Silnik Mazda 323 F BA 1.8 16V (1996)
mnie w Mazdzie w wawie powiedzieli ze moj k8 jest KOLIZYJNY
Pan uzasadnil to tym, ze to jest wysoka technologia i tak jest i tyle i niech lepiej kupie u nich zestaw rozrzadu i wymienie w ASO ...ale sie usmialem

- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
mnie w Mazdzie w wawie powiedzieli ze moj k8 jest KOLIZYJNY Pan uzasadnil to tym, ze to jest wysoka technologia i tak jest i tyle i niech lepiej kupie u nich zestaw rozrzadu i wymienie w ASO ...ale sie usmialem
Tak jak napiałem...bezkolizyjne są silniki V6 A-SPEC a co do silników R4 to nie wiem do końca bo się nie interesowałem, ale mi przynajmniej wydaje się, że są kolizyjne......
Pamiętajcie jednak, że ta bezkolizyjność może też się źle skączyć.....jeżeli silnik był katowany!!
Pozdro
Panowie,moze tak umówmy się że silniki sa kolizyjne bo w przeciwnym razie bedziecie jezdzić na paskach po 200 tyś
, z mojego doświadczenia wynika ze jednak nie sa kolizyjne a tak szczerze mowiąc to chyba nikt nie zwraca na to uwagi po prostu przejezdza 100 tyś i wymienia caly rozrząd.

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Bo diesel jest konfliktowyW moim bylym dieslu byl wiekszy

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
heh....to nazywaja Cię dawcą.....lubię popatrzyć na ludzi jezdzacych na takich maszynach ale jakoś siebie nie widzę na takim sprzęcie.Parę lat temu znajomy trzymal u mnie w warsztacie Kawasakę nawet jezdzilem trochę ale tak jak wspomnialem to nie to co lubię najbardziej.Honda VFR 750 RC36
Parę lat temu znajomy trzymal u mnie w warsztacie Kawasakę nawet jezdzilem trochę ale tak jak wspomnialem to nie to co lubię najbardziej
Następnuym razem może u mnie trzymać ten motorek
To jest dopiero to, a ja muszę niestety na 4 kółkach się kulać...
Prawdopodobnie niedługo zapodam na forum sprawdzoną informację czy KL jest konfliktowy, bo mam już przejechane prawie 120 na pasku JC i nadal nie chce mi się zmieniać... qupa roboty. ech... trzeba się zebrać w końcu.
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
Jaksa napisał(a):heh....to nazywaja Cię dawcą.....lubię popatrzyć na ludzi jezdzacych na takich maszynach ale jakoś siebie nie widzę na takim sprzęcie.Parę lat temu znajomy trzymal u mnie w warsztacie Kawasakę nawet jezdzilem trochę ale tak jak wspomnialem to nie to co lubię najbardziej.Honda VFR 750 RC36
A no jak to mowie to nie motocykle sa niebezpieczne ...
Tylko ludzie ktorzy je prowadza.
A tak pozatym za czesto ostanio nie jezdzilem z braku czasu ehh.
Pozdrowka
zbyl &
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
- Od: 30 cze 2004, 13:10
dobre sobie ........, ale się się uśmiałem.............. to chyba kawał roku....
Buahahahaahhahahaha.......Ty mnie dopiero rozwaliłeś....Chyba nawet nie zrozumiałeś pytania. Koledze chodziło o kolizyjność w przypadku zerwania paska rozrządu, a nie jak to Ty ująłeś.
Jak moja wypowiedź to kawał roku to chyba Twoja zasługuje na miano GŁUPOTY wszechzcasów

Zastanów się bardziej nad pytaniem, bo to co mówisz może kogoś obrazić...
POzdro