Mam takie pytanie – czym może być spodowane przesunięcie koła tylnego
Dziś zauważyłem , że pomiędzy prawym tylnym kołem jest mniejsz szczelina pomiędzy oponą a nadkolem (koło przesunięte w stronę przodu auta) niż w lewym kole
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
lucas_ka napisał(a):Ale z tego co on pisze to ma to koło przesuniete do przodu wiec jak by to były gumy to raczej powinno byc do tyłu zgodnie z kierunkiem jazdy i z kierunkiem działajacych sił.
Często wulkanizatorzy ( podstawiając "zabę " ) podginają wahacz wzdłuzny ......lucas_ka napisał(a):naprawde zobacz czy nie ma nic wygietego
Takqlesh napisał(a):ten co mi prostowaliscie nie
Jak jest podgiety ( w " U " ) zmienia się geometria co optycznie takie sa efekty jak opisuje kolega.qlesh napisał(a):Roznica byla na wygietym ale w wysokosci raczej
Jaksa napisał(a):Często wulkanizatorzy ( podstawiając "zabę " ) podginają wahacz wzdłuzny ......lucas_ka napisał(a):naprawde zobacz czy nie ma nic wygietego
Wymontuj i wyprostuj – daja sie prostowac to tylko kawałek rurki ( dosc miekkiej )BartekB napisał(a):[waaaco?] do wymiany
Kochany, to nic innego jak lata praktyki i znajomosc polskich fachowcówBartekB napisał(a):po raz kolejny JAKSA stawia takie diagnozy jak by był przy moim aucie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6