-Jak się otworzy korek to wygląda jak by się gotowało
-Na wysokich obrotach wywala wode
Autko to 626 2,0 comprex z 95r
Ktoś ma nr. katalogowy czujnika temp.
www.mazdaspeed.pl
Ktory korek ?.....jak spaliny przedostają się do układu chłodzenia to nie jest dobrze , masz 3 wyjscia ......Sebas1236 napisał(a):Jak się otworzy korek to wygląda jak by się gotowało
Pocieszę Cię mnie też bolało, ale za to w tej chwili 0 problemówSebas1236 napisał(a):Chyba to mnie zaboli
Zgadza sie lecz zakład ktory dokona tej usługi daje gwarancje tylko na swoj spaw , co zrobisz jak pęknie obok spawu ( poparte doswiadczeniem ) robi się taki " berek " ......person76 napisał(a):glowica jest peknieta to spawanie-koszt 400zl
Myslę ze za całosc , za 1500 kupujesz w super stanie uzywaną kompletną czapkę.....marek63hd napisał(a):400 zeta za jedno miejsce czy za całość?
I słusznie. Tylko żebyś znowu nie trafił na minęSebas1236 napisał(a):To wole dodać tysiaka i kupić silnik
Sebas1236 napisał(a):To wole dodać tysiaka i kupić silnik
Marek63hd napisał(a):Tylko żebyś znowu nie trafił na minę
Netto napisał(a):Sebas1236 napisał(a):To wole dodać tysiaka i kupić silnik
Marek63hd napisał(a): Problem polega na tym,ze brak jest speców do spawania aluminium a tym samym głowic
To nie jest moja cena , zawsze kupuję od sprawdzonych dostawców , z allegro kupiłem raz – szrot totalnyNetto napisał(a):Jaksa mówił że może mieć za 1500zł "igłę sztukę" a z Allegro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6