!
Wczoraj wieczorkiem zlozylem zamowienie na 2004 Mazde3 "S" ... niestety samochod bede mial dopiero 26 Sierpnia...
Jest to wersja US ale w Marcu nastepnego roku bede ja sprowadzal do polski...
Nie mialem za duzo czasu zeby przegladnac to super forum ale przez weekend troszke popatrze...
Pomyslalem ze pierwsze sie za rejestruje i przywitam...
Pzd.
Slawek
Wczoraj wieczorkiem zlozylem zamowienie na 2004 Mazde3 "S" ... niestety samochod bede mial dopiero 26 Sierpnia...
Jest to wersja US ale w Marcu nastepnego roku bede ja sprowadzal do polski...
Nie mialem za duzo czasu zeby przegladnac to super forum ale przez weekend troszke popatrze...
Pomyslalem ze pierwsze sie za rejestruje i przywitam...
Pzd.
Slawek
-
Mazda3s
Powracam... po ponad miesiecznej nie obecnosci na forum spowodowanej praca i brakiem dostepu do netu na mojej wiosce (teraz mam juz neostrade) znow bede sie udzielal komentowal i wyrazal opinie
Pozdro
- Od: 20 maja 2004, 19:22
- Auto: Mazda 323 BG 1.3 16V 95'
witamy witamy , szkoda ze sobie v6 nie sprowadziłes
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
Witam na forum ! Fakt fachowców tu jest sporo ale sam też staniesz się fachowcem jak bedziesz często odwiedzal tę stronę i tak szczerze jest to najlepsze forym ktore znam.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY