Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12) Moja Madzia ;)
Kurcze, ta BA (chociaz to jest wersja US) jest ladnie obnizona, ladne felgi, kolorem tez moj ulubiony i tym spojlerem tak zwalil caly efekt.
Powinien klape tylna otworzyc i zablokowac ja poziomo, zamontowac szyby wokol tego i by mial kombi. Tak jak kiedys robili polonezy caro (nie mowie o tych prawdziwych kombi, ale takich przerabianych samemu ze zwyklych).
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12) Moja Madzia ;)
A ja juz widzialem pare fot z tym innych BA z takim czyms i ni cholera mi sie niepodoba, ale jak by tak pranki na tym zawiesic i przejechac pare razy to szybko sie wysuszy, i browarka jest gdzie postawic, a w razie czego mozna schowac go w cieniu